Hiç çekinme üstadım.Kardeşlerim de oradaydı zaten Sizden gizlim saklım mı olur.İki tekerim kitlenir valla.along adlı üyeden alıntı
Hiç çekinme üstadım.Kardeşlerim de oradaydı zaten Sizden gizlim saklım mı olur.İki tekerim kitlenir valla.along adlı üyeden alıntı
arkadaşlar her girdigimiz topige DARÜLACEZE ZİYARETİMİZİN linkini atalım
muzo not_fear serhat ve ozanım başlamışlar sagolsunlar
ya digerleri nerde arkadaşlar haberiniz varmı müslüm abi mustafa ve digerleri
Allah kısmet eder de Istanbulda olursam ben ve bir kac arkadasım katılmak ısterız.
Istersenız programı cıft taraflı yapabılırsınız. Yanı once Perpadakı ardından Kucukbakkalkoydekı yerlere gıtme bıcımınde. Katılım da artabılır..Bır fıkır..
Benım ıcın farketmez burdaysam her turlu gelırım. Guzel dusunulmus bır organızasyon Umarım pratıgı de guzel olur
Selamlar
Not: Ziyaret için özel düşünülen bir şey varsa ben forumda bulamadım..Hediye Çiçek vsvs gibi. bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Acil bir işim çıkmazsa bende geliyorum..
ataper
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
ooo hızlı gidiyoruz hadi bakalım şu işi yüzümüzün akıyla yapalım arkadaşlar
destek veren katılan destek olan herkese şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar
gerçekten örnek bir davranış sergiliyoruz umarım herşey beklediğimizden de iyi
gider ve istediğimiz mesajı vermiş oluruz. bu arada benim özel bir ricam
herkesten. lütfen herkes bu organizasyonu şu yapıyor bu yapıyor ya da şu
katılıyor bu katılıyor şeklinde değerlendirmesin, kendi organizasyonu gibi görsün
ve o şekilde çevresine duyursun bu gezinin aramızdaki (eğer varsa, ki olacağını
sanmıyorum) soğuklukları da gidereceğine inanıyorum saygılar
olabilir abi zaten şu anda kesin bişey yok yani verilen tarihe kadar her türlü fikire açıgız dediginiz gibide olabilir ziyarette yapacagımz yardımlarıda mesela tunoka abi çorap getirecek serkan79 kardeşimiz t-shirt getirecek kurumun kişisel temizlik ihtiyacı oldugunu ögrendik sabun şampuan banyo lifi gibi şeylerTRADER adlı üyeden alıntı
konuyu ve yapılacak şeyleri ziyaretimizden 2 gün önceden güncelleyecegim sizlerden gelen fikirler dogrultusunda
teşekkürler saygılar
GÖKSEL
bu arada ziyaret saatini soran bir arkadaşımız olmuştu, saat netlik kazanmadı ama muhtemelen sabah 10-11 civarında buluşulur, (pazar olması nedeniyle insanların keyfini de kaçırmamak adına)...
bir arkadaşımız da sadece MT olarak mı gidiliyor gibi birşey sormuştu, bana göre ziyaret bütün motorculara açık, isteyen herkes katılabilir, hatta başka sitelere üye olanlar varsa, bu duyuruyu orada da yapabilirler
ataper adlı üyeden alıntı
YAZDIM ABİ BEKLERİZ
donniedarko adlı üyeden alıntı
o tarihte malesef çalışıyorum büyük ihtimal ama çalışsam bile yardımımı
esirgemicem buradan bu güzel fikir sahibi olan arkadaşı veya arkadaşları
kutluyorum
necdet abi mazeretin kabul edilmemiştir seni mutlaka bekliyoruz izin al kaç bişeyler yap ama gel mutlaka sen yoksan bir eksiğiz unutmanecdet adlı üyeden alıntı
necdet adlı üyeden alıntı
olmaz abi mazeretin kabul edilmemiştir ya biz özellikle pazar yaptık zaten herkes gelebilsin diye sensiz ve sizsiz olmaz bekliyoruz abicim
donniedarko adlı üyeden alıntı
güzel kardeşim haklısın ve okadar gelmek isterimki keşke cumartesi yada bir hafta sonrasına tarih verilseydi ozaman beni kimse tutamazdı zaten
bağlasan bile ipi kopartıp yine gelirdim inşallah ayarlayabilirim ama zor
görünüyor
dostlarım iş yoğunluğu nedeniyle ancak şimdi yazabildim bence kişi başı bişeyler toplayıp ziyaretten bir hafta önce eğer temizlik malzemesi lazımsa alınabilir alınıcak yer konusunda yardımcı olabilirim toptancı bağlantılarımız mevcuttur alınıcak malzemenin böyle bir hayır işinde kullanılacağını belirterek artı indirimde alabiliriz diye düşünüyorum
saygılar
MUSTAFA
göksel
dün akşamda söyledim süpersin ..
daha yeni bakabiliyorum.. ama güzel başlık yazmışsın seni ve sebo yu kutlarımm.
o tarihte izindeyim ..büyük bir ihtimallede gelecegim.
böylesine güzel bir etkinligi kaçıracak kadar enayi degilim..
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
not_fear adlı üyeden alıntı
tüylerim diken diken oldu valla!! arkamıza dönüp bakmadan bitiş çizgisine tek başına ulaşmamız hiçbirşey ifade etmiyor. hayatımıza devam ederken tökezleyip düşenleri de unutmamak gerek ki yaşamamızın bi anlamı olsun!!!
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
eyvallah abicim o senin güzelliginbrubaker adlı üyeden alıntı
beklerim abi yengeyide al gel
yav hanımlarında motorlarını alsakda kurtulsak
benim gene belim agrıyor
$eBo adlı üyeden alıntı
mükemmelsin
yapacagımız ziyaretin açıklaması işte budur
muzoyu da unutmayalım gökselcim o da link ekliyor desteklerini esirgemiyor sağolsunalong adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
kelsinus adlı üyeden alıntı
Yaa Ozan o dünkü halin yokmuydu Kopardin hepimizi ya, Süpersin sen...
ehliyet için gün sayıyorum ..
alsın ehliyetini alacam valla..
ne bu yaa yıllarca sırtımda taşımaktan hamal olduk beee..
sende al güzel kardeşim .. motora tek binme özgürlügümüzü ilan edelim
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
belifelesss adlı üyeden alıntı
ben bu arkadaşın fikrinede katılıyorum bunun içinde ilerki tarihlerde bir
çalışma yapalım çocuklarımızıda unutmayalım ama dediğim gibi herşey sırayla
emeği geçen ve desteklicek olan herkesi kutluyorum unutmayın herkes
o durumlara düşebilir ve o insanlardan aldığımız duğalar bize yeter
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)