hadi artık az kaldı motorları yıkamadan gelmeyin sakın
hadi artık az kaldı motorları yıkamadan gelmeyin sakın
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
akşam yeni fıkralarla geliyorum ama bir ricam var iboyu yanıma oturtmayın
Cihan Hoşgür
AKSİ ne o buluşmaya gelenlere fıkra bize yok.. valla dalılılım ))))
biz gelemiyoruz diye mahrum bırakmayacan herhalde bizi lütfen yani.
Sizlere iyi eğlenceler gelemeyenler içinde yiyin için keyfini çıkarın oranın
sevgiyle
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
arkadaşlar biz kanka ile motorumuzu aldık ama çift vergi vermemek için plaka temmuzda çıkaralım dedik yani bizim plakamız çıkmadı:(
dedik raconu bozmayalım motorsuz olmaz dedik ama
dün gelişime gittim sağolsun ibrahim çok yardım oldu..
gelin dedi kaynaşırız feyz alırız birbirmizden dedi.
bizde bir aksilik çıkmassa moda iskelesinde olacağız
akşam görüşmek üzere...;)
Bencede en doğrusunu yaparsın çünkü motoruymuzla ilgili merak edilen tüm soruları en yatkili kişilerden öğrenebileceğimiz güzel bir ortam olucak...bmb adlı üyeden alıntı
haydi akşam olsun gidelim eğlenelim yahu
To know me is to love me....
yok eğlence falan tamamen bilgi amaçlı bu toplantı valla cratoya sölerim çeker kulağını....
arkadaslar sehirdışından misafirim gelmesi nedeniyle akşam cok istememe ragmen katılamayacagım.. özür dilerim..
S&S
olsun abi misafiride getirirsin...
İskelede daşş vağ mı daşş ayağımız takılmasın sonra. Düşmeyelim denize...jakobien adlı üyeden alıntı
Cüneyt Eralp
007 abi baktınmı fan işine?
sen çırmıklımısınki daşa sarılıyon
akşam senle buluşupmu geçicez beşiktaşa abi?
gelişim sürücü kursumu ibo iskede daş varmış haberin olsun bu uyarı senın için dikkat et mazallah düşersin yalnış anlama seni düşündüğümden deyil ben başka kurs arayışına girmiyim diye yani kardeş
Cihan Hoşgür
sen iboyu bi ara sor bakalım senin ehliyet nolmuş bilgi amaçlı toplantı olacak tabide kimsede evliya olmayacak sinirlendirmeyin beni
anaaa walla kızar bak..
S&S
hehe sende bi geliyom bi gelmiyom her buluşmada beylede olmazki
kaldı 3,5 saat... hadi mesai bitsin artık...
Örsan Telgeren
Le Grand Bleu
18:15' te avrupa yakasından katılacak arkadaşları karşılamak üzere dolmabahçe çaybahçesine doğru yola çıkıyorum.
gelenler artık el kaldırmayı bırakıp motorlarını ısıtmaya gitsinler, dolmabahçe'de görüşürüz.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
yeni avatarın mükemmel olmuş hayırlı olsun ballantyn..buluşmada görüşütrüz artık.Ballantyne adlı üyeden alıntı
gelişim iboooo, dostum getiriyon dimi kaskla sağlık raporunu ??? valla çok lazım.
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Babamın çocukluğunun geçtiği, vapur yanaştığında üstünden balıklama atladığı, o eski Moda İskelesi' nde oturmak, sizlerle sohbet etmek güzeldi... Teşekkürler crato...
Cüneyt Eralp
çok güzel bir buluşmaydı ayarlıyan arkadaşlara tekrar tekrar çok tşk. ederiz nice buluşmalara sonunda bide tahilsiz kazam olmasaydı dahada güzel biticekti :( sol sinyal ve vites ayaklığı kırıldı onun dışında bende hiçbirşey yok sinir ve moral bozukluğundan başka vuran arabanın sahibine telefonumu bıraktım insafına kalsın suçlu oldugunu düşünüyosan ara dedim (parası yokmuş yanında yoksa alıcaktım) ararsa arar aramazsada sağlık olsun cana gelmesinden mala gelsin nedielim sizide orda esir ettiğim için ayrıca özür dilerim arkadaşlar yardımlarınız için çok çok tşk. ederim. netzo ve conti bana eve kadar eşlik etti ayrıca sonra kaza mahalinden kırılan vites ayağını tekrar oraya giderek netzo getirdi saolsun işe yara inş zorda olsa vitesi değiştirerek eve geldim motoru park ettim sorun yok fotoları sonra koyucam yarın akşam inşallah allah hepimizi böle kör sürücülerden korusun en kötü kazamız böyle olsun
daha bisürü yazıcam ama şuan çok yoruldum yarın detayları tekrar yazarım bide bu arada benim hatundan acayip zılgıt yedik (kazaadan daha fenaa )
yanımda olan herkese ayrı ayrı tşk. ederim
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
trasher kardeşlik aklım snede gelebildim yurda sonunda..naptın nasılsın iyimisin..yahu valla herşey gezi çok güzeldi arkadaşları görmek felanda işte böle tatsız bişi olacak diye ödüm patlıyor benimde..çok geçmiş olsun ama buna da şükür ya alkollü felan olup hızlı gelseydi bi tarafına bişey olsaydı ..beterin beteri var de masrafına okadar yanma..moralini yüksek tutmaya çalış. büyük geçmiş olsun..dur ben seni bi arayayım yaa içime sinmicek sesini duymadan.
beni maslaktan alan ve dönüşte şişliye ve yurduma kadar getiren bütün arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim..
fotolar önemli değil.koyarsın sona sen iyi ol yeter...
100 ümüz kutlu olsun (bu arada, müjdeeeee sayfayı yüzledik..ilk kutlayan ben olmak istedim.sayfamızda emeği geçen, sürekli benim gibi gece gündüz ders iş sınav demeyip takib eden ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara tekrar kucak dolusu sevgiler.. vaybee yüz koca sayfa ne çabuk geçti..ne bilgiler var ama bu sayfalarda..yaa işte yıllar da böle geçiyor..yaşlanıyoruz huuu haberiniz ola )
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)