Arkadaşlar biraz geç oldu ama saat 17:00 gibi toplanalım dedik. siteye topik açmaya uğraştık ama sanırım sorun vardı.
neyse şimdi yazıyorum saat 20:00 den itibaren göztepe özgürlük parkındayız gelmek isteyenleri bekleriz
533-590 76 30
Arkadaşlar biraz geç oldu ama saat 17:00 gibi toplanalım dedik. siteye topik açmaya uğraştık ama sanırım sorun vardı.
neyse şimdi yazıyorum saat 20:00 den itibaren göztepe özgürlük parkındayız gelmek isteyenleri bekleriz
533-590 76 30
hanımdan izin alabilirsem gelicem
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
merhaba,
göstepe özgürlük parki??? selamicesme deki mi aslinda o taraflarin cocugu yum ama sik sik kaybolma meyilim vardir
all you need is love
21:00 gibi katılırım size
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
Erdemcim telefondanda arayarakta bildirdin ancak eve bu saatte yeni gelebildim.Artık pazar günü görüşmek ümidiyle..
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
erdem abi cepten de bildirdin sağolasın ama baska bir programım vardı. bir daha ki sefere inşallah
selamlar
oh oh arkadaşlar çok neşeli ve güzel bir gece oldu, ben durup dururken anadolu yakası bu akşam ne halt yiyecez diye bir topik açtım, allahtan erdem abi olayı toparladı ve hakkaten gidilen mekan ve durumumuz gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayet iyiydi. bundan sonra artık perşembe akşamları oreadayız..............................
let it be
bana mesaj geldiğinde uyuyordum
uyandığımda da saat 23:00'dı
özür dilerim...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
erdem gündüz, teşekkürler telefonla haber verdiğin için, yine güzel bir akşam daha geçirdik bu mekanı herkese tavsiye ederim büyük keyif aldım hem mekan hem dostluklar harikaydı.tekrarında daha çok arkadaşımızla beraber olmak dileğiyle diyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
walla guzel bi aksamdi.yeni arkadaslar kazanmak guzel...
benım ogrenmem tamamen tesaduf oldu.. serada diye biliodum.. evimde yakın..
mahallede dolanirken bi anda ozgurluge daliverdim
keyifli bi gece oldu.. tekrar gorusmek umıdıyle...
bubu®
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)