Güzel resımler birde kırmızı cıkmasaydı gözlerim
merhaba millet..
valla bu saate kadar yeni bakabildim resimlere..
herşey için teşekkür ederim..
dün akşam yine cok güzel eglendik..
ya biz bunu hep yapıyoz bee..
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
Dün gece sizlerle olmaktan çok keyif aldım.Ortam ve sizlerle olmak güzeldi yanlız bazı arkadasların davranışlarından rahatsız oldugumu belırtmeden gecemicem, onun dışın da gayet keyifliydi bundan sonra her çarşamaba sizlerleyim..
ilk defa dün gece sizlerle olmaktan çok keyif aldım.Ortam ve sizlerle olmak güzeldi yanlız bazı arkadasların davranışlarından rahatsız oldugumu belırtmeden gecemicem, onun dışın da gayet keyifliydi bundan sonra her çarşamaba sizlerleyim..
Luxor adlı üyeden alıntı
Abi Selamlar,
herkes senin gibi hizli degilki abicim,ancak yazabiliyorum, Resimleri yükle yükle bitmedi....Ne Eglenmisiz yine beee....
Sonere Tesekkürler Resimleri yükledigi icin.....
[COLOR="Red"UFO GÖREN MASUM KÖYLÜ YÜZYILIN ENİYİ RESİM ADAYI BANA GÖRE [/COLOR]
ilk defa dün gece sizlerle olmaktan çok keyif aldım.Ortam ve sizlerle olmak güzeldi yanlız bazı arkadasların davranışlarından rahatsız oldugumu belırtmeden gecemicem, onun dışın da gayet keyifliydi bundan sonra her çarşamaba sizlerleyim..[/QUOTE]
vay ne olduki ya merak ettım şimdi dün gece gayet neşelıydın beli etmedın ALBATROS Ali
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
merhaba arkadaşlar gerçekten eğlence çok iyiydi fakat biz bayanlar için maç olayı pek sarmadı,destina ne gibi hareketlerden rahatsız oldun açıklamak istermisin
arkadaşlar ben yazdım üstüne alınanlar alınsın bukadar
ben görüşüce anlatırım sana
DESTİNA, bi hatamız olduysa affola ama kim ne yaptıysa onun adınada özür dilerim.
kim olduğunu sen bana söyle ben onu sıkı bi döveyim
hatta dur haftaya çarşamba sen döv
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Arkadaşlar ilginizden dolayı teşekkür ederim yapan ken bilir onun dişinda bir sorun yok
peki söyleme hafta çarşamba işkence aletlerinide getireyim bari muhuha
hani soner gözüm nerde benim hanımla olan resim hala yoook
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
Herkese selamlar.Yine muhteşem bir geceydi.Bidahaki çarşamba gelmez artık.Hepinizi çok seviyorum...Judastan sevgiler...
gece 23 ten sonra yetişebildim
ama yine daatılmış sağlammmm
ben yokken güzel kızları nie üzüosunuzzzz sorarım ben size haftaya
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
uğraşıyorum yorulduuum bana çay getirinnnncamadan adlı üyeden alıntı
Akal teke abim resmin bile karizma seni çok seviyoruz
[IMG][/IMG]
hadi yandan
[IMG][/IMG]
muhabettiniz bol olsun
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar Allah bozmasın
[IMG][/IMG]
Hydi yandannnn oooohhhhhhhhhh
[IMG][/IMG]
2006 saç jölesi güzelleri
[IMG][/IMG]
Karakız dan MT İzmir e selamlar o bizimle çok mutlu
[IMG][/IMG]
MT Keyifli keller
[IMG][/IMG]
KAMP ADAMLARI
Evet yine keyifli bir Galata gecesi olmuş çok istedim ama orada olamadım maalesef kendi adıma üzülmemek elde değil ama giden arkadaşlar adına sevindim orada harika saatler geçiriliyor çünkü yarın akşam gelirseniz bunu telafi edeceğimi sanıyorum herkesi buraya bekliyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17368
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Geleneksel galata akşamları buluşması dün aksam gene sınır tanımayan motorcular tarafından dostluk ve kardeşliğin zirvesinde bir eğlenceyle gerçekleşti.
Kendiside aileden olan Barış,ın ve arkadaşının muhteşem müzikleri eşliğinde her ne kadar yeni olsada ruhu eski olan ve koca bir tarihi barındıran galata köprüsünde İstanbul yaşandı delice.
Biraz geç katılmama rağmen sanki herkesten önce gelmiş gibi orada olduğumu hissettim hatta ordaki herkes böyleydi . Tüm katılımcıların en önde gelen özellikleri kesinlikle ön yargı taşımamalarıydı oldukları gibiydiler ve kimse kimseye hiç bir şey ispat etme sevdasında değildi.
Buradan yazıştığım fakat tanışmadığım arkadaşlarlada tanışmak nasip oldu çok memnun oldum.
Soner,e muzo,ya ve diğer arkadaslara sormak istiyorum abi siz ne yiyorsunuzda bu kadar enerjik ve güzel oluyorsunuz. Yahut ne kadar kendinizle barışıksınızki bu kadar içtiktten sonra bile bozmuyorsunuz kendinizi imrendim.
Artık bu toplantılar birike birike kendi mecrasını oluşturmaya başladı sanırım. Görünen odurki bunun sonucu ufukta bir kulüp belirmeye başladı. hiçte fena olmaz kanaatindeyim.
"Ne dersiniz"
saygılarımla
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Yasemin nice senelerejasmine adlı üyeden alıntı
ikinci 15inci yaşgünün kutlu olsun
doğumgününü keşki dün kutlasaydın çok sıcak bir ortam vardı
tekrar nice senelere diyorum
Bu arada daha resim istiyormusunuz
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)