[Mt - Istanbul] 09.07.2006 Açık Büfe Kahvaltı Tekrarı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
adam olcan sen yavaş yavaş sindire sindire efferim benim adaşıma
-
öle topik açıp gezi düzenlemekle adam olunsaydı
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
arkadaşım mt nin anlamı nedemek bana cevap yazarmısın aracın modelimi sadece o modellermi buluşuyosunuz
-
arkadaslar organizasyonun asıl sahibi Tuncel abi (tunoka) kendisi bu topiği açmak istemedi cünkü asya grubuna kırgın ve kızgın lespaul bu görevi üstlendi gecen pazarki kahvaltıya gelemeyenler için tuncel abinin gönlünü almaları adına bi fırsat buyrun gelin
-
hayır arkadaşım öyle şey olur mu?
her marka motosiklet ve her motosiklet.net üyesi davetlidir
MT ise motosiklet.net'in kısaltması
serkan79 adlı üyeden alıntı
arkadaslar organizasyonun asıl sahibi Tuncel abi (tunoka) kendisi bu topiği açmak istemedi cünkü asya grubuna kırgın ve kızgın lespaul bu görevi üstlendi gecen pazarki kahvaltıya gelemeyenler için tuncel abinin gönlünü almaları adına bi fırsat buyrun gelin
evet durum aynen öyledir.
bu kez de biz çekik gözlüler olarak gitmezsek, hep beraber HARAKİRİ yapıcaz artık, haberiniz olaa!!!!!
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
-
dünki kadroyuda aynen bekliyoruz tabi
-
mt avrupa
arkadaşlar bu organizasyonlarda herkes birbirini tanıyormu gelipte orda sap gibi kalmıyalım
-
birbirini tanımayanlar tanısıyo meraklanma kalmazsın ortada
-
03 Temmuz 2006, 23:25
Dünkü kahvaltıya zaruri bir sebepten dolayı gelememiş ve haber de verememiştim.Özür diliyorum ve bu pazar geliyorum artık.Serkan kardeşim beni de listeye eklersen sevinirim.Bu arada hala 8 YTL'ye kahvaltı edebiliyor olmamız da ilginç
-
03 Temmuz 2006, 23:27
geçen haftaki kahvaltı süperdi. tadı damağımda kaldı valla...
benide listeye eklermisiniz
-
03 Temmuz 2006, 23:31
-
03 Temmuz 2006, 23:43
arkadaşlar benide yazın kahvaltı ve keyif süperdi ogün pazara yine gelirim kaçırmam sevgiler
-
03 Temmuz 2006, 23:44
arkadaşlar benide yazın geçen seferben gelemedim diye üzulmuştum bu sefer benide yazın listeye etkinliklerden uzak kalmak istemem kabul ederseniz tabi
-
03 Temmuz 2006, 23:57
arkadaşlar, hepinizi ekledim listeye
herkesi bekliyoruz.
-
04 Temmuz 2006, 00:02
genelde kaçta toplanıyorsunuz,birde benim ilk grup aktivitem olacağı için kahvaltıdan sornra herhangi bir gezi düzenleniyor mu?ve yol düzeniyle ilgilenen biri oluyormu bu tip organizasyonlarda
-
04 Temmuz 2006, 00:14
kudra adlı üyeden alıntı
genelde kaçta toplanıyorsunuz,birde benim ilk grup aktivitem olacağı için kahvaltıdan sornra herhangi bir gezi düzenleniyor mu?ve yol düzeniyle ilgilenen biri oluyormu bu tip organizasyonlarda
bu hafta pazar günü sabah 09:00 da kahvaltı yapıcaz. kahvaltıdan sonra büyük ihtimalle bir gezi yaparız. gezilerde mümkün olduğu kadar kurallara uygun bir sürüş yapmaya gayret ediyoruz.
bunun için deneyimli arkadaşlar öncülük ediyor ve sürüşümüzü gerçekleştiriyoruz. gezi olursa bile şehiriçi olacağı için zorluk çekmezsin.
ama buradaki asıl amaç hep beraber bir kahvaltı yapmak ondan sonra ne yapacağımızı orada konuşur ve karar veririz. kafamıza ne eserse
başka merak ettiğin bişey olursa arkadaşlar cevaplandıracaktır. şimdilik benden bu kadar. yarın akşama kadar yokum. herkese iyi geceler
-
04 Temmuz 2006, 00:17
selam kudra bekleriz selamlar...
-
04 Temmuz 2006, 00:24
araç muayene istasyonundamı buluşacaz gene?
-
04 Temmuz 2006, 00:25
arkadaşlar toplanma yeri ve saati varmı?
saat kaçta?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler