offf ya şu izmir ankara hyocuları uyuşuk abi gelemez bunlar
offf ya şu izmir ankara hyocuları uyuşuk abi gelemez bunlar
To know me is to love me....
Kığmızı kuğdelalı kağpuz vağ mı mönüde...
Cüneyt Eralp
dilimledim ben karpuzu.007 adlı üyeden alıntı
+1 ile ekliyorum listeye!
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
crato adlı üyeden alıntı
Ekle Yavuz kardeşim... Gelince genetik karpuz fıkrasını anlatıcam...
Cüneyt Eralp
Nazik davetinize icabet etmeyi çok istemekle beraber,yaz dönemine girmiş olmamız vesilesiyle,izne ayrılanlar olduğundan,nöbet yoğunluğum artmış olup,maalesef sizleri uzaktan izlemekle yetinmek durumundayım.
Sizlerin de Ankara'da bir eviniz var,bilesiniz.
Yerse sen gel buraya günde 15 saat gece çalışıyoruz abisi 2,5 haftadır yüzüm güneşi görmeye kireç gibi bembeyaz oldu bizde ufak çaplı başlıyoruz hayırlısıyla bike hoper vioref aytskal diğer İzmirli arkadaşlarıda aramıza bekleriz artık yavaştan herkeze selamlar bence diğer marka motosiklet kullanıcısı arkadaşlar katılabilmeli sonuçta herkez her markanın potansiyel kullanıcısıjakobien adlı üyeden alıntı
O izine ayrılanlar varya gömdüler bizi geceyeaçıkyol adlı üyeden alıntı
motorlarınız hakkında soracagım çok şey var belki darülaceze ziyaretmizde görüşebiliriz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
onu da yapacağız kısmetse...aytskal adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Başınızı çevirmeden değerlere sahip çıktığınız Yanlarında yer aldığınız için sizleri ayakta alkışlıyor saygıyı fazlasıyla hakkettiğinizi düşünüyorum tebrikler arkadaşlar...along adlı üyeden alıntı
Bekleriz başımızın üzerine...crato adlı üyeden alıntı
crato adlı üyeden alıntı
nezaman kardeşim biz görecekmiyiz?
Yakın zamandaysa koçu saklayayım;yok seneyeyse bir kuzu alayımda yetiştirsinler barii
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
buzağı isterük inek oluncaya kadar gelürük
jakobien adlı üyeden alıntı
kardeşim siz listeyi,tarihi belirleyin istediğin çok zor değil ayarlarız.
motorsikleti, felsefesini hissederek kullanabilen herkes özgürdür ve kardeştir.
Şimdi İbrahimin yanından geldim Ehliyet kaydımı tekrardan yaptırdım umarım 1 yıl önceki gibi olmaz. Arkadaşlar benim evin önünde buluşuyormuşsunuz beni de hanımla birlikte +2 olarak kabul ederseniz sevinirim. Henüz motor yok ama o da çok yakında inşallah . ( Tabi henüz hanımla konuşmadım evlilik zor iş bea. %90 oradayız arkideshler ama % 10 u da göz ardı etmemek lazım)
ne demek başımızın üstünde yeriniz var ben bekarım sefgilimle gelicem mesala
Bu arada dün akşam üzeri saat 18:30 gibi galatasaray lisesinin önünde parketmiş siyah GT250R kimdi arkadaşlar¿
Nası yani ya ben nolcam peki.....jakobien adlı üyeden alıntı
Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Usta bi sefkili yap artıkın sen de... Ama yalnısca sefkili yap evlilik mevlilik sakın ha
bak halimiz ortada konuşup onay almadan evimizin önündeki buluşmaya bile söz veremiyoruz
abi yok ya çok şükür sorun yok o konudada.. Ben jakop a takılmıştım sadece ama hakkaten seni örnek alıcam.Kurstayken konuştuk ya sen yokken motoru bile satmış....
Sayın Gelişim SK,Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
konu dışı yapmasak
Ben, crato’yum.
yaaa adamın özel hayatına niye giriyosun sanane kardeşim yahu benim sevgilimden sanane benden sanane +5 gelmede ondan korkuyorum benKurtulamayacakmıyım ben bu adamdan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)