e o zaman beyine söyle gidiyoruz desinnurrem adlı üyeden alıntı
e o zaman beyine söyle gidiyoruz desinnurrem adlı üyeden alıntı
yönetimden CRATO hariç kimseyi göremedim üzüldüm...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
du bakalımı filan yok vala ben de darülacezeye gelmeyenler için kara liste açarım ona göreThai adlı üyeden alıntı
@donniedarko
Yaw karizma yapıyoruz şurda çizmesene kardeşim alla alla......
mete_han adlı üyeden alıntı
Gelirler Metehan kardeşim gelmez olurlar mı... Konu önemli...
Cüneyt Eralp
mum ile yatsının selamı var abiThai adlı üyeden alıntı
bakıciğiz göreceğiz...nedir ne değildir...taaa Marmoklara Marmarislere kadar giden canavarları göreceğiz...007 adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
son bir gün.. güncel
arkadaşlar özelden mesaj atıyorum bazı arkadaşlarımızı hareketlendiriyorum yarın 20 kişi daha katılsa harika olur
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Günaydin MT
Güncel
uyaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn MMMMTTTTT
baska gün yok HAYAT BI GUNDUR O GUN BUGUNDUR BUGUN SON GUNDUR yarin darülacezedeyiz
MT Günaydıııııııııııııııııııııın.... Yarın büyük gün hadi hadi hadi canlanın biraz.. Bu kadar kişi mi gelecek bu anlamlı ziyarete? Tabi sadece ziyaret de değil... KAZALARDA HAYATINI KAYBEDEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN MOTOSİKLETLERİ FARK EDİN SÜRÜŞÜ.
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
son düzeltmeler :
basın açıklaması reklamcı 2003 abimiz hazırlıyor
yaka sloganlarımızı yada resim savaşXXL abim hazırladı
kurdelalarımız zikzak erkin ve gece deniz kardeşim halletti
bayraklarımız kendimiz getiriyoruz olmayanlar delipoyraza yada zikzak a müracaat ediyorlar
basın medya hasan kardeşimiz hallediyor blacat ve digerlerininde bekliyoruz desteklerini
varmı başka sorusu olan
artık herşeyimiz netleşti
eksik varsa hatırlatsın
1-mühendis1959-müslüm
2-along-göksel...
3-donniedarko-hasan
4-frontier-sehat
5-sametçakar
6-zikzak-erkin
7-cihan-blacat
8-crato-yavuz
9-akalteke-tamer
10-lespaul-serkan
11-$ebo-şebnem
12-vınvın-handee
13-delipoyraz-funda
14-batuhan 35
15-muzo
16-intercom
17-soner
18-johnny rock-sinan
19-tunoka-tuncel
20-ledo
21-belifelesss
22-gelişim sürücü kursu
23-gucci
24-kelsinus-ozan
25-eko81-erkan
26-judas2-ismet
27-not_fear
28-serkan79
29-rölanti
30-pampam-deniz
31-abimiçin
32-ashes-ersen
33-trader
34-ataper
35-necdet
36-musturaki
37-brubaker-veysel
38-mete_han
39-niceman
40-erkan 1979
41-beto977
42-thai-ziya
43-007-cüneyt
44-archangel
45-tmrbaykal-tamer
46-nautilus
47-gece(deniz)
48-er5
49-çıtır
50-zühtüpaşa
51-enişteee-ümit
52-scud-kemal
53-69denizci
54-chopper250-reha
55-motti60
56-nurettin
57-savaşXXL
58-reklamcı2003
59-terminatör-kemal
60-kömür-yunus
61-ahmet taner yüksel
62-aydın ölmez
63-mak-if
64-babaadam
65-lacivertsarı
66-engineer
67-mert ybr125
68-aksi
69-desparadost
70-fastboy3
71-demonicdreams
72-bodybody
73-cem.alper
74-savaşXXL VE agır adamlar GRUBU
75-agır adamlar
76-agır adamlar
77-agır adamlar
78-agır adamlar
79-agır adamları
80-agır adamları
81-agır adamlar
82-agır adamlar
83-agır adamlar
84-agır adamlar
85-destinyofrock+1
^^^^^^^^^ TÜrk Bayraklarimizi Unutmiyoruz ^^^^^^^^^^^^
########## Kurdelalarimiz Hazir#############
&&&&&&&&&& yaka sloganlarımız hazır &&&&&&&&&&&&&&
bizde hazırız yarın bakırköy civarındakiler belirtilen buluşma yerine 8 buçukta geliyoruz kahvaltımızı yapıp tekrar 10 da buluşma noktamıza dönüp gelecek arkadaşları bekliyoruz
günaydın MT
dün aksam benı yalnız bırakmayan,mazeretı olup gelemeyen arkadaslar,
düşünmeniz yeterlı sizlere sonsuz teşekkürler..!!
resımlerı aynı başlığa ekledim ılk sayfada
cok guzel zaman gecırdık çokkkk.....
iyi ki varsınız....
ewet yarın büyük gün.....
ama benım tek eksığim
bayrağım yok... bugun iş cıkısı bayrak alacagım..
____it's my life_1982____
kardeş gunaydın ne oldu resimlerbatuhan35 adlı üyeden alıntı
batu kardeş resimleri göremiyorumbatuhan35 adlı üyeden alıntı
Cihan Hoşgür
arkadaşlar resimler........
____it's my life_1982____
abi benim gözler çok acayip çıkmış yafu
Cihan Hoşgür
gene çok güzel bir akşamdı dünyanın en iyi radyatörcüsünden tutunda (aksi kardeşimiz) tanışma fırsatımız olmayan bir çok arkadaşı tanıma imkanımız oldu
akşamımıza en son katılan savaş abiyi bekledigimize deydi erkenden voltalayanlar muhabbetin kralını kaçırdılar (mazereti olanlar yada olmayanlar neyse alınmasınlar bu ara herkes herşeye alınır oldu)
evet dönelim konumuza reklamcı 2003 (aydın) hazırladıgı basın bülteni elime ulaşmıştır akşam girilen gereksiz polemige gerek yokmuş aslında önemli bişey göremedim yada silindi bilemiyorum ama yayınlamakta bir sakınca görmedigim için yayınlıyorum sonuçta ortak hareket edilen bir ortamda gizlimiz saklımız olmadıgı için bu bültenide gizlemeye gerek duymuyorum sonuçta bu bir terör eylemi degil hayır işi lütfen daha sakin ve sükunetimizi korumaya gayret edelim bu topik benim DEGİL sizlerin . bu tip hayır işlerinde gereksiz tartışmalardan uzak durup günün ANLAMINA en önemlisi BİZE yakışır şekilde sonuçlandırmak için elimizden gelenİ YAPALIM yapmayanları
bana havale edin bende savaş abiye fax lıyacam haberiniz ola STOP!!!
^^^^^^^^^^ BASIN AÇIKLAMASI ^^^^^^^^^^^^
Değerli basın mensupları,
Biz burada sizin vasıtanızla Türk halkına büyük ve önemli bir ayrıntı hakkında küçük bir hatırlatma yapmak istiyoruz.
İstiyoruz ki, seneler boyunca trafik karmaşası içinde hep görmezlikten gelinen bizlerin sesi duyulsun ve artık insanlar bizi görsün.
Motosiklet bu trafik döngüsü içinde yer alan motorlu bir taşıttır.
Biz motosiklet kullanıcıları diğer araçların arasında telef olmadan ilerlemeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz biz içinizdeki en küçük plakalı araçlarız. Trafikte sizinle aynı haklara sahibiz. Bir hata yaparsak, diğer araçlar gibi biz de ceza öderiz.
Ancak biz sanki bu lollarda olmamız gerkirmişçesine korka korka ilerliyoruz. Sonuçta iki tekerlekli; denge sistemiyle giden küçük araçlarız, Motor kullanırken diğer araçlar gibi üstümüzde taşıdığımız insanları koruyan bir kabinimiz yok. Kaportamız üzerimizde bulunan elbiseler ve kaskımız. Bizi tehlikeye sokup düşürdüğünüzde, açıkta seyahat eden bizlerin ölümüne veya yaralanmasına meydan verilebiliyorsunuz.
Aslında bize bu yapılanlarda kasıt aramıyoruz ve biz motosiklet kullananları tanımadığınızı düşünüyoruz. Biz, diğer araç kullanıcılarından çok farklı bir teknikle araçlarımızı kullanırız. Fakat üzgünüz diğer araç kullanıcıları bu farkı bilmiyor.
Belki bize yoğun trafikte aranızdan geçtiğimiz için kızıyor olabilirsiniz. Köprü ve otoyol gişelerinde yada feribot kuyruklarında bekleme zorunluluğumuz yoktur. Çabuk ulaşıma çözüm olduğumuzdan geçiş iznimiz vardır. Bütün bunlar olurken, diğer araç kullananlara bir saygısızlığımız yoksa, sizlerle hiç bir problemimiz de yoktur.
Dünya genelinde de kaza istatitistiklerini incelediğimizde, bizim kazalarımızın çoğu, sizlerle birlikte oluyor. Çok az bir bölümü de kendi hatalarımızdan kaynaklanıyor. Can kaybı ve hasara gelince de bizim taşıdıklarımız telef oluyor. Tabii bütün bunlardan yakınırken, bizde hiç hata yok mu? Elbette bazı arkadaşlarımızın kusurları var.
Lütfen bir kaç illegal hareketi, genele maletmeyin.
Lütfen bize karşı daha duyarlı olun.
Motorcu ölümleri artık bir son bulsun istiyoruz.
ÇÜNKÜ HEPİMİZ İNSANIZ!
ÖNEMLİ NOT: ŞURASI ŞÖYLE BURASI BÖYLE DİYECEK OLAN VARSA YARIN BİR ZAHMET YANIMA GELİP FİKRİNİ SÖYLESİN DEGİŞTİRMEMİZ GEREKEN BİR YER VARSA DEGİŞTİRİRİZ BURAYA YAZARAK BAŞKA POLEMİKLERE GİRMEYELİM
BEN BİRAZDAN DARÜLACEZEYE GİDİCEM ...
böyle hayırlı bir buluşmaya nasıl gelinmez ,gidilmez bende varım arkadaşlar ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)