Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

[MT]23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu

Motovento
    REKLAM ALANI
    -MUSTURAKİ- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    haydi bakalım günler azalıyo eminimki günler azaldıkça bizim listemiz artacak ve bu sitenin en çok katılımlı organizasyonu olacak

saygılar
    MUSTAFA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    along - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı Gece adlı üyeden alıntı
    göksel buna sevindim
    gerci kontrol olsada yine gelecektim.ehliyetli bi arkadaş sürerdi heralde.
    otobüslede gelsen kabulümüssün

Alıntı Muzo adlı üyeden alıntı
    Göksel zaten Galatacilarin cogu ( KEYIFADAMLARI ) nerdeyse hepsi var zaten ama olmayanlara tekrar tabiiki söyleriz.... Arkadasim benim Merak etmesin kimse bu Sayi cok ama cok daha artar.....

kelsinus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Merak etmeyin dostlarım, ordu gibi oluruz.İnşallah trader üstadımın dediği gibi ürkütücü bir ordu olmayız inşallah Diğer yandan ikram ve hediyeler konusunda da fiili toplantılarımızda, forumda yayınlanmış tüm önerileri değerlendireceğiz.Fiili toplantılarda diyorum çünkü buradan birşeylere karar vermek zor olur.Sağolsunlar tüm kardeşlerimiz önerilerde bulunuyorlar.Hepsini not alıyoruz.Listemiz de tam olsun.Güzel bir görev paylaşımı yaparız inşallah.Kardeşlerimin "ben de varım" sesleri bile mutlu ediyor insanı

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı TRADER adlı üyeden alıntı
    Arkadaslar

Ben yıne bır cıkıntılık yapayım.. Tabı kı cok motor olması onemlı ama daha onemlısı gıderken ne hızmet goturebılecegımız.. Çok motor olsa ne olacak yaslılara hava mı atıcaz.?Ben mesela eksoz sesım cok cıktıgı ıcın araba ıle gelmeyı bıle dusundum. Şahsen darulaceze bahcesınde 200 motorun tozu dumana katması çok hoş gelmiyor bana..

Organızator arkadaslara ve katılımcılara çağrım şudur: Ne gotururuz, yaslılara nasıl katkıda bulunuruz bu konuda fıkırler olusturalım derım. Bır arkadasımız cıkar mesela gelemem ama benden su kadar para der degıl mı?

Bir fikir sadece..

Selamlar
    estagfurullah abi o nedemek
    tabiki oraya hava atmaya gitmiyoruz
    kuruma yapacagımız yardımlar sürekli gündemimizde olan bir konu
    ama
    sizlerden gelen fikirler dogrultusunda
    buluşma noktalarından
    yapılacak yardıma kadar herşey ziyaretimizden bir kaç gün öncesinde netleşecek
    bunuda sebebi yaptırımcı olmadan şunu yapıcaz bunu yapıcaz böyle olacak degilde bütün MT olarak karar verelim dedik zaman zaman incelerseniz topigin ilk sayfasında yapılan degişikliklerden yardımlardan haberdar olursunuz
    örnegin :ben katılmak isteyipde gelemeyen çalıştıgım şirketteki arkadaşlardan yapacakları yardımı bizzat ben getiricem kişisel eşya temizlik malz. sabun şampuan türünden vs.vs.vs.

saygılar
    GÖKSEL

TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    Alıntı along adlı üyeden alıntı
    estagfurullah abi o nedemek
    tabiki oraya hava atmaya gitmiyoruz
    kuruma yapacagımız yardımlar sürekli gündemimizde olan bir konu
    ama
    sizlerden gelen fikirler dogrultusunda
    buluşma noktalarından
    yapılacak yardıma kadar herşey ziyaretimizden bir kaç gün öncesinde netleşecek
    bunuda sebebi yaptırımcı olmadan şunu yapıcaz bunu yapıcaz böyle olacak degilde bütün MT olarak karar verelim dedik zaman zaman incelerseniz topigin ilk sayfasında yapılan degişikliklerden yardımlardan haberdar olursunuz
    örnegin :ben katılmak isteyipde gelemeyen çalıştıgım şirketteki arkadaşlardan yapacakları yardımı bizzat ben getiricem kişisel eşya temizlik malz. sabun şampuan türünden vs.vs.vs.

saygılar
    GÖKSEL
    Eywallah Goksel .. Ekibe guvenıyoruz. Allah Kolaylık versin..
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

Motosikleti
    CBR 125R
    Eywallah Goksel .. Ekibe guvenıyoruz. Allah Kolaylık versin..
    AMİN abi cümlemize
    siz büyüklerimizin destegiylede bu işin altından kalkarız.

Rölanti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GN 250
    AMİN abi cümlemize
    benim bir önerim vardı, diğer forumlarla da birleşmek gibi bu organizasyonda
    cevap? lütfen
    [FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    AMİN abi cümlemize
    dostum bu fikir nereden aklına geldi bilmiyorum
    ama cok iyi düşünmüşsün....
    teşekkürler
    ılk sayfayı kontrol ettim.....senınde dediğin gibi....
    yapacagımız yardımlar temızlık malzemesınden yana olacak herhalde...
    ____it's my life_1982____

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı Rölanti adlı üyeden alıntı
    benim bir önerim vardı, diğer forumlarla da birleşmek gibi bu organizasyonda
    cevap? lütfen
    girdigimiz diger forumlara linkimizi koyuyoruz

Alıntı batuhan35 adlı üyeden alıntı
    dostum bu fikir nereden aklına geldi bilmiyorum
    ama cok iyi düşünmüşsün....
    teşekkürler
    ılk sayfayı kontrol ettim.....senınde dediğin gibi....
    yapacagımız yardımlar temızlık malzemesınden yana olacak herhalde...
    kurumun bize belirttigi ihtiyaç bu yönde oldugu için öyle yazdık
    ama tabi bir çiçek bile hatta degil çiçek bir hal hatır sormak bir 5 dk onlarla beraber olmak onları unutmadıgımızı sevgimizi göstermeye yeter diye düşünüyoruz

Çıtır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben zaten çok yakınım oraya ist de olursam kesin gelirim.

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Arkadaşlar bu bir hayır işidir, bu bir gönül alma işidir, bu olayın maddi anlamda hiçbir önemi yoktur, yani gelirsem ne alabilirim şurada 3 kuruş maaşım var demeyin lütfen, hiçbirşey alma ve getirme, para da verme, AMA SEN KENDİN GEL ORADA BİR YAŞLI ANANIN, BABANIN ELİNİ ÖPSEN ONA ŞÖYLE BİR SARILSAN inan bana ömrünce kazanamadığın sevabı alırsın, bu benim fikrim, bu hayır işi için harcıyacağın zaman sadece 3-4 saattir.

Arkadaşlar orada senelerdir yaşıyan ama kendisini yıllardır kimsenin ziyaret etmediği yaşlı insanlar var onları ziyaret etmek ellerini öpmek onlar için en büyük servettir.

Bu iş vicdan rahatlatma iş değildir, biz oraya gönülden istediğimiz için gideceğiz, bütün MT grubunu üye olsun olmasın tüm motosikletlileri aramızda görmek istiyoruz, allahın izniyle bu organizasyon İstanbulu sallıyacak, bütün basının ilgi odağı olacağız. HAYDİ ARKADAŞLAR GÖSTERİN KENDİNİZİ.

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Arkadaslar

Ben yıne bır cıkıntılık yapayım.. Tabı kı cok motor olması onemlı ama daha onemlısı gıderken ne hızmet goturebılecegımız.. Çok motor olsa ne olacak yaslılara hava mı atıcaz.?Ben mesela eksoz sesım cok cıktıgı ıcın araba ıle gelmeyı bıle dusundum. Şahsen darulaceze bahcesınde 200 motorun tozu dumana katması çok hoş gelmiyor bana..

Organızator arkadaslara ve katılımcılara çağrım şudur: Ne gotururuz, yaslılara nasıl katkıda bulunuruz bu konuda fıkırler olusturalım derım. Bır arkadasımız cıkar mesela gelemem ama benden su kadar para der degıl mı?

Bir fikir sadece..

Selamlar
    ben de bu konuya ayrı önem göstermeliyiz diye düşünüyorum. belki de mutlu edelim derken rahatsız etmiş olacağız...
    ince eleyip sık dokunmalı...
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Motosikleti
    Alıntı jasmine adlı üyeden alıntı
    Bu anlamlı organizasyon için tebrik ediyorum mt bir harika bende gelmek istiyorum ama tarihi okuyunca kötü oldum yaa :( o tarihte kuzenimin düğünü için kayseri de olmam gerekiyor birgün bari önceden olsaydı en azından son günde bile olsa uçakla yetişirdim düğüne. aklım burda kalacak.

Jasmin kardeşim, senin vaktin müsait olsa geleceğinden adım gibi eminim, ama evlenme de bir hayır işidir, yakınların desteğine en çok ihtiyaç duyulan zamanlardır o yüzden sen kuzeninin yanında ol ONLARA DA TÜM HAYATLARI BOYUNCA MUTLULUKLAR DİLERİZ, DAHA ÖNCE HABERİMİZ OLSAYDI DÜĞÜNE BİZDE GELİRDİK.

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar bu bir hayır işidir, bu bir gönül alma işidir, bu olayın maddi anlamda hiçbir önemi yoktur, yani gelirsem ne alabilirim şurada 3 kuruş maaşım var demeyin lütfen, hiçbirşey alma ve getirme, para da verme, AMA SEN KENDİN GEL ORADA BİR YAŞLI ANANIN, BABANIN ELİNİ ÖPSEN ONA ŞÖYLE BİR SARILSAN inan bana ömrünce kazanamadığın sevabı alırsın, bu benim fikrim, bu hayır işi için harcıyacağın zaman sadece 3-4 saattir.

Arkadaşlar orada senelerdir yaşıyan ama kendisini yıllardır kimsenin ziyaret etmediği yaşlı insanlar var onları ziyaret etmek ellerini öpmek onlar için en büyük servettir.

Bu iş vicdan rahatlatma iş değildir, biz oraya gönülden istediğimiz için gideceğiz, bütün MT grubunu üye olsun olmasın tüm motosikletlileri aramızda görmek istiyoruz, allahın izniyle bu organizasyon İstanbulu sallıyacak, bütün basının ilgi odağı olacağız. HAYDİ ARKADAŞLAR GÖSTERİN KENDİNİZİ.
    Eline Sağlık......
    ____it's my life_1982____

Motosikleti
    Alıntı crato adlı üyeden alıntı
    ben de bu konuya ayrı önem göstermeliyiz diye düşünüyorum. belki de mutlu edelim derken rahatsız etmiş olacağız...
    ince eleyip sık dokunmalı...
    Trader ve senin korkularını bende inan nasıl yaparız diye hep düşündüm ve geçen darülaceze ye gittim, bu konu ile ilgili orada yerlere baktım, kimseyi rahatsız etmeden motor gürültüsüne ve ekzos dumanına kimseyi boğmadan motorları park edebileceğimiz yerler var siz hiç merak etmeyin, hatta yetkililerle konuşup çok daha güzel bir organizasyon yapabiliriz, bunları GÖKSEL kardeşimizin idaresinde bizler ayarlıyacağız kimsenin içinde bir huzursuzluk olmasın, çok güzel bir etkinlik olacak merak etmeyin, yeterki katılım yüksek olsun

Alıntı batuhan35 adlı üyeden alıntı
    Eline Sağlık......
    Sağol canım kardeşim.

Motosikleti
    CBR 125R
    hadi arkadaşlar yolumuzda yer var
    50 yi tamamladık 150 yide tamamlayalım

$eBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı

müslüm abimiz ne de güzel anlatmış;
    en çok ilgi beklenilen zamanlar bebeklik ve yaşılık dönemleri. yaşlılanınca da bebek gibi ilgi bekleniyomuş bunu annanemde gördüm ben mesela.ilgisiz kaldıkça ilgi çekmemin yöntemlerini arıyor hastalanınca naz yapıyor ve tüm aile seferber oluyor nasıl huzurlu ve mutlu edebiliriz diye. o çok şanslı,ilgi gösterecek, her zaman, hastalığında sağlığında, tökezlediğinde yada ayakta durabildiğinde yanıbaşından ayrılmayan bi ailesi var. peki ya darülacizedekiler? onların kimsesi yok ki ilgi gösterilsin dertleri dinlensin oturup sohbet edebilsinler...
    hediye önemli değil gerçekten bi hal hatır sormak bile onları inanılmaz mutlu edecektir eminim. yine de kalabalık bir grup olarak katılacaksak (ki katılacağız) elimizden geldiğince karınca kararınca da olsa ihtiyaçları olan şeyleri karşılamaya çalışabiliriz.
    [COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]

Motosikleti
    CBR 125R
    Alıntı $eBo adlı üyeden alıntı
    müslüm abimiz ne de güzel anlatmış;
    en çok ilgi beklenilen zamanlar bebeklik ve yaşılık dönemleri. yaşlılanınca da bebek gibi ilgi bekleniyomuş bunu annanemde gördüm ben mesela.ilgisiz kaldıkça ilgi çekmemin yöntemlerini arıyor hastalanınca naz yapıyor ve tüm aile seferber oluyor nasıl huzurlu ve mutlu edebiliriz diye. o çok şanslı,ilgi gösterecek, her zaman, hastalığında sağlığında, tökezlediğinde yada ayakta durabildiğinde yanıbaşından ayrılmayan bi ailesi var. peki ya darülacizedekiler? onların kimsesi yok ki ilgi gösterilsin dertleri dinlensin oturup sohbet edebilsinler...
    hediye önemli değil gerçekten bi hal hatır sormak bile onları inanılmaz mutlu edecektir eminim. yine de kalabalık bir grup olarak katılacaksak (ki katılacağız) elimizden geldiğince karınca kararınca da olsa ihtiyaçları olan şeyleri karşılamaya çalışabiliriz.

burdan çiçek göndermek daha kolay oluyormuş

$eBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burdan çiçek göndermek daha kolay oluyormuş
    sağol bitanem çiçekler için, senden gelen herşey kabulumdür.

e hadi ama arkadaşlar yok mu başka katılan dünyanın online üyesini görüyorum nerdesinizzzz?
    [COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]

Motosikleti
    CBR 125R
    şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

REKLAM ALANI
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler