evet kadıköy bağlama ekibi...saat kaçtan itibaren oradyız yaw..
S&S
evet kadıköy bağlama ekibi...saat kaçtan itibaren oradyız yaw..
S&S
bilmiyomki kaçta gelim beni fenerbahce stadının önünden alacak bi arkadas varmı
arkadaslar Persembe aksamlari godaman godaman motorlarla (aman allahin ne aletler ama ha, onlarin mars motoru benim asil motorumdan daha güclüdür) Istanbul Riders dan arkadaslarda ordalar. karistirmayin.....
pardon serkan ne yazik bu hafta katilamiyorum....serkan79 adlı üyeden alıntı
all you need is love
bu hafta için kimseden ses çıkmamış. geliyorsunuz dimi? konu bile 2. sayfada kalmış.
yaw sormaya gerek yok tabiii.aksam aynı mekandayız....
S&S
tabi yavvv gelcezz
japondan şaşma,çine bulaşma........
haydi bakalım havada sıcak..parkta püfür eser herhalde..
S&S
Durum raporu aliim akşam için...
Cüneyt Eralp
selam herkese arkadaşlar motorumu deyiştirdim işte yeni motorum nasıl heç benzin ve bakım gerektirmiyor alican abiyle cüneyt abiye tavsi ederim007 adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
Hayyy! Aksi... Kasksız binme bir daha yeni makinene...
Cüneyt Eralp
Selam bende gelmeye çalışacağım
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
aksam merkezde herkes..
S&S
buna binerken ne kask ne de ehliyet gerekmiyor doğal havalı kornam bile var aiaiaiai007 adlı üyeden alıntı
paşam selam merkez derken 1. şubede mi toplanıyoruz ben çok güzel jop yerimzuhtupasa adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
selam herkese çok kalabalık olmicaz sanırım
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
ayın 10'undan sonraki mesajlar kaybolmuuuuuş!
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Bugün buluşma varmı,yada anadolu yakasında başka biryerde buluşma varmı ?
forumlardan bulamıyorum...
evet hani anadolu yakası yahu kim geldi kim ler gitti hani nerde millet yahu
17-08-06 günü mekanda azdık ama neyse gelmeyenler yandı isimler belli çooooookkk
ben gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum anadolu yakasını mahçup etmediler ama öbür haftadan sonra mekan değişikliği olacakmış sanırım ehh artık oraya gelirsiniz
yani ben varya nediyim şimdi sizlere
evet arkadaşlar buda ben ve eroles daha sonradan katılan arkadaşlarda vardı işte orada hala gelmeyenleri bekliyorlar
Rüzgar gibi geçti
Sizler gittikten sonra da epey gelen giden oldu. Sonra cadde de bi turladık evlere dağıldık. Bu mekanın da suyu ısındı . Sanırım mekan değiştirmek lazım, gruba yeni kan gerek. Ben haftasonu Küçükyalı-Bostancı arasında sahilyolu üzerindeki adalar manzaraları çamlık cafeyi teshis edeceğim. Eğer bize uygun bir mekansa duyurusunu yaparız, oraya gideriz artık.
Hayatonda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)