Basın yazısını ben burada bulunan Yazar arkadaşlara hazırlatacağım. Ama okumak için bir gönüllü lazım ona göre. Basın yazısı gün içinde sitede olur.
Basın yazısını ben burada bulunan Yazar arkadaşlara hazırlatacağım. Ama okumak için bir gönüllü lazım ona göre. Basın yazısı gün içinde sitede olur.
Hayat Düşmezsen güzeldir...
zikzak adlı üyeden alıntı
evet iyi fikir pazar sabahı biraz erken toparlanalım bakırköy ve civarı arkadaşlar
şöyle güzel bi kahvaltı yapalım derim 9 gibi sonra 10 da buluşma yerine uyarmı sizede
reklamci2003 adlı üyeden alıntı
madem bu işe soyunduk sonuna kadar organizasyonun her yerinde olmaya çalışacagım OKUMAK İÇİN gönüllüyün
büyüklerimde müsade ederlerse
son düzeltmeler :
basın açıklaması reklamcı 2003 abimiz hazırlıyor
yaka sloganlarımızı yada resim savaşXXL abim hazırlıyor
kurdelalarımız zikzak erkin ve gece deniz kardeşim halletti
bayraklarımız kendimiz getiriyoruz olmayanlar delipoyraza yada zikzak a müracaat ediyorlar
basın medya hasan kardeşimiz hallediyor blacat ve digerlerininde bekliyoruz desteklerini
varmı başka sorusu olan
artık herşeyimiz netleşti
eksik varsa hatırlatsın
1-mühendis1959-müslüm
2-along-göksel...
3-donniedarko-hasan
4-frontier-sehat
5-sametçakar
6-zikzak-erkin
7-cihan-blacat
8-crato-yavuz
9-akalteke-tamer
10-lespaul-serkan
11-$ebo-şebnem
12-vınvın-handee
13-delipoyraz-funda
14-batuhan 35
15-muzo
16-intercom
17-soner
18-johnny rock-sinan
19-tunoka-tuncel
20-ledo
21-belifelesss
22-gelişim sürücü kursu
23-gucci
24-kelsinus-ozan
25-eko81-erkan
26-judas2-ismet
27-not_fear
28-serkan79
29-rölanti
30-pampam-deniz
31-abimiçin
32-ashes-ersen
33-trader
34-ataper
35-necdet
36-musturaki
37-brubaker-veysel
38-mete_han
39-niceman
40-erkan 1979
41-beto977
42-thai-ziya
43-007-cüneyt
44-archangel
45-tmrbaykal-tamer
46-nautilus
47-gece(deniz)
48-er5
49-çıtır
50-zühtüpaşa
51-enişteee-ümit
52-scud-kemal
53-69denizci
54-chopper250-reha
55-motti60
56-nurettin
57-savaşXXL
58-reklamcı2003
59-terminatör-kemal
60-kömür-yunus
61-ahmet taner yüksel
62-aydın ölmez
63-mak-if
64-babaadam
65-lacivertsarı
66-engineer
67-mert ybr125
68-aksi
69-desparadost
70-fastboy3
71-demonicdreams
72-bodybody
73-cem.alper
^^^^^^^^^ TÜrk Bayraklarimizi Unutmiyoruz ^^^^^^^^^^^^
########## Kurdelalarimiz Hazir#############
&&&&&&&&&& yaka sloganlarımız hazırlanıyor &&&&&&&&&&&&&&
GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
uyar abi o kadar yol aç aç gidon sallanmaz abi
bodybody akşam GALERİANIN YANINDAKİ BENZİNLİKTE SAAT 8 DE TOPLANIYORUZ
ABİ ŞİMDİK TOPLANTI DUYURUSU GELDI AKSAM IÇIN.AMA ORDA OLMAYA CALISICAM.MOTOSIKLETLE OLMASA BILE ARABAYLA FELAN GELICEM.PEKI ORDA TOPLANIP NE YAPIYORSUNUZ SONRA...YANI BELLI BIR SAATE KADAR BASKA BIR YERDE OLUYORMUSUNUZ.
SONUÇTA BU BENIM DOGUM GUNUM VE UZERINE DUSMELIYIM BU ISIN.EGER BASARABILIRSEK KUTLADIGIM EN GUZEL DOGUM GUNU OLACAK GIBI
SIMDIDEN ILGILENENLERE COK TESEKKURLER
^^^^^^^HAYATI PAYLAŞMAK LAZIM.İNSANLARA YARDIMCI OLMAK LAZIM^^^^^^
Ben açıklamayı zaten hep senin yapacağını düşünüyodummm... Bu güzel ve anlamlı güne vesile oldun.. benim fikrimce sana yakışır zateee...GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
ögleden sonra herşey netleşir sen gel pişman olmazssın
pastanıda al gel çukulatalı olsun
batuhanda getiriyor hemde parisli
gene şamata var bu akşam
DARÜLACEZE ÖNCESİ MORAL GECESİ OLACAK GALİBA
ya arkadaşlar güzel bi yazı odluktan sonra bende okurumreklamci2003 adlı üyeden alıntı
göksel kardeşim yakışıkoı gel tv lere sürmanşet olacaksın...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
tamam abi erken buluşalımGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
TEŞEKKÜR EDERİMdelipoyraz adlı üyeden alıntı
sesim nasıldı idare edermi şebelek gibi kalmıyım o kadar milletin karşısında
abi keller olarak sizleride yanımda görmek isterim sagımda sen kel ortada ben kel solum müslüm abi kelSAVASXXL adlı üyeden alıntı
önüm arkam sagım solum kel saklanmayan kel
tamam bakırköyün genç motorcuları pazar sabahı önce kahvaltı ısınma turu sonra ya BİSMİLLAH
SAVAŞ ABİ YAKA SLOGANI İÇİN YAZDIKLARIMI OKUDUNMU NEDİYORSUN HANGİSİNİ YAZIYORSUN YADA YÜZÜ SİYAH OLAN SEMBOLİK BİR RESİMMİ YAPIYORSUN
hadi canımmm.... üstesinden geleceğine eminim ben, sonuçta bi yazı çıksın bakalım,okur kendi kararını kendin verirsin bi idman yaparsın önce ofiste çalışma arkadaşlarından alkış alırsan yırttın demektir... Savaş ta destek vermeye hazır zaten beraberce bizi en iyi şekilde temsil edersiniz..GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
ALOOOOOOO.... kameraların karşısına o kadar kel bir arada çıkmayın ya, ışıklar parlama yaparrrrr görüntü alamaz medyadan arkadaşlar
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
ya arkadaşlar...
1.şimdi basın açıklaması hazırlanıyor bu gun içinde hazır olacak doğrmu??
2.kurdelalar ve bayraklarda tamam..
3.basına haber verildi...
varmı başka bişi..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
delipoyraz adlı üyeden alıntı
ya demesinler bu dazlaklarda ne iş diye sagdan soldan bakanlar
neyse kalabalık ortamlara konuşabilme kabiliyetim var problem yok
ama dedigin gibi kısa bir ısınma konuşması yapıcam akşam evde aynanın karşısında yoksa balkona çıkıp sokaga dogrumu yapsam ofis olmaz
malum...
kameralarda parlama yapar dogru ben cumadan sonra gidip ektirsemmi acaba
nacizane fikrimdir;
BİZİM KAPORTAMIZ ETTEN KEMİKTEN..
çok etkili bir slogan, ha tabii günün anlamını ne derece ifade eder onu bilememde.... genede bundanda çıkış alınıp kullansak iyi olur derim...
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
aynen öyle abi HAZIRIZ bomba gibi
günün anlamını taşıyor
darülaceze çıkışında bunları taktıkmı yakalarımıza
vefat eden arkadaşlar için büyük anlam taşır bence
savaş abiiiiiiiiiiii hangisini hazırlıyorsun
reklamcı 2003 yazıyı bekliyorum
Arkadaşlar merhaba Kadıköy listesinden haberi olan varmı
abi hödorot kafalılar onada bahane bulurlar binmeyın madem kardeşim etten kemiktense derler...delipoyraz adlı üyeden alıntı
motosikletleri farkedin...
artık tafige kurban vermek istemiyoruz...
daha net ve mantıklı bence..
var var ))) cemle soner gelemiyor ama topiği bi okursan gelenler var... 10 motor oluruz gibi... ama benim çanta hala kafama takılı... motorda gitmez gibi geliyor )))) neyse pazar günü karar veririz orda....aydinolmez adlı üyeden alıntı
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
katılıyorum abi kendimizi acındırmaya hiç gerek yok...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)