DARÜLACEZE BİZİ BEKLİYOR ARKADAŞLAR.
DARÜLACEZE BİZİ BEKLİYOR ARKADAŞLAR.
Geleceğiz bütün kadro ve along göksel kardşimede böyle bir girişim yaptığı için çok teşekkür ediyorum seni seviyoruzmuhendis1959 adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ
güncel.....
____it's my life_1982____
batuhan35 adlı üyeden alıntı
Tüm motorcular olarak oradayız.
Günaydın arkadaşlar. Off başımmmmmmmm uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi yolculuklar. Ben neredeyse bir haftadır motorumu bile göremedim :(
23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ
BEYLER ELLERİNİZE SAĞLIK......
ARKADAŞLAR
sloganımızı nasıl duyuracağız....??
** tüm istanbul'un bu buluşmadan haberi olmalı..!! **
tüm istanbul'un bu buluşmadan haberi olmalı..!!
____it's my life_1982____
o biçim uykum var ama bu foruma baktıkça sabırsızlanıyorum.
Tüm istanbul MT ayaklanmalı.
radyo programlarını arasak söylesek yada flash tv deki arkadaş belki bi şeyler yapabilir neydi adı blackcat galibabatuhan35 adlı üyeden alıntı
hepimiz motorlarımıza flama asabiliriz
Bakalım gazete filan için bir şey elimnden gelir mi diye çalışıyorum.
herkeze selam arkadaşlar
hadi topiği canlandıralım biraz
çok çalışmam lazım çoook.:)
Arkadaşlar Hasan la birlikte Darulaceze ye gittik orada bazı yetkililerle detayları konuştuk bazı eksik prosüdürler kalmıştı onları hallettik, pazartesi yine gideceğiz son rotuşları yapacağız, DARULACEZE insanın içine huzur veriyor herkes arasıra orayı ziyaret etmeli, işte bazı görüntüler, ceple çektim malum pek kaliteli değil, idare edin.
İşte yaşlı bir amca acaba kimlerin babası?
Gördüğünüz gibi bir hayırsever bu tekerlekli sandalyeleri almış, ne mutlu ona.
Kadınlar kısmının önünde dinlenen yaşlı annelerimiz.
Motorları park edeceğimiz park alanı.
Bu da hasan kardeşimiz, nasıl yakışıklı mı?
İşte bu hanımefendi de bizimle çok yakından ilgilenen GÜLÇİÇEK hanım.
Burada da terk edilmiş bir bebeğin darulacezeye teslim edilişi, bebeğin resmini özellikle çekmedim.
Arkadaşlar herşey yolunda inşallah 23 ünde bu hayır işi çok katılımla gerçekleşecektir. TÜM MOTOSİKLET TUTKUNLARI MOTORUN OLSUN OLMASIN,PARAN OLSUN OLMASIN, SEN GEL YETER. HERKESİ BEKLİYORUZ.
abi nasi icim kipir kipir oldu simdi resimleri görünce
bekle bizi darülaceze
23 temmuzda ordayiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hadi mt istanbuuuuuuuuuuuullllllllllllllll
Tüm MT ailesi bu resimleri gördükten sonra herhalde ne kadar ciddi bir konu hakkında bigi sahibi olacaklardır.
Arkadaşlar bastığım resimlerin hepsini birinci sayfaya da taşımışlar bunu site yöneticilerimi yaptı acaba bilen varmı??
crato adlı üyeden alıntı
Sayın moderatör desteklerinizden dolayı size çok teşekkür ederiz.
Sayın moderatör sizlere çok teşekkür ederiz, bu tür sosyal etkinlikler site yöneticileri tarafından desteklenirse bence daha etkili olur.Makine adlı üyeden alıntı
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
Tam destek hepberaber gidicez !
Benim gidip motoru almam lazım yoksa geç kalırım ne yapayım acabafrontier adlı üyeden alıntı
HERKES DARÜLACEZEYE GELİYORMU
Arkadaşlar bu darulaceze işi hakikaten çok harika bir fikir ama keşke bir tarih anketi olsaydı mesela. Ben maalesef gelemiyeceğim ve inanın hüzünlendim.
Aranızda yeniyim ve hiç birinizi tanımıyorum ama ilginçtir her kesi tanıyor gibiyim ve bir aile yapısı içinde olduğum hissi taşıyorum.Keşke gelebilir ve tanışabilseydim.
Neyse arkadaşlar gelemiyorum ve çok üzgünüm.Acaba topik prosedürüne aykırı olmazsa görev edası fırsatını verebilecek bir hesap numarası verilebilir mi ? En azından gelemiyecekler için .Şahsen ziyaret ve belki bir iki kelime dinlemek kadar olmasa bile.
Sevgili dostum nurettin,
Biz daha önce bunu tartıştık. Ancak para toplama işinde pürüz çıkabilir ve yanlış anlamalara sebebiyet verebilir diye vazgeçtik. Önemli olan zaten orada bulunabilmek. Ama gönlünden koparsa darulacezeye şahsende yardım yapabilirsin.
Verdiğin destek ve aramızda bulunduğun için sonsuz teşekkürler. Gelemesen dahi bu başlığa günde atacağın bir iki mesaj bile bir destektir.
HASAN neredesin kaç trafik polisi geliyor, hasanın hatırını sormuş bir polis, nasılsın demiş hasan da iyim abi işte darülacezeye gidiyorum da demiş, böylece hayırsever trafik polisi kardeşimiz, hasana dikkatli git demiş.
DARÜLACEZEYE GELEMİYECEKLER İSMİNİ YAZDIRSIN YAZDIRMIYANLAR DA TAM TEKMİL ORADA OLSUN.
Dostum bu samimi duyguların beni sevindirdi düşündüklerin doğru, biz bugün hasan la darülacezeye gittik biliyorsun, bağış yardım meselesini de konuştuk ama tam netleşmeden yazmak istemedim, yöneticiler genellikle para yardımı istiyorlar, yani 1 lira bile olsa sakın küçümsemeyin, para yardımını iki türlüö yapabiliyorsun ya darülacezede resimde görüldüğü gibi bağış odasında resmi makbuzlu yapıyorsun yada banka hesap numaraları var birine yatırıyorsun, ben sana iki tanesini yazayım istersen not al.nurettin_ adlı üyeden alıntı
T.İş.Bankası Perpa Şb.199000
T.Vakıflar Bankası perpa Şb.2010474
Bu hesaplara istersen 1 lira yatır onlar için çok önemli, şimdiden hayırlı olsun
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ alt köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: crato **************
iyi akşamlar,konu güncel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)