perşembe kaçtaaa??
Perşembe günü için saat kaçta Özgürlük Parkı'nda olacağız? Bir de motorları ne yapıyoruz, nerden giriyoruz parka? Tarif eden olursa çok sevinirim.erdem.gunduz adlı üyeden alıntı
handeee; ben de tam onu soruyodum!!
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
ya burnumum dibinde toplanti oluyomus bede simdi gordum ozgurlukte saat kacta ??? herkez sormus bende soriim dedim=P
eee kacta imis???
all you need is love
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Evet erdem abi ne zaman bulusulacak bi daha?
>>> 34 EE 6971 / 0(RH)+ / 2007 ZX-6R Ninja
Arkadaşlar her perşembe saat 20.00 den itibaren kalabalıklaşmaya başlıyoruz. Eskiden motorları içeri kadar sokuyorduk ama bu haftadan itibaren motorların başında bize özel güvenlik görevlisi ve bize özel çevresi kapalı park alanı tahsis edildi. Motorlarımız orada güvende olacak. İçeri girerken gerekli yönlendirmeler yapılacak.
Park ve parka ulaşım ile ilgili gerekli bilgiler önceki sayfalarda yazılmıştı.
Hayatonda
başlığı diritmenin zamanı çoktan gelmiş yeni üyeler de görsün bari
yarın Özgürlük Parkı' ndayız herkesler buyurun
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
bu akşam (perşembe) saat 20:00'den sonra özgürlük parkında buluşma var değil mi?
ben, bisikletime atlayıp (motorum henüz yok ehliyet bekliyorum) insanlarla tanışmaya geleceğim..
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
evet saat 20.00 mi?
yaw akşam gelirken birileri de su stikerlardan getirse yanında.. stikerimiz yok :(
Gecen hafta yaka kartı muhabbeti ediyorduk?? olmayanlar bi liste çıkarsa mı acaba? yoksa zaten biribirimizi tanıyoruz ne gerek var mı dicez?
Bu işlerle kim ilgileniyor sahii?
Arkadaşlar az evvel kafe ile konuştum geliyoruz park durumu ne olacak diye şimdilik sorun yok motorlarımızı yine gözümüzün önüne koyabiliriz
Yanlız herkesten çok özel ricam olacak lütfen park içerisinde motorları bağırtmayalım dikkat cekecek hareketlerden kaçınalım sonuçta burası sessiz sakin bir park. Kimseyi rahatsız etmeyelim. Belki kimse rahatsız olmuyor ama park içinde biz otururken rahatsız oluyoruz, birileri çıkıp bir şey diyecek moral bozacak diye.
Hayatonda
benim egsoz biraz patlak dikkat etmeye çalışırım
olmadı elde sürerüm napalım
bende geLiyorummmm yarım saat durup yoLcuLuğuma başLıcam=)))
oleyy ben de varim....
all you need is love
yaw handeee sendeki su "L" harfleri niy hep bi garip
all you need is love
serçe parmak shift e kayıyo sanırımhandeee adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)