Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
28. sayfa BirinciBirinci ... 18262728293038 ... SonuncuSonuncu

[MT]23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu

REKLAM ALANI
    zikzak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125MT
    müslüm abi gelenlerin bi listesini mi çıkarsak???

Alıntı frontier adlı üyeden alıntı
    yer ve zaman söyleyin ben variiimm

sen zaten baba bi sibele varsın bi de mangalaa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Arkadaşlar sabahtan beri koşturuyorum, işleri biraz astık motor sevdasına, bugün sabahtan beri arabayla fabrikaları dolaştım aksıyan tahsilatları bir yoluna koydum, en son da darülacezeye uğradım ama geç kaldım, çok yoğunlardı kimseyle görüşmeden, döndüm geldim, kısmetse yarın sabah Erkinin arkadaşının motorunu alacağız dün bağlanmış, ondan sonra gideceğim darülacezeye.

Motosikleti
    Mondial 125MT
    abi tekrar çok sağol

Motosikleti
    ARKADAŞLAR BU SAYFA BİR HAYIR KURUMUNA YAPACAĞIMIZ ZİYARETİN SAYFASIDIR, BURADA Kİ KONUŞMALARA DİKKAT ETMEMİZ GEREKİYOR, BAZI KONULARIN BURADA KONUŞULMAMASI LAZIM, ÇÜNKÜ BU SAYFAYI İLK OKUYAN BİRİ GEÇMİŞTEKİ KONUŞMALARI BİLMEDİĞİNDEN ŞAŞIRABİLİR VE KONUYU CİDDİYE ALMAZ, BU YÜZDEN BURADA KONUYU GÜNCEL TUTABİLMEK İÇİN, DARÜLACEZE İLE İLGİ BAZI BİLGİLERİ YAZABİLİRİZ, MESELA KİM KURMUŞ NE ZAMAN KURMUŞ V.S BİLGİLER VEREBİLİRSİNİZ, HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ alt köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: crato **************

Motosikleti
    Mondial 125MT
    bu arada arkadaşlar motoru olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
    benim motorum yok diye kimse gelmemezlik yapmasın bi çoğumuzun arka koltuğu boş olacak...dileyen abisinin motoruyla da gelebilir...hatta abisini de alsın gelsin

yeterki buluşma saatlerinde buluşma yerlerinde olalım arkadaşlar motoru olmayan arkadaşları taşımakla yükümlüyüz

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar sabahtan beri koşturuyorum, işleri biraz astık motor sevdasına, bugün sabahtan beri arabayla fabrikaları dolaştım aksıyan tahsilatları bir yoluna koydum, en son da darülacezeye uğradım ama geç kaldım, çok yoğunlardı kimseyle görüşmeden, döndüm geldim, kısmetse yarın sabah Erkinin arkadaşının motorunu alacağız dün bağlanmış, ondan sonra gideceğim darülacezeye.
    selam müslüm abi ya bişey soracam motor bağlama işiyle ilgili, beni geçen gün karakola çektiklerinde ne yaptıklarını tam anlayamadım. yani bir belge imzalattılar sonra adresine gelecek dediler, bir de a2 ehliyetli birini getir motorunu al dediler ben de orada geçen birini çağırdım geldi sağolsun motoru aldık. yani mahkeme olayı filan olmadı. erkinin arkadaşınınki nasıl olmuş onu öğrenmek istedim mahkemeye çıkmışlar mı motoru nasıl teslim ediyorlar nereye götürüyorlar

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    arkadaşlar benim evimin oradan kestirme bir yol olduğundan ben hiçbir toplantı noktasına gelmeden direk orada sizlerle buluşacağım
    görüşmek üzere kendinize iyi bakın
    KAMP ADAMLARI

Motosikleti
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı
    selam müslüm abi ya bişey soracam motor bağlama işiyle ilgili, beni geçen gün karakola çektiklerinde ne yaptıklarını tam anlayamadım. yani bir belge imzalattılar sonra adresine gelecek dediler, bir de a2 ehliyetli birini getir motorunu al dediler ben de orada geçen birini çağırdım geldi sağolsun motoru aldık. yani mahkeme olayı filan olmadı. erkinin arkadaşınınki nasıl olmuş onu öğrenmek istedim mahkemeye çıkmışlar mı motoru nasıl teslim ediyorlar nereye götürüyorlar
    Hasan kardeşim ehliyeti olmıyan veya ehliyeti olupta A2 ehliyeti olmıyan herkes yakalandığında mutlaka savcı karşısına çıkar yani mahkemeye çıkar, senin durumun şiöye olabilir, 1- Seni daha sonra evine celp gelip mahkemeye çağırırlar yine savcı ve hakim karşısına çıkarsın, 2- Sana kıyak geçmişlerdir sadece bir ceza kesmişlerdir onun ihbarnamesi ev adresine gelecektir ki bu uzak ihtimal, seninki büyük bir ihtimalle ilk söylediğimdir, ben dün silivri tarafındaki çevirmelerde yapılan uygulamayı gördüm, herkesi savcılığa sevk ettiler ama saat 16 dan sonrakileri ertesi güne bıraktılar yani savcılığa çıkmadan, kararı eline almadan kimsenin motorunu vermediler.

Sen sana kesilen cezanın maddesini biliyormusun bende merak ettim.

AYRICA SENİ YARIN DARÜLACEZEDE BEKLİYECEĞİM GELDE BERABER GİDELİM

SAVASXXL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TRANSALP XL 650 V
    güncel 23 temmuz saat 11:00 aman kimselere randevu falan vermeyın...
    [B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]

sametcakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125 var ama ehliyet yok
    abi kimin motoru bağlanmış yaa. hasan abinin mi? konuya muaffak olamadım paron

Gece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R&R
    güncel....
    herkes neden sustu kimse bişey yazmıyo.
    akşam oldu yoruldunuz mu yoksa.
    gürültü lazım ses cıkartın biraz...

bende ehliyetsizim ama 23 temmuz saat 11:00 da ordayım benim gibi kaç arkadaş var bilmiyorum.göksel ile konuşmuştum kaç kişinin ehliyeeti olduğu konusunda.Ne olursa olsun o gün cıkacağım ama aklıma gelmiyo da değil.toplu halde cevirmesinler ben ve benim gibi arkadaşların canı yanmasın.
    Sessiz ve derinden ....

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Alıntı SAVASXXL adlı üyeden alıntı
    güncel 23 temmuz saat 11:00 aman kimselere randevu falan vermeyın...
    tamam abi vermedik zaten
    KAMP ADAMLARI

Muzo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MC
    tamam abi yeterki sen iste

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F
    vala müslüm abi ben de anlayamadım meseleyi motoru da aldım mahkemeye de cıkarmadılar adama sordum durumum ne oldu diye, adresine gelir dedi bilmiyorum artık ne olacağını, bekliyorum.

Motosikleti
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı
    vala müslüm abi ben de anlayamadım meseleyi motoru da aldım mahkemeye de cıkarmadılar adama sordum durumum ne oldu diye, adresine gelir dedi bilmiyorum artık ne olacağını, bekliyorum.
    Burası Türkiye her an her şey olabilir, çok normal.

Arkadaşlar biz bu topiğe bundan böyle nöbetçi dikelim, darülaceze nöbetçisi, topiği canlı tutmanın başka bir yolu yok, bir hafta kaldı biraz canlanmak lazım,

23 temmuzda herkesi darülacezeye bekliyoruz.

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Ben gündüz nöbet tutarım. Eeee şafak sırası değil mi?

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    Alıntı zikzak adlı üyeden alıntı
    bu arada arkadaşlar motoru olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
    benim motorum yok diye kimse gelmemezlik yapmasın bi çoğumuzun arka koltuğu boş olacak...dileyen abisinin motoruyla da gelebilir...hatta abisini de alsın gelsin

yeterki buluşma saatlerinde buluşma yerlerinde olalım arkadaşlar motoru olmayan arkadaşları taşımakla yükümlüyüz
    cok haklısın...
    kimse motorum yok dıye gezıye katılmamazlık yapmasın
    tum MT sızlerı artcı olarak tasımaktan mutluluk duyarız....
    ____it's my life_1982____

Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Hadi bakalım az zaman kaldı Darulaceye gidiyoruz millet.

sametcakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125 var ama ehliyet yok
    bir düşünün...

yaşlasınzı.
    ortalana 60lı yıllarda. kimseniz yok etrafınızda. sanki yıllar sizden hıncını çıkarırcasına atmış bir köşeye.. etrafınızda bir sürü yaşıtlarınızdan insan.
    halinizi hatrınızı sadece bayramlarda seyranlarda ortaya çıkan birkaç kişi soruyor. onlarda sıcak ve samimide değillir. belliki zoraki gelmişler. birilerinin zoruyla.

gene hergünkü gibi başlıyorsunuz güne. uyanıyor traş oluyor ve giyiniyorsunuz. dışarı çıkıyorsunuz ve karşınızda yüzlerce genç var. hepsi sizin elinizi öpmek, halinizi hatrınızı sormak ve sıcacık bir sohbet için bekliyor.

için bir tuhaf olmaz, gözleriniz dolmazmı?

işte arkadaşlar biz ordaki insanlarımızı, dedelerimizi, ninelerimizi böğle sevindirmek istiyoruz..

şimdi pazar günü kimseye hiç bir yere söz vermiyor, randevu defterlerinizi o gün için kapatıyorsunuz..
    ve bu biraz sevgi ve şevkat bekleyen insaların bize anlatacaklarını dinlemeye gidiyoruz...

23 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ DARÜLACEZEYE GİDİYORUZ

Blacat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL150
    Darülaceze Müessesesi Padişah iradesiyle 1895 yılında İstanbul da kurulmuş olup, 15 Nisan 1916 tarihli Darülaceze Nizamnamesine göre yönetilmektedir.

Darülaceze'nin kuruluş süreci 1877 Osmanlı-Rus Savaşı'na kadar uzanmaktadır. Bu savaşın ardından, Rumeli'de elimizden çıkan bölgelerden göçler başlamış, Temmuz 1877-Eylül 1879 arasında İstanbul'a dört yüz bine yakın göçmen gelmişti. Bu göçler ile kentin yaşam düzeni bozulmuş, sokaklar evsiz, barksız, hastalar, sakatlar, kimsesiz çocuklar ve dilencilerle dolmuştu. Darülaceze hakkında ulaşabildiğimiz en eski belge 7 Eylül 1886 tarihini taşımaktadır.

Darülaceze Nizamnamesine göre amacı : İstanbul da doğmuş ve yerleşmiş olup da malül, iş göremez durumda olan geçinmesini temin edecek miktarda mala malik olmamakla beraber kazanabilme imkanlarından da aciz olduğu halde İstanbul da veya taşrada kanunen kendisine bakacak kudrette ve mükellefiyette bulunmayanlar ve sokakta bulunmuş olanlara hizmet etmektedir.

Darülaceze resmi web sitesinden alınmıştır.

Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar biz bu topiğe bundan böyle nöbetçi dikelim, darülaceze nöbetçisi, topiği canlı tutmanın başka bir yolu yok, bir hafta kaldı biraz canlanmak lazım.

Topiğin gece nöbetçisi seve seve olurum müslüm baba.. Bir süredir nete giremiyordum artık girebiliyorum.. Haydi gün yaklaşıyor
    23 Temmuz Saat 11:00
    [SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
    [/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]

28. sayfa BirinciBirinci ... 18262728293038 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler