Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Beni satmadığına şükrediyorum ben
Pardon crato cummmmm
Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Beni satmadığına şükrediyorum ben
Pardon crato cummmmm
Pardon cratocuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
Şu bahsi gaçen iskele,benim gençliğim de(75-80 li yıllar)Adalar'a vapur kalkan,kalktıktan sonra can yeleklerini emaneten alıp adalar da yüzüp eğlenip dönüşte yelekleri yerine koyduğumuz vapurların kalktığı iskelemi? sonra da Bomonti bahçesinde toplanıp çayımızı içip yorgunluk attığımız yerden mi bahsediyoruz?Benmi? gelemiyeceğim ayağım kırık evdeyim.Afiyet olsun iyi eğlenceler.Sizleri seviyorum,hayatı sevmenizden dolayı.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
İlk mesaja ekledim, Global Motor bu buluşmamızda da bizlerle birlikte olacakmış. Sorular, sorunlar, merak edilenler için birebir
evet abi, bahsettiğimiz yer tam orası. istersen gelip alırız bakİHTİYAR adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Böyle bir buluşma kaçırılmaz . Çarşamba akşamı 20:00 da Beers tayım. Görüşmek üzere
[COLOR="Blue"]En iyi motorcu, gideceği yere varan motorcudur. Önemli olan varmak değil, yolda olabilmektir.[/COLOR]
Slm arkadaslar yeni uye oldum ve bende 2 gun once 250R aldim
önce tanışma bölümüne sonra da buluşma günü Tarihi Moda iskelesine alalım siziNetzo adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Evet biraz once okudum carsamba bir aksilik cikmadigi taktirde orda olcam
o yeni arkadaşlarda geliyor harika umarım 30 hyo demiştim o rakkamı yakalarız muhteşenm kortejimizi tamamlayalım cadde geçisimizde
To know me is to love me....
Dolmabahçede buluşacak grubun hangi köprüden geçeceğini şimdiden kararlaştıralım.Boğaziçi köprüsünden geçeceksek elde para ile kalmıyalım (biraz maliyetli olacak ama değer ) ona göre kgs alalım.
herkesi KGs almak durumunda bırakmak istemediğimiz için böyle düşündük. O gün geziye katılanların tamamında KGS/OGS olursa 1. köprüden geçiş yaparız, yok eğer olmayanlar da olursa mecburen 2. köprüyü kullanacağız.gamas adlı üyeden alıntı
bu arada ekledim listeye ama +1 var mı yok mu bilemediğim için yazmadım.
Ben, crato’yum.
bir kgs ile bikaç motor geöçemiyomu orda anlaşsanıza...
arkadaşlar aynı kgs ile geçilebilir sadece 1-2 dk lik bi zaman gecikmesi yaşatıyo daha dogrusu tam olarak zaman tutmadım ama hemen okumuyo 2. geçisi ama 2 dk sonra okuyo 1.köprü mantıklı olacaktır herkes için bi sorun teşkil etmez...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
göremedim listede +1 imle beraber..
S&S
cok guzel secim olmus crato, tebrik ederim, mukemmel manzara ve sakin bir yer, benim ev oraya oldukca yakın, cogu aksam iskelenin oralara inip bi cay icerim. iskelede gorusuruz carsamba
Gather ye rosebuds while ye may
gelmeye çalışıcam
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
................................................
[SIZE="1"][B]Look into cities eyes\ Mirror of souls\ Now tell me what you see\ Beneath the hole\ Another sick\ Another poor\ Another slave\ Another weak\ Another lost\ Another dark\ System Decay[/B][/SIZE]
Hyosung kullanıcıları mesaj #1392 de +1 demiştim.
Motorumla boğazdan yeni geldim.
Birbirimize alışmaya başladık , mutluyuz...
Görüşmek dileğiyle...
sanırım anadolu yakasının bostancı ötesi bölümünden gelecek yok... en azından şu an öyle gözüküyor...
Örsan Telgeren
Le Grand Bleu
BuluŞmaya Son 3 GÜn
Gv 250 Lİ ArkadaŞlarida Beklİyoruz Sadece Nakedlar Ve R Lar DeĞİl
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)