bugün gecen haftaya göre daha kalabalıktık çok güzel gecti
ee haftaya yine gidiyoruz dimi
bugün gecen haftaya göre daha kalabalıktık çok güzel gecti
ee haftaya yine gidiyoruz dimi
aranıza ilk katılışımdı.herşey çok güzeldi...
hepinize teşekkürler arkadaşlar.tekrarında görüşmek üzere.....
Dostum seninle tanıştığım için çok sevindim, arkadaşların daha birazıyla tanıştın gördün işte hepsi çok kaliteli toplum içinde belli yerleri olan insanlar, senide aramızda görmek beni mutlu etti, seni her buluşmamızda görmek isterim.BABAADAM adlı üyeden alıntı
Macgyver kardeşimlede ilk defa karşılaştık ve tanıştık gerçekten tahmin ettiğim gibi oda çok kaliteli bir insan. Seni telefonla arıyacağım dostum.
Yine görüşeceğiz.
Güzel bi gün oldu.
kahvaltı - dondurma - boğaz turu derken akşam oldu valla.
Fotolar da güzel.Mertybr de bi dünya foto var serkan79 yükler birazdan.
Beklioruuuzzzz...
slm abiler anca geldim yaff valla bende resimler var ama yüklemesini bilmiom şindi serkan abiye yolliyom o halleder inş
hatta giderken çektim video bile var yane hareket halinde resim çekmeside amma zor oluyo yaf
bütün katılan arkadaşlara teşekkür ederim inş haftaya tekrar görüşmek üzere dielim şu resimlerin hepsi gelsin bu arada
hatta şu telefonla çekilenler bile kaçmaz yane hepsi gelsin bi zahmet herkeze iyi akşamlar arkadaşlar
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
her zaman aramızda görmek isteriz baba çok iyisin kendine iyi bakBABAADAM adlı üyeden alıntı
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
arkadaslar resimler mertten beceriksiz tek teker gidiyo ama siteye resim koyamıyo
müslüm abi fotolar için saol...
mert fotoları ve video çekimlerini gönderebilirsen arşivimize ekleyelim.
Hadiii bütün fotolar
Bütün fotolaaaaaaaaaaaRRRRRR
yemiş içmiş gezmiş eğlenmişiz anlaşılan darısı başımıza ne diyelim bu tekrarın da tekrarı olur demi
bu arada kayısı bekleyen arkadaşları hayal kırıklığına uğrattığım için gerçekten çok üzgünüm
Fotolar için teşekkürler
3.Uluslararası Beylikdüzü Kahvaltı ve Motosiklet Şenliği
16 Temmuz Pazar
ne demek her hafta düşünüyoruz kahvaltıdan sonraki gezilerimizde cok eglenceli oluyo bugün beylikdüzü-florya-bakırköy-yenikapı-eminönü motor trafigi oldukca yogundu estirdik rüzgarımızıdonniedarko adlı üyeden alıntı
ooooooooooo millet nabersinizzz...
resimler güzelllll... hatta mükemmeeeeelllllll...
hani benim yemek yerken ki resmim..... yoksam eklemeyecekmisiniz...
ama ekleyin lütfeeeeennnn....
NOT= Mini gurmeeee....
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
http://www.motosiklet.net/forum/show...904#post336904
ARKADASLAR KAHVALTIMIZ GELENEKSELLESTİ ARTIK BUYRUN
günaydın arkadaşlar dünkü kahvaltı için emeği geçenlere ver tüm katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim saolun
kahvaltı sorası roma dondurmalarıda güzeldi dondurma şöleninden sora eminönüne kadarki sürüş süperdi araçların önüne atlayarak yolu kesen ve güvenli şekilde yola çıkmamızı sağlayan cengaver arkadaşlara teşekkürler
beni kahvaltı mekanına geitren kelsinusa kahvaltı sorası kadıköyde ki buluşma noktasına kadar yolda kahrımı çeken maygver a ve karşıda kalmama gönlü razı olmayıp beni artçı alan alonso kardeşime teşekkürler
gene süper bi gün geçirdik saolun war olun
dünkü eminönü gidişindeki grup sürüşüde süperdi yeni dostlarla tanışmakda güzeldi gerçi onlar beni önceden tanıyomuş ama bendeki bu hafızayla hatırlıyamadım ama artık unutmam
başka fotolarda wardı onlar nerdeeee
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
yapımda ve yayında emegi geçen herkese teşekkür ederim
güzel bi kahvaltıydı
dün sabahtan ber bişey yemedim desem (inanmayın)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)