[MT - İstanbul]Park Kalamış Kafe Toplantısı
-
30 Haziran 2006, 15:04
Reklamlar
-
30 Haziran 2006, 15:07
selamlar bana çok yakın ben gelebilirim bi dahaki toplantıda
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
-
30 Haziran 2006, 15:32
-
30 Haziran 2006, 15:36
Herşeyin bir ilki vardır
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
30 Haziran 2006, 15:37
bence uygun
-
30 Haziran 2006, 15:46
Bence de güzel bir yer oldukça rahat en azından servisi güzel ve garsonlarıda müşterinin ne olduğunu biliyor oldukça saygılılar bütün arkadaşlarımız en az bir kere gidip görmeliler diye düşünüyorum herkezin izlenimleri önemli.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
30 Haziran 2006, 15:52
Erdem abi dün akşamki toplantı oldukça eğlenceliydi. Katılan arkadaşlara ve sana organizasyon için teşekkür ederim. (Herkese mesajla veya telefonla arayıp bilgi vermen ayrıca takdir edilecek bir nokta )
Ortama gelince, abi diğer Sera Cafe için ben "sahil dururken neden apartman arası" diye yorum yapmıştım, hala aynı fikirdeyim aslında, ama buranın ortamı hoşuma gitti şahsen.. Sahile'de gideriz ara ara
Sanırım geniş alan olması, yeşillikler içinde olması, şehrin göbeğinde olmasına rağmen araç gürültüsü olmaması, motorumuzun gözümüzün önünde ve güvenli olması hoşuma gitme sebepleri diye düşünüyorum.
Fiyatlara gelince ÇAY 1 LİRA ve çay'ı güzeldi. Yemeklerde uygun bence... Hatta bi ara kahvaltı veya brunch düzenlede şu omletin tadına bakalım
Bir sonraki "Göztepe özgürlük Parkı Toplantısı" nı mutlaka takip edip katılıcam.
*Bilmeyen arkadaşlar için bir kroki veya basit tarifte eklersen iyi olur abi. Saygılar
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
-
30 Haziran 2006, 16:00
jaaaa erdem aaabiiii.... aglayacagiiim. istanbulluyum, feneryolluyum, türküm, doruyum... senden 3 ücncü kez cavap alamiyorum.... hangi özgürlük parkindan bahsediyorsun? fiatlistesini bile bastim ama ne adress ne baska birsey... lütfen bir cevap...
-
30 Haziran 2006, 16:10
İnsan feneryolu'nda otururda koskoca Özgürlük Parkını nasıl bilmez..
Selamiçeşme de minibüs yolu ile tren yolu (Bağdat caddesi) arasında. Minibüs yolu üzerinden kadıköy ya da pendik yönünden gelirken Göztepe SSK ışıklardan sahil yönüne dönüyorsunuz. Bağdat caddesinden gelirken selamiçeşme ısıklardan sağa sapıp köprüyü çıkıyorsunuz. Park karşınızda.
Özgürlük Parkına nasıl gelinir?
Ulaşım Krokisi ve Uydu Görüntüsü için tıklayınız
-
30 Haziran 2006, 16:24
Bi dahaki buluşmaya ben de katılmak isterim! Minibüs caddesinde, Ziverbey'deyim bana çoook uygun bi mekan buluşmak için. Yalnız kafama bişey takıldı. Motorla parkın içine girip, Park Cafe'nin önüne kadar nasıl gidiliyor?
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
-
30 Haziran 2006, 16:37
intercom adlı üyeden alıntı
jaaaa erdem aaabiiii.... aglayacagiiim. istanbulluyum, feneryolluyum, türküm, doruyum... senden 3 ücncü kez cavap alamiyorum....
hangi özgürlük parkindan bahsediyorsun? fiatlistesini bile bastim ama ne adress ne baska birsey... lütfen bir cevap...
galatada tanışmıştık selam tekrar
özgürlük parkını tarif ediyim kadıköyden bostancıya gittiğini düşün sahil yolundan, bp var içinden u dönüşü yapılan hani, onu geçiyosun kalamış kalamışı geçiyosun selamiçeşme onu da geçiyosun solunda özgürlük parkı öteki girişi de bağdat caddesinde hatta
-
30 Haziran 2006, 16:37
Abi budur işte ya bende Asyalılara ne oldu diyodum artık bence mekan tutabiliriz orayı bi gidip görelim zaten Erdem abim referans verdikten sonra gözüm kapalı gelirim ben
YOLCULUĞUN ERKENİ MAKBULDUR 0rh+
-
30 Haziran 2006, 16:39
ya aslında motor ile parkın içine girip park cafenin önüne motorları getirmek ilerde bi sorun olabilir. O nedenle aslında orta kapıdan(bu kapı cafeye çok yakın) giriş yapılırsa iyi olur. Park içinde normalde motorlu araç kullanmak yasak, ancak park cafeye gideceğinizi söyleyip kenardan kimseyi rahatsız etmeden sessiz gidilirse iyi olur. Bu konuda işletme sahibi ile konuştuk dün akşam bugün az sayıdayız ama ileride buraya gelmeye başlarsak 40-50 motor oluruz nasıl olcak dedik.. aldığımız cevap suydu:
"Şu anda parkın güvenlik elemanları bizim personelimiz dolayısıyla buraya gelmeniz su an için sorun değil ancak ay başında yeni güvenlik şirketi ve elemanları gelecek ileri de sorun olabilir belki parkın girişinde park alanı var oraya bırakabilirsiniz orada güvenlik elemanı da var bu konuyu konuşup hallederiz" dendi.
Aslında bu mekanda gerçekten motor park alanı sorunu var ama bu sorun olursa bu konuyu park müdürlüğü veya belediye başkanı nezdinde çözmeye çalışırım. Ama bize de bu konuda biraz iş düşüyor. Sonuçta orası bir park ve orada bisiklet bile park içindeki insanları rahatsız edebiliyor o nedenle gürültü çıkarmadan(gereksiz yere motor bağırtmak ve hızlı kullanmak gibi) saygılı bir şekilde kullanırsak çok çok iyi olur.
-
30 Haziran 2006, 16:40
benim bildiğim bu bide selamiçeşme köprüsü var tren yolunun üstünden geçen o da olabilir köprünün orda hemen
-
30 Haziran 2006, 16:42
offf offf sahanda sucuklu yumurta
yafu bu saatde böyle topic açılırmı bak karnım acıktı
neyse gidecek arkadaşlara afiyet olsun
ben biraz çocuk bakıcılığı yapacağımda
-
30 Haziran 2006, 16:43
intercom adlı üyeden alıntı
jaaaa erdem aaabiiii.... aglayacagiiim. istanbulluyum, feneryolluyum, türküm, doruyum... senden 3 ücncü kez cavap alamiyorum....
hangi özgürlük parkindan bahsediyorsun? fiatlistesini bile bastim ama ne adress ne baska birsey... lütfen bir cevap...
anadolu yakasında 1 tane özgürlük parkı vardır. feneryollu olup da bilmemen ayıp
-
30 Haziran 2006, 16:45
dostdark adlı üyeden alıntı
offf offf sahanda sucuklu yumurta
yafu bu saatde böyle topic açılırmı bak karnım acıktı
neyse gidecek arkadaşlara afiyet olsun
ben biraz çocuk bakıcılığı yapacağımda
abim çocuğuda getir bakarız sırayla
-
30 Haziran 2006, 16:48
ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
ya aslında motor ile parkın içine girip park cafenin önüne motorları getirmek ilerde bi sorun olabilir. O nedenle aslında orta kapıdan(bu kapı cafeye çok yakın) giriş yapılırsa iyi olur. Park içinde normalde motorlu araç kullanmak yasak, ancak park cafeye gideceğinizi söyleyip kenardan kimseyi rahatsız etmeden sessiz gidilirse iyi olur. Bu konuda işletme sahibi ile konuştuk dün akşam bugün az sayıdayız ama ileride buraya gelmeye başlarsak 40-50 motor oluruz nasıl olcak dedik.. aldığımız cevap suydu:
"Şu anda parkın güvenlik elemanları bizim personelimiz dolayısıyla buraya gelmeniz su an için sorun değil ancak ay başında yeni güvenlik şirketi ve elemanları gelecek ileri de sorun olabilir belki parkın girişinde park alanı var oraya bırakabilirsiniz orada güvenlik elemanı da var bu konuyu konuşup hallederiz" dendi.
Aslında bu mekanda gerçekten motor park alanı sorunu var ama bu sorun olursa bu konuyu park müdürlüğü veya belediye başkanı nezdinde çözmeye çalışırım. Ama bize de bu konuda biraz iş düşüyor. Sonuçta orası bir park ve orada bisiklet bile park içindeki insanları rahatsız edebiliyor o nedenle gürültü çıkarmadan(gereksiz yere motor bağırtmak ve hızlı kullanmak gibi) saygılı bir şekilde kullanırsak çok çok iyi olur.
dün akşam mekana ilk ben gittim güvenlik motoru içeri almıyordu. şefleriyle konuştum.
aramızda serseri kimse yok park içinde motorlu araç kullanılmaması konusun da bende sizden yanayım ama motorların görüş alanımızda olması gerekir, yoksa sağını solunu kurcalayıp zarar verirler dedim.
giriş kapısından cafeye kadar çok yavaş ve dikkatli gideriz dedim izin aldık
insanlar oraya kafa dinlemek, çocuklarının rahatca koşup oynaması için geliyor
sizlerden ricam park içinde girerken ve çıkarken kesinlikle durmakla hareket etmek arasında bir hızda kullanın. motorları bağırtmayın.
bunlara uymayan arkadaşları hep beraber uyaralım hatta aramızda olmasına müsade etmeyelim
-
30 Haziran 2006, 16:51
ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
ya aslında motor ile parkın içine girip park cafenin önüne motorları getirmek ilerde bi sorun olabilir. O nedenle aslında orta kapıdan(bu kapı cafeye çok yakın) giriş yapılırsa iyi olur....
Tamam ya çok da önemli değil aslında! Buluşma olacağı gün haberleşir, motorları ortak biyere bırakırız. Veya alternatif bir çözüm üretilebilir bir araya gelindikten sonra! Çünkü bugün motorla girebilsek bile, yarın motor sayısı arttıktan sonra nasıl olur bilemiyorum.
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
-
30 Haziran 2006, 16:53
benim evin yani orasi... cik cik cik... özgürlük parki cok tur, göstepedede vardir diye düsündüm görüsmek üzere!!!
Rölanti adlı üyeden alıntı
galatada tanışmıştık selam tekrar
özgürlük parkını tarif ediyim kadıköyden bostancıya gittiğini düşün sahil yolundan, bp var içinden u dönüşü yapılan hani, onu geçiyosun kalamış kalamışı geçiyosun selamiçeşme onu da geçiyosun solunda özgürlük parkı öteki girişi de bağdat caddesinde hatta
merhaba Rölanti,
hem güzel bir nik secmisin hemde güzel bir motorun var. galatadan cikinca biraz inceledim onu, harika walla. sadece biraz temizlemek lazim bi demir cilasi yeni bi sele... oh harika walla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler