shamyl listeye ekledim umarım gelebilirsin.
shamyl listeye ekledim umarım gelebilirsin.
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
ooo arkadaşlar hadi yaa sanata ilgi yok mu? son biletler taze taze.. interaktif tiyatro.. daha ne istiyosunuz geeeeeeeeeel geeeeeeeeeel tiyatronun kralı burda geeeeeeeeeel...
Tycoon beni de ekler misin listeye.gelirim.
texasozgur ekledim listeye
napcanız tıyatroda hıc sevemem
Yeni yine yeniden
sen ne anlarsın olm tiyatrodan..okan4037 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
Kadıköy'de toplanıp beraber gidelim topluca...
Giray bi el at be abi... Yeri ben bilmiyorum mesela, texasözgür'de kadıköy'e gelecek, bilen arkadaşlarla toplanıp gidelim abi..
Sen yer saat falan ayarlada orda buluşalım
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
ilk mesaja yazdım buluşma noktalarını. 1- cadde divan yanı starbucks cafe. 2- kadıköy beşiktaş iskelesi.
gec kalıcaz diye derdiniz olmasın arkadaslar nasılsa sadece biz olacagımız için belkide gerekirse gec başlatabiliriz oyunu
arkadaslar hala bilet ve yer mevcut!
Tamamdır, Beşiktaş iskelesinde olurum benTycOOn adlı üyeden alıntı
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
kimsin kocum sen? ikidir eculibrium+1 falan diye benim nick'i yazmaya calısıyosun herhalde (calısıyosan da beceremiyosun zaten) derdin ne? tanısmıyoruz etmiyoruzShamyl adlı üyeden alıntı
Gather ye rosebuds while ye may
belkide başka biri ile karıştırıyo olabilir hemen sinir stress yapma yada eculibrium diye başaka bir arkadasta olabilir!
yaw arkadaşlar niye kimse yorum yazmamış, giray dostum nerden buldun bu tiyatroyu ya valla hayatımda izledigim en eğlenceli tiyatro desem yeridir.Adamın bakışlarına ve mimiklerine bittim arkadaş.Aslında bu günde gösterisi varmış ona da gitmek lazım yok abi ben gitmiyorum beni hanımdan ayıracaktı nerdeyse
birde sahneye cıkarmazmı insanı sahnede ne yapacağımı şaşırdım.
gerçekten çok eğlenceliydi herşey için çok çok çok teşekkür ettim kendi adıma ve eşim adına tekrarını bekliyoruz.Tekrarı olursa bana sormadan ismimi yazabilirsin
amca oğlu allah senden razı olsun super bır aktıvote ıdı .Uzun zamandan beri bu kadar eglenmemıstım.Gözümden yas eksık olmadı.Arkadaslar bu oyuna gıtmenızı sıddetle tavsıye edıyorum.En önemlisi iblisin nasıl dışarı atlacagını cok iyi anlatan bir oyun.Bilen biliyo..
tüh ya ben nası kaçırdım böyle bi organizasyonu
yine yapalım yine yapalım.
(sezon da bitti ama yeni birşeyler olursa mutlaka yazın tycoon ok?)
Ducatista:)
birsonraki aktivitemiz yine aynı salonda stand-up gösterisi olacak. yine bir halk günü seçilecek ama bu sefer bilet felan almam
5 bilet bana patladı
inanın parasına değilde o biletlerin birileri tarafından kullanılmadığına çok üzüldüm.
bu oyuna gelememiş arkadaşlar mutlaka gidip seyredin eminim çok zevk alacaksınız bi ara gülmekten gözümden akan yaşları
her 3-5 dakikada bir siliyordum. o derece yani! üstelik bu oyun drama! stand-up ı düşünemiyorum nasıldır.
teşekkürler tycoon.TycOOn adlı üyeden alıntı
kesin gidi-cem,cez.
Ducatista:)
ben de oyunu çok sevdim arkadaşlar
her an diyaloğun bir parçası olma riskiyle karşı karşıyasınız.
zaten sahneyle seyirci burun buruna, insan geriliyo.
Toz halinde su: Su elde etmek için, bir miktar su eklemek yeterli.
giray abi tşk. ederim tekrarını istiyoruz bu sanatsal faliyetimizin devamını dilerim.
UKİTA SAMATO KAMASA MAKONİ
Ben bi sevemedim şu tiyatroyu yav :(
Acaba ben mi kötü oyunlara gittim ??
Bi kez daha kendimi zorlayım bi tiyatroya gitmek istiorum.
tek kelimeyle ruhumu temizledi bu oyun diyebilirim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)