ok arkadaşlar o zaman 6 temmuz bu perşembe yani akşam 8 de buluşalım ö parkında
ok arkadaşlar o zaman 6 temmuz bu perşembe yani akşam 8 de buluşalım ö parkında
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
Birkaç haftadır bizde alışkanlık oldu. Perşembe akşamları buluşuyoruz. Bu alışkanlığı bozmanın alemi yok. Madem perşembe akşamı buluşacağız yaklaşık kaç kişi olacağız? ona göre bu akşam mekan ile konuşayım Perşembe akşamları için yerimizi rezerve ettirelim. Motorlarla içeri girişimiz felan konuşulsun, sonradan problem yaşamayalım. Görüşmek dileğiyle..
Hayatonda
evet gidiliomu bu persembe??
S&S
Arkadaşlar siteyi sürekli takip edip birbirimizi toplantılardan haberdar ediyoruz ancak bazen bu kolay olmuyor en azından herkes her an siteye giremeyebiliyor.
Ama pek çoğumuz her an e-postalarını kontrol ediyor. Bu nedenle kendi aramızda kolayca haberleşmek için bir e-posta grubu oluşturdum. Buraya üye olarak birbirimizi gezi ve toplantılardan haberdar edelim. Daha kolay haberleşelim. ne dersiniz?
http://groups.google.com.tr/group/anadoluMT
Topluluk e-postası: anadoluMT@googlegroups.com
Hayatonda
ben üye oldum...ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
Bu perşembe buluşuyor muyuuuuuuz?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
ewett buluşuyoruz bu perşembe akşam 20:00 defragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
süper fikir tebrik etmek istiyorumErdoganAktas adlı üyeden alıntı
perşembe görüşürüz
Ben is yerinden katiliyorum bütün günüm PC nin karsisinda gectigi halde e-postalarimi ne okuyabiliyorum nede cevap yazabiliyorum, hem üzücü hemde beni kizdiran bir durum
yinede toplantilarin bir topic altina bildirilmesini arz ve rica ederim. her hafta olusan toplantilarda bile her seferinde "....... bilmem kacinci bulusmamiz" diye topik acilmakta. hem katilim listesi olusur hemde insanlar bu topik altinda tanisir..... bilmem ki dogru bir fikir mi
all you need is love
göztepe özgürlük parkı sakinleri sizleride DARÜLACEZE ziyareimize bekleriz
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
Canım burda yazmayalım ordan konuşalım diyen yok ki, sadece daha hızlı haberleşme için orayı da kullanalım, bazılarımıza e-posta daha kolay ve hızlı bir ulaşım aracı. Belki biraz daha geliştirir bazı duyuruları cep mesajı seklinde atarız. E-posta hepimizin olmasa bile pek çoğumuzun günlük yaşantısının bir parçası durumda.
Hayatonda
hala net cevap yok..alooo millet gidiomuyuz bu persembe..
S&S
ewet gidiyoruz bu perşembe saat 20:00 dezuhtupasa adlı üyeden alıntı
anlaşıldı tamam..
S&S
gidiyoruız abi bi göreyim sizi yaw
let it be
özledik valla halilcim..
S&S
Ben Jasmine'le saat 20:00'da Şaşkınbakkal Mango'nun önünde(Bağdat cad) buluşup gelicem...
İsteyenler bize katılabilir...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
harbi özledik yaw bugün daha salı.. :( , neyseki bu gün akşam olmuş artık çarşamba sayılır.. Perşembe akşamlarını seviyorum eğlenceli geçiyor, ertesi gün Cuma oluyor, sonra da haftasonu.. gezilecek bir sürü yer oluyor haftasonları
Başka türlü hafta geçmiyor ki..
Hayatonda
Bu akşam ne yapıyoruz? bugün kimseden ses çıkmadı ama rezervasyon yaptırıcam şimdi 20 kişilik yaptırayım mı? Şöyle havuzbaşı?
Hayatonda
buluşuyoruz dimi....
japondan şaşma,çine bulaşma........
eveeeett buluşuyoruz Burcu seni bekliyorum ben beraber gideriz bizim gibi iki çaylakla gelmek isteyen varsa 20:10 mango önünde veya yine yakınlarda buluşup gidebiliriz.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Arkadaşlar yerimizi rezerve ettirdim. %10 indirimimiz de yapılmış siparişleri verirken isimle verelim de sonra hesaplar karışmasın. Görüşmek üzere...
Haydi eller havayaaa!! motorcular burayaa!...
Hayatonda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)