Eyvah yaaa! Ben giremedim bikaç gündür! Şu anda haberim oluyo ve hala işteyim! Gelmeye çalışacağım ama başarabilir miyim bilmiyorum. Gelemezsem herkese iyi eğlenceler! Tanışmayı çok isterdim! :(
Eyvah yaaa! Ben giremedim bikaç gündür! Şu anda haberim oluyo ve hala işteyim! Gelmeye çalışacağım ama başarabilir miyim bilmiyorum. Gelemezsem herkese iyi eğlenceler! Tanışmayı çok isterdim! :(
[FONT="Comic Sans MS"]And you run and you run to catch up with the sun, but it’s sinking...[/FONT]
Yaww beni affedin Brüksel den misafirim geldi Gelemiom. Sosyal hayatım sıfır oldu lenn her akşam MT organizasyonlarından...
Cüneyt Eralp
cok isterdim gelmeyi ama bu aralar çok meşgulüm bir dahaki sefere gelicem inşallah
[B]BMW R 1200 GS[/B]
[B]O Benim Herseyim [/B][B]Başkası yalan [/B]
Arkadaşlar 20.00 da buluşup sonra birden ortadan kaybolmuyoruz 23-24'de kadar oralardayız sonrasında da sahilde turlarız heralde gelebilecek herkesi bekleriz..
Hayatonda
acaba kaçıranlar için haftaya terkarı olur mu organizasyonun?
Her hafta olucak inşallah....bud adlı üyeden alıntı
Dün akşam yine muhteşem kalabalıktık. Bir ara (saat 8. civarı) 3-4 kişi olunca eyvah demiştim çünkü havuz kenarındaki masaları boydan boya rezerve edip kapatmışlardı bizim için ama sonra tüm masalar olunca bende saklandığım masanın altından çıktım Bunu her perşembe tekrarlayacağız inşallah. Ancak biraz iyi biraz da kötü bir haberim olacak. Motorlarımızı eskisi gibi gözümüzün önüne havuz kenarına koyamayacağız ancak yine parkın personel girişi tarafında (cafenin tam arkasında) büyük bir otopark var. Orası sadece bize ait olacak bizden başka giren olmayacak ve basında bir görevli olacak. Motorlarımızı oraya koymamız gerekecek. Malum park içinde motosikletler pek hoş durmuyor ve belediye bsk. da park içerine almayın demiş.
Hayatonda
dün bazı nedenlerden dolayı gelmek zorundaydım gelişmiş ibo cok güzel tarif etti kendimi şükrü saraçoğlu stadyumunun önünde buldum neyse saolsun beni gelip aldılar mekan baya güzelmiş fazla takılamadım ama bundan sonraki toplantılara fırsat buldukca katılırım insallah
gelişmiş ibo musturaki ve benim bagdat caddesindeki arabalı toplu sürüşümüş süperdi tekrarlamak lazım
valla bende çok şaşırdım dün saat 8 de ordaydım kimse yoktu bi hanım bide ben acaba yanlışmı geldim dedim allahtan saatler ilerledikçe kalabalıklaştık coştukça coştuk..ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
hatta motor bi ara yanlızlıktan sıkıldı gitcem diye tutturdu..
japondan şaşma,çine bulaşma........
dün aksamkı bulusmaya bıraz geçte olsa katıldım...
guzel ve nezih bır ortam vardı....
unutmadan anadolu yakasındakı arkadasları pazar kahvaltı ya beklıyoruz
mutluemlak abı senın fazer' ın masalahı var..
tekrar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın...
pazar kahvaltıda görüsürüzzzz...
____it's my life_1982____
eyvallahhh pazara ordayımm
cumartesi akşamı gelicenmi scret a??
japondan şaşma,çine bulaşma........
cumartesı aksamı muhtemelen sizlerleyımmutluemlak adlı üyeden alıntı
abi randevu defterı alacagım...
etkınlıkler süperrrr
sabah aksam motor ustunde bıryerlere gıdıyoruz..
bızımkıler yüzünü göremıyoruz dedı bende
cumartesı secret garden'de bulusalım dedım..
Babamla ve Annemde gelecek... galiba
cumartesı gorusuruzzz...
gelmeyi çok isterdim arkadaşlar fakat gelemedim o kadar da çığırtkanlık yaptıydım gidelim diye
dün kızarkadaşımla yıldönümümüzdü ve ben unutmuşum 1 gün öncesine kadar napalım bu perşembe ordayım ama kesin bu sefer kimseyle yıldönümü yok doğumgünü falan da yok baktım
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
neyi kaçırdık yahu? ne kahvaltısı?
Hayatonda
ANADOLU YAKASI ÜYELERİErdoganAktas adlı üyeden alıntı
pazar günü kahvaltıya beklıyoruz....
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17212
LesPaul adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar aynı gün MCGYVER' ın da doğum günü. böylece aynı gün ikisinide kutlarız. Haydi Regal Raptorcular bizim için de bir araya gelmek için bahane olsun
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post334181
http://www.motosiklet.net/forum/show...d=1#post334175
http://www.motosiklet.net/forum/show...191#post334191
arkadaşlar perşembe günü buradayız demek için gerek varmı? yer konusunda çoğunluk onaylıyorsa hatırlatma yapmaya gerek kalmadan perşembe akşamları toplanıyoruz
perşembe ordamıyız erdem??
S&S
Yav geziler o kadar hızlı ve çabuk oluyo ki yetişemiyorum valla.
Ben daha başlığı okuyup hangi gün nerde olduğunu anlamaya çalışıncaya kadar bi bakıyorum gezi olmuş bitmiş valla.
Neyse artık yakaladığımız kadar gelicez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)