gezeriz serkancımda bi ata sözü var bilirmisin ÇOK GEZENİN AYAĞINA ...K BULAŞIR DERLER yaw daha ehliyeti almadan başımıza iş almayalım
gezeriz serkancımda bi ata sözü var bilirmisin ÇOK GEZENİN AYAĞINA ...K BULAŞIR DERLER yaw daha ehliyeti almadan başımıza iş almayalım
yok serkan abi geçen seferki gibi olmaz merak etme
kaçta şirinevlerde olayım?
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
9 da orda ol beklerim seni unutma ama uykudada kalma
abi 9 çok erken değilmi ya?
10:30da orda olcaz sonuçta..
ataper abilerle mi gideyşm o zaman. sabah 9 da haremden arabalı vapura bincek onlar.
biliyosun, erken kalkamıyorum yani
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
serkancım bizi de eklermisin.. özledik sizi beee
biz özgürle biraz gaz açarak geliriz dedik, hazır pazar sabahı yollar boşken.
- serdark (serdar)
- texasozgur (özgür)
Diğer arkadaşlar "Early Riders" arabalı vapurla gelecekler... Onlarda 6-7 kişi olur sanırım.
Görüşmek üzere
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
ekliyorum serdar abi. ben de çok özledim walla sizleri. yarın görüşücez inşallah. gelmenize sevindimserdark adlı üyeden alıntı
ben de yarın sabah onlarla vapurla gelirim sanırım.
görüşmek üzere.
Harem arabalı vapur iskelesi 08:45 buluşma , 09:00 hareketLesPaul adlı üyeden alıntı
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
benide benide +1
bende özledim sizleri yawLesPaul adlı üyeden alıntı
let it be
halil abi ekledim seni de.
serdar abi teşekkürler
2 gündür devam eden rahatsızlıgımın artması nedeniyle yarınki buluşmaya gelemeyeceğimi üzülerek bildiririm..
Hepinize iyi eğlenceler..
S&S
geçmiş olsun alican abi.
başka sefer inşallah..
yaf zaten o 600 cc yazanlar tam 600 değil 599 veya 588 cc oluyor yani kıvıramadın hemen yemezler yarın pazar yaf zaman ne çabuk geçiyo hee yarın görüşmak üzerre inşFutureShock adlı üyeden alıntı
serkan79 adlı üyeden alıntı
serkan abi bende şirinevlerdeyim sabah buluşup gidebiliriz yane
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
arkadaşlar ben yarın full mesai yapıyorum. kusura bakmayın gelemiycem.
size iyi kahvaltılar ve eğlenceler.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
ben de geliyorum... +1 ile bilginize... ama adminimizin doğum günü eğlencesinde olamayacağı... kahvaltıdan sonra kaçıcam... bu aralar bayağı yoğunum...
bu kahvaltıdada benden kaçış yoookkkkkk
NOT= Mini Gurme.............
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
yarın kahvaltıda görüşmek dileği ile ben yatmaya gidiyorum yoksa kalkamayacağım sabah!
Zaten kafam bir hoş doğum günümün ilk saati ayrı bir heyecan ve duygu seli
arkadaslar yeri bilmeyenler tatilyanın ilerisinde ki arac muayene istasyonunda mola versinler kartal23 (cemil) sizi karsılıcak ve mekana götürcek
mcgyver, doğum günün kutlu olsun abicim
Valla ben anlamam.Ben cc sine bakmıyom rr ına bakıyommert ybr 125 adlı üyeden alıntı
Ben sadece 600RR bilirim 599 RR getir alacam
Valla mert keşke olsa da alsak ne diyim
Paşam geçmiş olsun :(zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Acil şifalar diliyoruz sana
Ben hepinizden önce eve geldim hemen çektiğim resimleri yüklüyorum,
HERKES KENDİ HAVASINDA,
BAKIRKÖY VE CİVARININ HAS MOTORCULARI, EN HASI ZİGZAG ERKİN.
KEL KAFAMDA NASIL ÇIKMIŞ AMA
MUSTAFA ETRAFINDAKİLERİN TABAKLARINA SALDIRINCA,HEPSİ KAÇMIŞ.
aHMET KARDEŞİM MEVZUYA UZAK KALMIŞ
GÖKSEL O GÖBEK DE NE ÖYLE,
MOTOR TUTKUSU NASIL BELLİ OLUYOR,ARABAYI BİLE KASKLA KULLANIYOR,GÖKSEL SEN YİNE MOTORLA GEL BİDAHA.
ŞU MOTORUN GÜZELLİĞİNE BAK ÜSTÜNDEKİNE BİLE HAVA VERMİŞ,YAKIŞIR KARDEŞİME NEDE OLSA REGAL.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)