chopper250 adlı üyeden alıntı
çok güzel bir aktivite ve düşünce.. harikasınız..
chopper250 adlı üyeden alıntı
çok güzel bir aktivite ve düşünce.. harikasınız..
CBR 600F Honda,
haydi arkadaşlar konuyu güncel tutalım.bu organizasyonu devam ettirelim.23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZgüncel
ben kahvaltıya katılmadım
ıstirahate ihtiyacım vardı...
neyse bızım baslık düşüşe gectı arkadaslar....
____it's my life_1982____
Arkadaşlar bu bir hayır işidir, bu bir gönül alma işidir, bu olayın maddi anlamda hiçbir önemi yoktur, yani gelirsem ne alabilirim şurada 3 kuruş maaşım var demeyin lütfen, hiçbirşey alma ve getirme, para da verme, AMA SEN KENDİN GEL ORADA BİR YAŞLI ANANIN, BABANIN ELİNİ ÖPSEN ONA ŞÖYLE BİR SARILSAN inan bana ömrünce kazanamadığın sevabı alırsın, bu benim fikrim, bu hayır işi için harcıyacağın zaman sadece 3-4 saattir.
Arkadaşlar orada senelerdir yaşıyan ama kendisini yıllardır kimsenin ziyaret etmediği yaşlı insanlar var onları ziyaret etmek ellerini öpmek onlar için en büyük servettir.
Bu iş vicdan rahatlatma iş değildir, biz oraya gönülden istediğimiz için gideceğiz, bütün MT grubunu üye olsun olmasın tüm motosikletlileri aramızda görmek istiyoruz, allahın izniyle bu organizasyon İstanbulu sallıyacak, bütün basının ilgi odağı olacağız. HAYDİ ARKADAŞLAR GÖSTERİN KENDİNİZİ.
bunu canınızı sıkmak ıcın yazmıyorum ama
galıba 8-10 kısı gıdecegız ziyarete....
____it's my life_1982____
Daha vakit olduğu için millet çekimser. Tüm motor dostları böyle bir organizasyona katılırlar. Sonuçta biz hayırlı bir işe koyulduk.
ACİL OLARAK HASAN ARANIYOR BANA EN KISA ZAMANDA ULAŞ, BUGÜN DARÜLACEZEYE GİDECEĞİZ.
müslüm babanın dediği gibi abi tek motorda kalsa gidilir...batuhan35 adlı üyeden alıntı
bence böyle bir rezillik yaşamayız herkes bu düzenlenen organizyona katılacaktır...
yafu arkadaşlar ne tek motoru hiç merak etmeyin
bayagı katılımcı olacak
sadece tarihe daha var
durun şu kampı yapıp gelelimde görün liste nasıl uzuyor
KAMP ADAMLARI
dostdark adlı üyeden alıntı
Oooo dostum. Bak bende diyordum bu adam niye buraya yazmıyor diye. O zaman günde bir iki mesaj yazarsın artık. Çarşambaya görüşmek üzere
yıllar çok şey aldı bizden
bekleriz yolunuzu şimdiden
hepiniz evladımızsınız çabuk gelin
biz dünyadan göçmeden...
eminim böyle düşünüyorlardır reha soysal
23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ
DARÜLACEZE BİZE UZAK GİBİ OLSADA, YAŞLANINCA MUHTAÇ OLABİLİRİZ, BELKİ BİZDE DARÜLACEZENİN KAPISINA GÖZÜMÜZÜ DİKİP ACABA BUGÜN BANA DA BİR ZİYARETÇİ GELİRMİ UMUDUYLA ÖLÜMÜ BEKLİYENLERDEN OLABİLİRİZ.
HEPİNİZİ 23 TEMMUZDA DARÜLACEZEYE BEKLİYORUZ.
AĞZINDAN BAL DAMLIYORdostdark adlı üyeden alıntı
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
100 motordan az olursak valla ne diyim.
Choopper kardeşim mesajını okudum sen merak etme kardeşim, topiği gündemde tutabilmek için herşeyi yaparız,
Darülaceze Nizamnamesine göre amacı : “İstanbul da doğmuş ve yerleşmiş olup ta malül, iş göremez durumda olan geçinmesini temin edecek miktarda mala malik olmamakla beraber kazanabilme imkanlarından da aciz olduğu halde İstanbul da veya taşrada kanunen kendisine bakacak kudrette ve mükellefiyette bulunmayanlar ve sokakta bulunmuş olanlara” hizmet etmektedir.
http://www.darulaceze.com/ sitesi budur istiyen girip darülaceze hakkında bilgi alabilir.
göksel çarşamba geleceğine eminim
orada konuşuruz
KAMP ADAMLARI
Hmm günceli takip takip robotlaştım bir anda ....
Ya usta neredesin kayıpsıntmrbaykal adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)