Topic Düşüyo Arkadaşlar Ittirmek Lasim Galibaaa
Topic Düşüyo Arkadaşlar Ittirmek Lasim Galibaaa
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
arkadaslar . ayriyetten bi hesap acalim. diyorum ben. olmami?????
yanlış anlaşılmalara ve bir çok polemige yol açabilecek hassas bi konu oldugu için şu an böyle bişey yok ama dileyen geldiginde elden direk bagışını kuruma yapabilirgucci adlı üyeden alıntı
peki kurum bağışı elden kabul edecekmi ki çünkü onların da bi banka hesabı var. para toplama ve malzeme alımı konusunda bölge bölge birileri görev alabilir. sonra her bölgenin sorumluları toplanır ve malzeme alımı yapılır. 1 kişinin her organizasyonda bulunması gerçekten zor olur. 23 temmuz tarihine kadar yapılan tüm gezilerde sorumlu kişilerden en az 1inin bulunması organizasyonu hem duymayanlara iletmesi hem de yardımların toplanıp listenin oluşturulması açısından faydalı olabilir. bu da bi fikir, bilgilerinizealong adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
Göksel üstadım sana katılmakla birlikte Şebnem kardeşiminin önerisini de düşünmeye değer buldum.Akşam konuşalım.$eBo adlı üyeden alıntı
Haydiyin Topicler Düsmesin böyle....Noluyoz yaaa........
Kimse Merak etmesin cogalir kisiler ayrica Göksel ve Sebnem size katiliom.....
arkadaşlar her zaman dedigim gibi her fikre açıgız hepsini degerlendirelim özellikle cuma akşamları bu konuyla ilgilenirsek bakırköy ve civarı olarak
bazı konuları yavaş yavaş netleştiririz bu hafta sonu itibarı ile. pazar günüde sabah tuncel abiye (TUNOKA) kahvaltıya gidiyoruz haberiniz olsun ordada gündeme getirelim konuyu derim. gerçi kendisinin haberi var desteginide verdi sagolsun ama haberi olmayan arkadaşlara duyuralım.
Muzo adlı üyeden alıntı
Elbette...Her ortamda...
evet heseplari var bankada bende onu diodum bence cok mantikli$eBo adlı üyeden alıntı
aksam cok gelmek istiyorum yaniniza ama kerpeye gidiyorum aksam. ondan sürekli sunu yapalim bunu yapalim diyom
Denızfenerı derneğine bir telefon edilebilir . Onlar bu konuda çok tecrubeli . Bir fikir alınabilir ve hatta onlar da davet edilebilir gözlemci olarak.. Dogrudan faydalınmasa bile bir fikir almakta yarar olabilir
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
trader harika fikir tecrubeli kşilerle irtibata gecmek gerek . bu şekilde hersey hız kazanır
haklısınız yapabilecegimizin en iyisini yapmaya calışıcaz sizlerin sayesindeTRADER adlı üyeden alıntı
ilk buluşmalarda bir araya gelip tanışalım görev paylaşımı yapalım gerekirse sizcede uygunsagucci adlı üyeden alıntı
evet MT bu kadarmıyız yokmu başka bu anlamlı ziyerete katılmak isteyen
tüm günaydın......
güncel...
____it's my life_1982____
günaydın batuhan kardeş erkencisin sende benim gibi maaşallah
merhaba....along adlı üyeden alıntı
topik lere söyle bır göz gezdırdım ama bugun ıcın bır
orjanızasyona rastlamadım....
göksel dersaadet2 bulusmasına katılmıstın degıl mı.??
dersaadet3 e gelemedım... ama bu bana ders oldu
dersaat ortamına bayıldım... yenı bulusmayı sabırsızlıkla beklıyorum..
____it's my life_1982____
selamlar..
bir kaç gündür net e giremediğimden yorum yapamadım..bu konunun yoruma açık bir noktasıda yok zaten..
sevgili göksel ile avrupa yakası sabit buluşmasında bu konuda zaten konusmus ve full destekle arkasında oldugumuzu belirtmiştik..
saolsun zaten yazmıs listeye..
elimizden geleni yapmak için görüşmek üzere
S&S
Pazartesi günü ben darülaceze ye gidip müdürle konuşacağım, gezi günü gelene kadar da sık sık müdür le görüşüp olayı sıcak tutmaya çalışacağız.
Müdür'e biraz daha detaylı sorular hazırladım,
-motorların park yeri,
-ziyaret edilecek yaşlı insanları odalarındamı yoksa hepsini toplu bir şekilde mi
ziyaret edeceğiz,
-yardım için alınan malzemeleri tek tek insanlara mı dağıtacağız yoksa
hepsini toplu halde bir yetkiliye mi teslim edeceğiz,
- para vermek istiyenler darülacezenin banka hesabına mı para yatıracaklar
yoksa elden bir yetkiliyemi teslim edecekler.(Bizim için ayrı bir banka hesabı açabilirlermi)
- Ayrıca ziyaret saatini konuşup netleştireceğim.
SORMAMI İSTEDİĞİNİZ BAŞKA ŞEYLER VARSA YAZIN ONLARIDA ÖĞRENEYİM.
HAYDİ MT LİLER KENDİMİZİ GÖSTERELİM BU GRUBUN AMACININ SADECE GEZMEK EĞLENMEK OLMADIĞINI HERKES ANLASIN
Arkadaşlar Pazar günkü kahvaltıda bu konuyu detaylı tartışa biliriz.
Birarada yaşıyorsak birlik olmalıyız.Değerlerimize sahip çıkmalıyız.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16157
inş. akşam sefası ekibi olarak geliyoruz kahvaltıya
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)