fotograflari bekliyoruz. veya bi link var mi bakabilecegimiz?
ben calisiyorum mesailerdeyim.
fotograflari bekliyoruz. veya bi link var mi bakabilecegimiz?
ben calisiyorum mesailerdeyim.
bugün öğlen kabataştan geçtiler ,seyri çok keyifliydi katılmak isterdim doğrusu.
Çok güzeldi.
Rekor kırdık mı acaba?
Hamdım, piştim, hala hamım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Çok güzel bir gündü.Mt.netin böyle bir günde organize olması gerekliydi diye düşünüyorum..
MAŞALLAH.
Güncel işte ne olmuş.
10 Kasım 1938 günü saat 09:05'te yaşamını yitiren Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına düzenlenen geleneksel kortejimize davetlisiniz.
Anadolu Yakası Buluşma Alanı: Eski Salı Pazarı Önü ( Fenerbahçe Stadının yanındaki otoparkın önünde cadde üzerinde )
Buluşma Saati: 07:00
Kesin Hareket Saati: 07:30
Avrupa Yakası Buluşma Alanı: Dolmabahçe Sarayı Yanındaki Alan
Buluşma Saati: 08:00
Kortej buluşma alanı ve sürüş sırasında görevlilerin ikaz ve uyarılarına uyunuz.
Buluşma ve sürüş için gerekli yasal izinler alınmştır.
Rekor kırıldı mı? Sayı hakkında bir açıklama var mı?
Osman Bey, anladığım kadarıyla Eski Salı Pazarı önünden Avrupa yakasına geçip, oradan da Dolmabahçe'ye gidilecek. Orada yapılacak törene katılınacak, sonrası için bir plan yok değil mi?
Bir de bu kortej planınızı bu başlıkta değil, yeni bir başlık açarak duyurmalısınız. Bu başlığı özellikle takip edenler ve yeni mesajlara bakanlar dışında kimsenin haberi olmaz. Çünkü 29 Ekim etkinliğiniz bitti.
Bu etkinliği facebook grubunda gördüm ve burada paylaştım. Platform ile bir bağlantım yok. Bulunduğum konum olarak da katılmam mümkün değil.
Başka bir başlıkta duyurmayı başlangıçta ben de düşündüm fakat etkinlikler başlığında konu açma kısıtlamasını geçemedim. 29 Ekim etkinliğini paylaştıktan sonra geçen onay süresinde neredeyse etkinlik tarihi geçecekti. :(
2017 konusunu bulamadım az kaldı bu etkinliğin ilk sayfalarda yer alması gerektiğini düşünüyorum. Adminler bir el atsın nerde bu konu?
Daha önce denendi mi bilmiyorum fakat köprü geçişi sırasında rezonans olayına dikkat etmek gerekir. Zira motosikletler titreşimli aletler.
Var arkadaşlar.
Suadiye oteli önü buluşma : 11:00
Kesin hareket saati : 13:00
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)