göksel abi olur aslında bildiğin bir mekan varsa orda toplanalım.GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
gelen kahvaltısını yapıp gazetesini okuyup sohbet eder.ordan da buluşma yerine gecilir.
göksel abi olur aslında bildiğin bir mekan varsa orda toplanalım.GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
gelen kahvaltısını yapıp gazetesini okuyup sohbet eder.ordan da buluşma yerine gecilir.
Sessiz ve derinden ....
Delipoyraz şu listeyi güncellesen ozaman ben bugün birz yoğunum ilgelenemeyebilirim.Kimin gelip gelemeceğini bir görelim...........delipoyraz adlı üyeden alıntı
liste yapınca nazar değiyor yapmıyom o yüzden , anadolu yakasından gelecek olanlaraydinolmez adlı üyeden alıntı
KADIKÖY BEŞİKTAŞ İSKELE ÖNÜ
SAAT 10.00
Bir hayıra imza atmak isteyen tüm mt cileri bekliyoruz. (cep no mu bi ezbere bilsem verecemde)
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Anadolu Yakasından ses yok.....aydinolmez adlı üyeden alıntı
way beee 2 gündür Anadlou Yakasından bahsediyoruz ama
sonuç hüsran......
____it's my life_1982____
bu sitede ilk görüşmemde anadolu yakası avrupa yakasından daha kalabalık demişlerdi.
bugünlerde anlıyoruz nekadar kalabalıklar. gelen arkadaşların hepsine teşekkür ederiz
Ben anlamam Kadıköy yakasından geliyorum ve pazar sabah saat 10 da adalar iskelesi önündeki büfede sabah kahvaltımı yapıyor olacagım..
S&S
benimde yakamda kırmızı gül olacak... elimdede kocaman bi çanta ))))))zuhtupasa adlı üyeden alıntı
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
evet nedir bu anadolu tayfasıyla problem ya arkadaşlar ses yok hüsran var şimdi konuyu kek gibi kabartmayalım batuhan sevgiler dostum
Rüzgar gibi geçti
Artık yüzüp yüzüp kuyruğa gelindi...
Pazartesi günü işe gelince okuycam nasıl geçtiğini.
Göksel,
ismim listede yer alıyor ama daha ilk günden bu organizasyona katılamayacağımı belirtmiştim. Malum Honda Eğitim Kursuna gidiyorum.
Bugünlerde sitede ismini yazdırıp da gelmeyenlere giydirmek moda oldu çünkü...
Yaz vaktı üstüme fazladan bişiler daha giydirilip, terlemiyim
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
arkadaşlar berk ben selamlar anadolu yakasında oturan biriyim özgürlükteki buluşmamızda ve galatadaki buluşmalarda bu ziyaret organisazyonun destekleyenlerden biri oldum anlam ve önem taşıyan bir buluşma olacak minnet duygusu olarak tüm mt ailesi olarak kıvanç duyacagız eminimki anadolu yakasından da katılmak isteyenler olacaktır ama lütfen bunların azlığı yada yokluğu gibi konulara girmeyelim 5 parmagın beşi bir olmuyor benim pazarla ilgili başka bir planım vardı bu hafatadan ama ayarlayabilirsem aranızda olmayı çok istiyorum yinede o gün belli olacağından durumumu anlatan bu msj atıyorum sevgiler...
Rüzgar gibi geçti
bende çicek gibi bişi olmıcak zaten beni tanırsın..delipoyraz adlı üyeden alıntı
S&S
berk'çiğim işlerin biterse senide bekliyoruz. bizim lafımızın nereye gittiği belli. sen sakın üstüne alma canım kardeşim.berkforce adlı üyeden alıntı
motorun boyası ne oldu halledebildinmi ????
berkforce adlı üyeden alıntı
umarım işlerini ayarlarsınsa beraberce gidebiliriz.... bakma sen avrupalılara bizi gaza getirmeye çalışıyolar gelende sağ olsun gelmeyende....
zaten yukarıda yazdım isim yazdırıp gelmeyenlerin üzerinden AĞIRADAMLAR geçececek...ledo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir resim ayarladım altınada motosikleri frkedin trafiğe daha fazla kurban vermek istemiyoruz diye bişey yazacağım...
uyarmı??
resimde tanıdık bi vatandaşa ait
çaktırmayın s akın....
MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN.....
TRAFİĞE DAHA FAZLA KURBAN VERMEK İSTEMİYORUZ.....
YAZI BU UYARMI..
DAHA MANTIKLI BİŞEY DÜŞÜNEN VARSA BELİRTSİN..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
son düzeltmeler :
basın açıklaması reklamcı 2003 abimiz hazırlıyor
yaka sloganlarımızı yada resim savaşXXL abim hazırlıyor
kurdelalarımız zikzak erkin ve gece deniz kardeşim halletti
bayraklarımız kendimiz getiriyoruz olmayanlar delipoyraza yada zikzak a müracaat ediyorlar
basın medya hasan kardeşimiz hallediyor blacat ve digerlerininde bekliyoruz desteklerini
varmı başka sorusu olan
artık herşeyimiz netleşti
eksik varsa hatırlatsın
1-mühendis1959-müslüm
2-along-göksel...
3-donniedarko-hasan
4-frontier-sehat
5-sametçakar
6-zikzak-erkin
7-cihan-blacat
8-crato-yavuz
9-akalteke-tamer
10-lespaul-serkan
11-$ebo-şebnem
12-vınvın-handee
13-delipoyraz-funda
14-batuhan 35
15-muzo
16-intercom
17-soner
18-johnny rock-sinan
19-tunoka-tuncel
20-ledo
21-belifelesss
22-gelişim sürücü kursu
23-gucci
24-kelsinus-ozan
25-eko81-erkan
26-judas2-ismet
27-not_fear
28-serkan79
29-rölanti
30-pampam-deniz
31-abimiçin
32-ashes-ersen
33-trader
34-ataper
35-necdet
36-musturaki
37-brubaker-veysel
38-mete_han
39-niceman
40-erkan 1979
41-beto977
42-thai-ziya
43-007-cüneyt
44-archangel
45-tmrbaykal-tamer
46-nautilus
47-gece(deniz)
48-er5
49-çıtır
50-zühtüpaşa
51-enişteee-ümit
52-scud-kemal
53-69denizci
54-chopper250-reha
55-motti60
56-nurettin
57-savaşXXL
58-reklamcı2003
59-terminatör-kemal
60-kömür-yunus
61-ahmet taner yüksel
62-aydın ölmez
63-mak-if
64-babaadam
65-lacivertsarı
66-engineer
67-mert ybr125
68-aksi
69-desparadost
70-fastboy3
71-demonicdreams
72-bodybody
73-cem.alper
74-savaşXXL VE agır adamlar GRUBU
75-agır adamlar
76-agır adamlar
77-agır adamlar
78-agır adamlar
79-agır adamları
80-agır adamları
81-agır adamlar
82-agır adamlar
83-agır adamlar
84-agır adamlar
^^^^^^^^^ TÜrk Bayraklarimizi Unutmiyoruz ^^^^^^^^^^^^
########## Kurdelalarimiz Hazir#############
&&&&&&&&&& yaka sloganlarımız hazırlanıyor &&&&&&&&&&&&&&
(ledo)
Artık yüzüp yüzüp kuyruğa gelindi...
Pazartesi günü işe gelince okuycam nasıl geçtiğini.
Göksel,
ismim listede yer alıyor ama daha ilk günden bu organizasyona katılamayacağımı belirtmiştim. Malum Honda Eğitim Kursuna gidiyorum.
Bugünlerde sitede ismini yazdırıp da gelmeyenlere giydirmek moda oldu çünkü...
Yaz vaktı üstüme fazladan bişiler daha giydirilip, terlemiyim
###########################################
levent abi sen olmasanda isminin olması bizim için şereftir
gelemesende kalbinin bizimle olacagını biliyorum
bizim sitemimiz aslında sitem de demeyelim de nazımızın geçtigi kardeşlerimize abilerimize göndermeler yapıyoruz ama bunlar kimseyi incitecek kıracak boyutta olmamıştır olmayacaktırda
bu bir hayır işi gönül işi biz motosikletliler olarak toplumdaki ve trafikteki yerimizi belirleme işi gönlü olana da olmayanada buluşma yerlerimiz açık
buyursunlar gelsinler
gelene niye geldin gidene kal demeyiz
saygılarımla
savaş abi uygundur bence yap abi aynısını yaz
bu arada çatal igne yada toplu igne lazım olacak bunlar için
ben kamera getiricem arkadaşlar fotograf makinası getiren vardır illaki dimi bende yok o yüzden
ogün manyak resimler çıkar bu organizasyonda taksimdeki halimiz süper olacak
darülacezede yaşlı teyzelerimizle amcalarımızla dedeleimizle nenelerimizle
fotograf makinası şart bende kameraya çekicem o günü bi gün topluca seyrederiz
savaş abi resimdeki kim ben degilimdir inşaallah
aslında resim olmasaydı iyi olurdu yani yüz kısmı belli olmayacak şekilde
savaş abi selam slogan güzelde sanki kurban kelimesi biraz araba kullananlara armagan veriliyor gibi çagrışım yapmış geldi bana yinede arkadaşlar ortak fikir sizin. benimde bir fikrim vardı şöyle mesela ortak hedef koşulan bişey
MOTOSİKLETLERİ FARKEDİN
BU YOLLAR HEPİMİZİN.... gibi
Rüzgar gibi geçti
reklamcı2003
basın bülteni bekliyoruz
hazırsa benim mailimede atabilirmisin
ozkayagoksel@gmail.com
GÖKSEL bakırkoyde saat 8 de olamazsam sız oradan nereye gecıyorsunuz...galerıa benzınlıkte bulyustuktan sonra nereye gıdıyorsunuz ben oraya yetısıyımmmm
haberını beklıyorum GOKSEL.benım dogum gunum ıcın organızasyon yapacaktık ya (((/////////30 TEMMUZ)))))))))))))))
valla ben teklife sundum...
MOTOSİKLERLERİ FARKDIN OK GALİBA
GERİSİ ÖNEMLİ..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ilk sayfada benim müslüm abinin zikzakın ve digerlerinin tlf numaraları var
gecikicek olursan tlf açabilirsin
şimdiden sanada nice yıllara diyelim o zaman dimi
BODYBODY adlı üyeden alıntı
NİCE GÜZEL SENELERE SEVDİKLERİNLE.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)