kadıköy buluşması için öncü kimdir arkadaşlar kaç kişi olacak bilen varmı
kadıköy buluşması için öncü kimdir arkadaşlar kaç kişi olacak bilen varmı
Arkadaşlar Pazar Günün Bizim Için Anlam Ve önemini Herkes Biliyor
Darülaceze Ziyaretimizden Sonra Vefat Eden Arkadaşlarimiz Için
Küçük Bir Istanbul Turu
Lütfen Yukaridaki Kurallara Riayet Edelim Etmeyeni Uyaralim
Sonuçta Bu Bir Hayir Işi Gönül Alma Işi Tatsiz Durumlarla
Karşilaşmamak Için Lütfen Dikkat Edelim...
Basin Ve Medyaninda Gözü Bizde Olacagi Için
Elimize Yüzümüze Bulaştirmadan
Hepimiz Için Büyük Anlami Olan Bugünü Sonuçlandirmak Istiyoruz
Savaş Abininde Dedigi Gibi Kim Nerde Başladiysa Konvoya Orada Bitirsin Show Yapmiyoruz Gösteri Yapmiyoruz
Amacimiz Günü Anlami Ve önemine Layik Bir şekilde Bitirmek Vve Böylede Sonuçlandiracagimizdan Sizlerin Adinada Eminim
şimdiden Teşekkürler
ARKADAŞLAR DARÜLACEZE ZİYARETİNDEN SONRA İZLİYECEĞİMİZ GÜZERGAH:
11.00 Darülaceze ziyareti başlıyacak,
13.00 Darülaceze ziyareti bitecek
13.15 yola çıkılacak okmeydanından E5
haliç köprüsü
şehitlik tünelinden geçiş
vatan caddesinden
aksaray
yenikapıdan sahil
eminönü
karaköy
dolmabahçe burada basın açıklaması ve 15.30 da kadıköy iskele önünde buluşmak üzere dağılacağız,
15.15 kadıköy iskele önünde toplanılacak.
15.30 Hareket sahil yolundan
bostancı
bağdat caddesi
fenerbahçe stadı önü son orada da bir basın toplantısı ve dağılma.
Bu saatlerden asla taviz yok herkes harfiyen uyacak, bayrak ve siyah kurdela şart.
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER.
şimdiye kadar bu güzel görevi yardım istememize ragmen kimse üstlenmek istemedi nedense!!!!!!aydinolmez adlı üyeden alıntı
madem sordun aydın kardeşim bunuda sen üstlen karşıda oturuyorsun bu tarafıda iyi biliyorsun delipoyraz (fundayıda) al öncü olarak arkadaşlar sag salim senin öncülügünde geçsinler uyarmı sanada uyar uyar tamam öyle yapıyoruz buluşma saatinde en önce senin olman gerekiyor toplanma noktasında.
müslüm abi taviz yok demişsin ama ben fikrimi söylemeden duramam şu kadıköy kısmını anlayamadım?? zaten herkes darülacezeye gelmeyecek mi? oradan hep birlikte dolmabahçeye gidilmeyecek mi? bu durumda kadıköy'deki basın açıklamasına gerek yok gibime geliyormuhendis1959 adlı üyeden alıntı
kadıköy saatinde bi anormallikmi var abi benmi anlayamadım
14.15 kadıköy iskelede toplanıcaz demişin
15.30 da zaten dolmabahçeden dagılacaz nasıl olucak
MÜSLÜM ABİ... GÜZERGAH OLDUKÇA GÜZEL.. ama dün göksel e de söyledım ..karaköye geldikten sonra ya şişhaneden taksim meydanına çıkıp meydan bir tur atıp gümüşsuyundan iskeleye ineriz.. bence taksimde bir tur atmak çok etkili olacaktır...bütün istanbulu dolşasak o kadar ınsanı bir arada bulamayız meydandakı kadar... %80 medyanın ekipleride orada olacaktır...bence bir düşünün d erim bu benım fikrim...
ehliyetli, arkadaşlar en başta ve en sonda olsun ortaya küçük hacimli makinalar ve ehliyetsizleri alalım böylelıkle fazla sıkıntıda yaşanmaz..
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
millet bende geliyorum düzenleyen arkadaşlara çok tşk ederim çok anlamlı bir buluşma sadece siyah kurdele ve bayrak yetiyomu başka yapabileceğim bi şey varmı ????? pazar görüşmek üzere .....
Düzelttim yanlış yazmışım.GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
Göksel emailine bak.
Taksim meydanında polis tarafından engelleniriz, çünkü bu izin alınmadan gezi gibi yapılacak.SAVASXXL adlı üyeden alıntı
taksimde 1 tur anıtın etrafında hakkaten çok iyi olur
bi o kadarda curcuna yaşatırız taksimi motorlar bastı diye
ya müslüm abi biz orada basın açıklaması vs yapmayacağız ki...
motoruyla geziden dönen 100 tane motosikletli taksim meydanından geçemezmı nasıl yane??
minareyide çalarız kılıfıda gider sipariş veriri diktiririz baba...
YER :TAKSİM MEYDANI
OLAYOLİS ÇEVİRMESİ
DİALOG: POLiS B:BİZ
P : ALOO NEREYE GİDİYONUSS LOOOO YASSSAK KARDEŞİM BURADAN G EÇMEK ..
B : NE VAR ABİ BİZ GEZİDEN DÖNÜYORUZ Bİ SKINCASIMI VARKİNE??
P : İİDE HEPİNİZDE NİYE BAYRAK SİYAH KURDELA VAR..
B : ABİ BİRBİRİMİZİ KAYBETMEYLİM DİYE ŞEETTİYDİK...
P : YA BIRAKIN BU İŞLERİİİ TOPLU YÜRÜYÜŞMÜ YAPIYONUS YOKSA..
B : YOK BE ABİ HER GEZİMİZE ARAYA SIZIP YİYİP İÇİP GİDENLER OLUYORDA ONU ŞEEDELIM DIYE ŞEETTİYDİK ..
P : HAA TAAM OZAMAN .... EHLİYETNIZ VAR DEMİ
B : KORO HALİNDE:: VALLA VAR ABİ GÖSTERELİMMİ TEK TEK....
P : TAAM LEN DE GEDİN MANYAK MOTORCULAR...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ewet abi taksim turu bencede çok faydalı olacaktır.
sıkıntı yaratacağını zannetmiyorum
göksel abi...GÖKSEL... adlı üyeden alıntı
kulağa hoş geliyor... taksimde şöyle bir görünsek,MT olarak...
____it's my life_1982____
yav tahminler kadar kalabalık olursak taksimde insanlar korkar bence
koluna taktığın kask kafanı korumaz
KADIKÖY BEŞİKTAŞ İSKELESİ ÖNÜ
23 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ
SAAT 10,00 TOPLANIYORUZ ANADOLU MT CİLER
SAAT 10.15 DE HAREKET..
Kadıköyde ki hareket noktasına gelecek arkadaşlar lütfen bana adını bildirsin ki 2-3 dk geçikmelerde birbirimizi bekleyelim hatta mümkünse özele cep bırakırlarsa kopma olmaz.. görüşmek üzere
liste oluşturalımmmm
1. delipoyraz (funda)
2. aydın ölmez
3. snrtrt + abisi + artçı annemiz
.
.
.
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
selam arkadslar ben sonerin abisi alper kardesimle beraber 2 motorla bizde istirak etmek istiyoruz.Annemizide artcı olarak alacaz.))
Trafikteki arablardan bıktım goz gore gore ustumuze gelmelerinden sıkıldım
bu konuda ne yapabiliriz motorları hala bir arac olarak gormeyen insanlara...
KADIKÖY BEŞİKTAŞ İSKELE ÖNÜ
SAAT 10.00 BULUŞMA
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
eeee Anadolu Yakası bu kadarcıkmı....delipoyraz adlı üyeden alıntı
Anadolu Yakası MT katılımı arttırmak lazım....!!
____it's my life_1982____
listeye yazıldınız bilecem.alper adlı üyeden alıntı
SAVASXXL adlı üyeden alıntı
kezinlikle ses getirir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)