haydi bakalım günler azalıyo eminimki günler azaldıkça bizim listemiz artacak ve bu sitenin en çok katılımlı organizasyonu olacak
saygılar
MUSTAFA
haydi bakalım günler azalıyo eminimki günler azaldıkça bizim listemiz artacak ve bu sitenin en çok katılımlı organizasyonu olacak
saygılar
MUSTAFA
otobüslede gelsen kabulümüssünGece adlı üyeden alıntı
Muzo adlı üyeden alıntı
Merak etmeyin dostlarım, ordu gibi oluruz.İnşallah trader üstadımın dediği gibi ürkütücü bir ordu olmayız inşallah Diğer yandan ikram ve hediyeler konusunda da fiili toplantılarımızda, forumda yayınlanmış tüm önerileri değerlendireceğiz.Fiili toplantılarda diyorum çünkü buradan birşeylere karar vermek zor olur.Sağolsunlar tüm kardeşlerimiz önerilerde bulunuyorlar.Hepsini not alıyoruz.Listemiz de tam olsun.Güzel bir görev paylaşımı yaparız inşallah.Kardeşlerimin "ben de varım" sesleri bile mutlu ediyor insanı
estagfurullah abi o nedemekTRADER adlı üyeden alıntı
tabiki oraya hava atmaya gitmiyoruz
kuruma yapacagımız yardımlar sürekli gündemimizde olan bir konu
ama
sizlerden gelen fikirler dogrultusunda
buluşma noktalarından
yapılacak yardıma kadar herşey ziyaretimizden bir kaç gün öncesinde netleşecek
bunuda sebebi yaptırımcı olmadan şunu yapıcaz bunu yapıcaz böyle olacak degilde bütün MT olarak karar verelim dedik zaman zaman incelerseniz topigin ilk sayfasında yapılan degişikliklerden yardımlardan haberdar olursunuz
örnegin :ben katılmak isteyipde gelemeyen çalıştıgım şirketteki arkadaşlardan yapacakları yardımı bizzat ben getiricem kişisel eşya temizlik malz. sabun şampuan türünden vs.vs.vs.
saygılar
GÖKSEL
Eywallah Goksel .. Ekibe guvenıyoruz. Allah Kolaylık versin..along adlı üyeden alıntı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
AMİN abi cümlemizeTRADER adlı üyeden alıntı
siz büyüklerimizin destegiylede bu işin altından kalkarız.
benim bir önerim vardı, diğer forumlarla da birleşmek gibi bu organizasyondaalong adlı üyeden alıntı
cevap? lütfen
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
dostum bu fikir nereden aklına geldi bilmiyorumalong adlı üyeden alıntı
ama cok iyi düşünmüşsün.... teşekkürler
ılk sayfayı kontrol ettim.....senınde dediğin gibi....
yapacagımız yardımlar temızlık malzemesınden yana olacak herhalde...
____it's my life_1982____
girdigimiz diger forumlara linkimizi koyuyoruzRölanti adlı üyeden alıntı
kurumun bize belirttigi ihtiyaç bu yönde oldugu için öyle yazdıkbatuhan35 adlı üyeden alıntı
ama tabi bir çiçek bile hatta degil çiçek bir hal hatır sormak bir 5 dk onlarla beraber olmak onları unutmadıgımızı sevgimizi göstermeye yeter diye düşünüyoruz
Arkadaşlar bu bir hayır işidir, bu bir gönül alma işidir, bu olayın maddi anlamda hiçbir önemi yoktur, yani gelirsem ne alabilirim şurada 3 kuruş maaşım var demeyin lütfen, hiçbirşey alma ve getirme, para da verme, AMA SEN KENDİN GEL ORADA BİR YAŞLI ANANIN, BABANIN ELİNİ ÖPSEN ONA ŞÖYLE BİR SARILSAN inan bana ömrünce kazanamadığın sevabı alırsın, bu benim fikrim, bu hayır işi için harcıyacağın zaman sadece 3-4 saattir.
Arkadaşlar orada senelerdir yaşıyan ama kendisini yıllardır kimsenin ziyaret etmediği yaşlı insanlar var onları ziyaret etmek ellerini öpmek onlar için en büyük servettir.
Bu iş vicdan rahatlatma iş değildir, biz oraya gönülden istediğimiz için gideceğiz, bütün MT grubunu üye olsun olmasın tüm motosikletlileri aramızda görmek istiyoruz, allahın izniyle bu organizasyon İstanbulu sallıyacak, bütün basının ilgi odağı olacağız. HAYDİ ARKADAŞLAR GÖSTERİN KENDİNİZİ.
ben de bu konuya ayrı önem göstermeliyiz diye düşünüyorum. belki de mutlu edelim derken rahatsız etmiş olacağız...TRADER adlı üyeden alıntı
ince eleyip sık dokunmalı...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
jasmine adlı üyeden alıntı
Jasmin kardeşim, senin vaktin müsait olsa geleceğinden adım gibi eminim, ama evlenme de bir hayır işidir, yakınların desteğine en çok ihtiyaç duyulan zamanlardır o yüzden sen kuzeninin yanında ol ONLARA DA TÜM HAYATLARI BOYUNCA MUTLULUKLAR DİLERİZ, DAHA ÖNCE HABERİMİZ OLSAYDI DÜĞÜNE BİZDE GELİRDİK.
Eline Sağlık......muhendis1959 adlı üyeden alıntı
____it's my life_1982____
Trader ve senin korkularını bende inan nasıl yaparız diye hep düşündüm ve geçen darülaceze ye gittim, bu konu ile ilgili orada yerlere baktım, kimseyi rahatsız etmeden motor gürültüsüne ve ekzos dumanına kimseyi boğmadan motorları park edebileceğimiz yerler var siz hiç merak etmeyin, hatta yetkililerle konuşup çok daha güzel bir organizasyon yapabiliriz, bunları GÖKSEL kardeşimizin idaresinde bizler ayarlıyacağız kimsenin içinde bir huzursuzluk olmasın, çok güzel bir etkinlik olacak merak etmeyin, yeterki katılım yüksek olsuncrato adlı üyeden alıntı
Sağol canım kardeşim.batuhan35 adlı üyeden alıntı
hadi arkadaşlar yolumuzda yer var
50 yi tamamladık 150 yide tamamlayalım
müslüm abimiz ne de güzel anlatmış;muhendis1959 adlı üyeden alıntı
en çok ilgi beklenilen zamanlar bebeklik ve yaşılık dönemleri. yaşlılanınca da bebek gibi ilgi bekleniyomuş bunu annanemde gördüm ben mesela.ilgisiz kaldıkça ilgi çekmemin yöntemlerini arıyor hastalanınca naz yapıyor ve tüm aile seferber oluyor nasıl huzurlu ve mutlu edebiliriz diye. o çok şanslı,ilgi gösterecek, her zaman, hastalığında sağlığında, tökezlediğinde yada ayakta durabildiğinde yanıbaşından ayrılmayan bi ailesi var. peki ya darülacizedekiler? onların kimsesi yok ki ilgi gösterilsin dertleri dinlensin oturup sohbet edebilsinler...
hediye önemli değil gerçekten bi hal hatır sormak bile onları inanılmaz mutlu edecektir eminim. yine de kalabalık bir grup olarak katılacaksak (ki katılacağız) elimizden geldiğince karınca kararınca da olsa ihtiyaçları olan şeyleri karşılamaya çalışabiliriz.
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
$eBo adlı üyeden alıntı
burdan çiçek göndermek daha kolay oluyormuş
sağol bitanem çiçekler için, senden gelen herşey kabulumdür.along adlı üyeden alıntı
e hadi ama arkadaşlar yok mu başka katılan dünyanın online üyesini görüyorum nerdesinizzzz?
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)