yarın buluşmadan sonra yeni bir başlık açıp resimleri oraya yükleyelim arkadaşlar ...buraya eklersek aralarda kaybolup gidecek ...
yarın buluşmadan sonra yeni bir başlık açıp resimleri oraya yükleyelim arkadaşlar ...buraya eklersek aralarda kaybolup gidecek ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
neyse herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere diyorum
yarın resimleri yüklemek için ayrı bir site bile gerekebilir hazırlıklı olunBBRR adlı üyeden alıntı
amma citiye aldın be kardeşim ne pravakatörlügü bu siyedeki insanların bu gibi şeylerle işi olmaz tabiyki benimdedonniedarko adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
Millet ben princes otelin önüne gelicem kesin bekleyin bakın bırakıp gitmeyin ağlarım böyle bi organisazyonu kaçırırsam ok? herkese ii geceler yarın sabah görüşmek dileğiyle
Yalnız benzin konusunda problem çıkabilir olmassa sizden çekerim artık
son 9
anca geldim işten bide uyuyabilirsem ne ala yoksa son 7 son 5 eyvahhhh
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Are youuu readiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii ii i i ii i . Bugün 2.5 saat motor la uğraştıktan sonra usta ile beraber motoru tamamen kitledik.Marşta basmıyo artık.Galiba piston damı supap tamı ne bişiler olmuş.E olur tabi motoru bi aldım 500 km de bakıma verdim oldu 3000 km ne etine ne sütüne baktım.Benzini koyup gazladım.
SAVASXXL abi bak ağır adam olduk artçı alan çıkmıyo görüyomusun :(
En yüksek katılım beklemesinde olduğum bir başlık bu, umarım MT'ciler bizleri hayal kırıklığına uğratmaz.....
Düşündükçe gözlerim doluyor arkadaşlar....
Valla..
valla ben korkuyorum sap gibi kalırsak varya anneee rezil oluruz...
yada tam tersi acayip bi katılım olacak B şıkkı allahım ne olur
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
iyi geceler arkadaşlar yarın bende ordayım ve yanımda bir de babamı getiriyorum ayrıca orada bulunan küçük kardeşlerimizide unutmamalıyız.küçükleride ziyaret edelim abileri,ablaları olarak onlara kucak açmalıyız. şimdiden çok huzurluyum..
Büyük gün geldi ve çattı.. Herkese kocaman bir günaydın.. hadi bakalım kıpırdayın.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
Evet hadi bakalım büyük gün.. Saat 10 da Kadıköy eski iskeledeyiz..Ordaki büfeninin sosisliside baya iidir yani..
S&S
Kahvaltı yapmıyalım mı yani????zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Firsth Divine Light
Miilet prenses otelin önüne gelenler hazırmıyız ben hazırım 10da çıkıyorum 10:10da ordayım herkes hazır olsun yok ben kalkamadım yok ben dalmışım kabul etmiyoruzzzzzzzzzzzzz
Saat 9.15 birazdan 9.40 da inşallah Bakırköy İncirli buluşma yerinde olacağım. Görüşmek üzere
arkadaşlaaaarrrr ben gelemiyorummmmmmmmmmm!!!!!!!
Nasıl gelemiyosun ya yok öle şey son dakka gelmiş sensiz olurmu hadi bekliyoruz bende birazdan çıkıyorum
gerçekten gelemiyorum ya işyerinden izin almıştım ama sonra da izin vermekten vazgeçtiler şu anda ofisteyim ve çalışıyorum
doniidarko saat 1 de darülzceze de ol bende orda olucam...
son dakka gölü atanlara arto laf söyler sonra dimi savaş abi
hadi görüşürzz
koluna taktığın kask kafanı korumaz
vala ne deseniz haklısınız ama elim kolum bağlı yoksa gelmeyi na kadar istediğimi ve bu organizasyon için neler yaptığımı bilen biliyor hepinize saygılar sevgiler artık gelemeyenlerin yerine de yaşlı çınarlarımızın ellerinden öpersiniz
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
donniedarko, 007, snrtrt
abi noldu siz de gidemediniz mi darülacezeye??
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)