23 Temmuz Saat 11:00 DarÜlaceze Amman Kimselere Randevu Falan Vermeyin (Mehmet Alİ Bİrand -32. GÜN.)
23 Temmuz Saat 11:00 DarÜlaceze Amman Kimselere Randevu Falan Vermeyin (Mehmet Alİ Bİrand -32. GÜN.)
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
KİM NE DEDİ...
BU PROĞRAMA GİTMEYEN MOTORCU BENDEN BETER MOTOR OLSUN (KUŞUM AYDIN)
ABİ İŞİM ÇIKTI GELMEDİM -TÜP PATLADI - ELEKTRİKLER KESİKTİ DİYE BAHANE BULUP GELMEYENLERE KIYAFET TEMİN EDERİM BENDEN HEDİYE OLARAK (DANSÖZ ASENA)
EFENIM BU ORG . NA KATILACAK OLAN MOTOSİKLETCİ GENÇLER MOTORDAN DÜŞÜNCE BİYERLERİ AĞRIYORMU ACABA EFENIM?(REHA MUHTAR)
EBABİL BİR KUŞTUR BU BULUŞMAYA GELMEYEN P...ŞT TUR KIBLE OTARAF DEĞİL BU TARAF...HORTUM YANLIŞ YERE KOYMUŞUNUZ... (ŞENER ŞEN)
NETEKİM BU TOPLANTIYA GİTMEYENLERDEN Bİ KAÇ TANESİNİ SALLANDIRACAKSIN TAKSİM MEYDANINDA BAK BİDAHA EKİYORLARMI ARKADAŞLARINI (KENAN EVREN)
DEVAM EDECEK ... TO BE CONTİUNED
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Bu güzel organizasyonda bulunamıcam için üzgünüm fakat şirketteki arkadaşlarımın izinde olması sebebiyle mecburen pazar günleride çalışmam gerekiyor.İzin istedim fakat olumsuz yanıt aldım o yüzden elimde olmayan sebeplerden dolayı geziye katılamıcam
not:bir ihtimal ben yine kaçmaya çalışıcam eğer bir mucize olurda kaçarsam buluşma yerine direk gelirim.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
YUKARIDAKI ARKADAŞLARIN DEDİKLERINE KATLANACAKSIN OZAMANteror adlı üyeden alıntı
abi aşşağı not düştüm okumadın heraldeSAVASXXL adlı üyeden alıntı
inanki elimden gelse gelirdim ayrıca listeye bakarsan ismim yok geçenki evimin dibindeki kahvaltıyada gidememiştim çok üzülmeme rağmen izin alamamıştım napalım bizim iş böle işte.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Olsun Kenan Evren Hakli çikti Bak....
Bkz:3 Reply Oncesi...
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
al bunlar da benden:
darülacezeye gittiysek gitmişizdir gitmediysek gitmemişizdir (s.demirel)
darülacezeye giden de gitmeyen de bizdendir (t.çiller)
darülazeceye gidiyoruz çünkü biz artık gömlek değiştirdik ha gitmek istemeyenler varsa buyrun hodri meydan biz kimselere öyle papuç bırakmayız (r.t.erdoğan)
darülaceze mi o da neki? (ismini bilmediğim bi manken)
kim dedi ne dedi nasıl dedi nerde dedi..
S&S
abi kavga olmayınca topic dikkat çekmiyo ya hadi biri bişey desin de bi tartışma yapalım
cbr 125 grenaj takılmış bi mopettir
ben başlattım abi. geirsini siz getirin
paşam nasılsın akşaki eskortlugum için bana teşekür etmen çok güzeldi yafuzuhtupasa adlı üyeden alıntı
hasan kardeş ortalıgı karıştırıyorsunda dayakları kim yiyecek?donniedarko adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
neeee sen haa bana haaaa... hem senin zaten kaşının üstünde gözün var ne zamandır dikkatimi çekiyo gel bakim sen burayaasametcakar adlı üyeden alıntı
savaş abi ne diyosun, benim bi gıdımlık canım var bu işi sen üstüne alsan ?aksi adlı üyeden alıntı
ABİ SİYAH KURDELA DA NEYMİŞ......
KIRMIZI OLMASI LAZIMDI PROTESTO ETMEK İÇİN KIRMIZI DAHA ANLAMLIYDI
(ULEN BU SİYAH KURDELAYI BEN DEDİYDİM NOLACAK ŞİMDİ)
zaten bende senin grenajdaki repsol yazına uyuz olmuştum...
sen bi gel bakiim şöle arkaya
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
Yapama birader,acı bana ayak kırık yol uzun,kıyma bana kuş başı yap.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
:queenİHTİYAR adlı üyeden alıntı
hem ayağın kırık hem de böyle espiri ha iyi de abi bizim suçumuz ne ya ne günah işledik biz reva mı bu bize etmeyin eylemeyin
arkadaşlar etkinliğimiz şimdiden ses getirmeşe başladı bile
http://www.medyakulisi.com/modules.p...ticle&sid=8601
bende yarın ordayım
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
Benim motor papates oldu dün gece.
Bu akşam tamir olayına giricez yarın sabaha kadar halledersek motorla olmadı böyük ihtimal aramayla o da olmadı bi transalp ya da bi v-storm (bunlar anca taşır die ) felan beni artçı alsın valla.Bayraklarım da var.Haberiniz olsun.
yarın büyük günalong adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)