Toplu halde köprü geçişinde mutlaka sorun yaşarız gibi geliyor bana, sorunlar 1.Ehliyet,2.Motor cc leri 3. Gişe geçişleri kiminde KGS var kiminde yok, gişelerden sonra köprüye girmeden toplanılabilir ama polis neder bilmem.
Toplu halde köprü geçişinde mutlaka sorun yaşarız gibi geliyor bana, sorunlar 1.Ehliyet,2.Motor cc leri 3. Gişe geçişleri kiminde KGS var kiminde yok, gişelerden sonra köprüye girmeden toplanılabilir ama polis neder bilmem.
mod arkadaslar ilk sayfaya bi not düserseniz iyi olur
herkes bulusma noktasina depo dolu gelsin benzin toplu sürüslerde sorun oluyo daha sonra
HEM BÖLE GÖZLERİNİN İÇİNE BAKA BAKA KAÇ KERE AYNI HAVAYI SOLUMAK KISMET OLUR Kİ... BİR GÜNÜ HAYIR İŞİNE AYIRINCA DAĞLAR DEVRİLMEZ...aydinolmez adlı üyeden alıntı
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
abi şu yol mevzusunu batuhan a da soralım yaa...
uzun yolların gidon sallayan en kral adamına
arkadaşlar bu arada honda cbr 125 var elimde satılık...ÇOK TEMİZ...
600rr zikzak yapacağım hatta boğaz köprüsünü amuda kaldıracağım için satıyorum aklınızda bulunsun
haklısın müsmüm baba bu ara kontroller hat seviyede birilerimizin canı yanmasın sonra.hiç hoş olmaz bu hepimiz acısından..muhendis1959 adlı üyeden alıntı
Sessiz ve derinden ....
zık zak nasılsın...zikzak adlı üyeden alıntı
wayy ben neymişim böyle...
şaka bır yana ben yolu cok uzakma taraftarı değilim
tepkimizi merkezi bır yerde göstermeliyiz...istanbul turu atmanın alemi yok diye düşünüyorum ama arkadaşlarımın düşüncelerine saygım sonsuz bu aksam bakırköy tayfası olarak erken gelin konuşuruz....
____it's my life_1982____
köprüye hiç bulaşmayalım derim
1-amacımız olan grup sürüş karşıya geçene kadar darmadagın olur
2-köprü vıcık vıcık POLİS (kesin olacak)
3-EHLİYETİ olmayan arkadaşlar (en başta ben)
4-küçük cc büyük cc karman çorman oluruz
5-mesafe uzadıkça riskler de artacak ve kopmalara sebep olacak
6-anadolu yakasından gelenler tekrar geçmeyecek bu tarafa ve sayımız yarıyarıya düşecek
vs.vs.vs.
bu taraf için uygun bir güzergah belirleyelim DARÜLACEZE ziyaretimizden sonra yapacagımız tur için
nacizane fikrim
KAŞ YAPALIM DERKEN GÖZ ÇIKARMAYALIM
dostlarım topiğin (BAŞLIĞIN) reytingini arttırmak için ve iki topiğin birleştiğinin anlaşılması için başlık rica üzerine yönetim tarafından değiştirilmiştir
ayrıca benzin ve dolu depo olayı ilk mesaja eklenmiştir
saygılar
yönetim SAGOL
((((((((((( TÜRK BAYRAKLARIMIZI UNUTMUYORUZ )))))))))))))
Başlık değişmiş ve uyarı notu koyulmuştur listeye ismini yazdıracak olanların ismi birinci sayfada güncellenecektir.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
((((((((((( TÜrk Bayraklarimizi Unutmuyoruz )))))))))))))
Bu köprüden geçmeyi neden bukadar mesele yaptınız anlayamadım dakkada yüzlerce araç geçiyor bizim olup olacağımız 80 -100 bilemedin 150 polis de hepimizi birden durduracak hali yok ya durdurrursada ehliyeti olanlar çıkar öne iş biter.Okadar kişide ceza yazdırırsak yazık artık bizlere.Kgs niz olsun yeter olmayanlarada aramızda kaynatırız oldu bitdi işte
bencede dostum mesala taksim meydanınıda bi tur atabiliriz mesalabatuhan35 adlı üyeden alıntı
((((((((((( TÜrk Bayraklarimizi Unutmuyoruz )))))))))))))
ben yoruldum artık
gözüm görmüyo
beynim karıncalanmaya başladı
samet varmı bana göre bir ilaç
şöyle 72 saat sürsün etkisi
TAKSİM SÜPER DİREK AKŞAM HABERLERİNDEYİZ
AMAÇDA BU ZATEN SES GETİRMEK VE DUYURMAK
sayfa 46 benim rapordada böyle bişey yazıyodu ne demek acaba
abi samette bi ilaç var okadar etkili ama başka türlü yan etkileri varmışGÖKSEL... adlı üyeden alıntı
HEH işte o ilaç belki iyi gelir
lazımsa bu akşam getirirm abi...
köpeğiniz olur
şaka şaka
ama şu organizasyondan sonra iyi bir tatile ihtiyacım olacak
akşam kimler geliyor bakalım buradan desaadete
gelebilirseniz biraz erken gelinde sakin ve boş kafayla konuşalım
ben iş çıkışı geçicem
evet dersaadete gelenler
* göksel + şebo (direk galataya gelecekler)
1-mühendis1959-müslüm
2-samet
3-frontier-serhat
4-gucci
5-zikzak-erkin
6-gece-deniz
7-reklamcı2003-aydın(10-00 da mekana gelecek)
8-batuhan35(mekana gelecek)
varmı başka
artık topiğe girip çıkmaktan fenalık geldi bana da.... kadıköy yakasından da bi ses çıkmıyor.. ben çantamı alıp gelecem valla... bu güzellik kaçmazzz.....
aydın ölmez de akşam yanınızda... bendende selam getirecek size )))
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
şimdiden aleykümselam
sen gel bide bana sor fenalıgın fevkinde oldum
kadıköy yakasının çekecegi var benden bu gidişle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)