Katılımda düşüş mü var yoksa herkes sabırsızca bekliyor mu?
Katılımda düşüş mü var yoksa herkes sabırsızca bekliyor mu?
meraba millet..
bakın ben bazı iş ve diger arkadaşlarıma söyledim.onlardanda katılım olacak .bence sizlerde cevrenizdeki kişilere haber verirseniz katılımı daha dolgun yapabiliriz.
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
evet abi haklısın bende söyledim hatta çalışma arkadaşlarımdan bazılarıda litede ve gelecekler sagolsunlar.brubaker adlı üyeden alıntı
yav bende anlamadımbatuhan35 adlı üyeden alıntı
listede yok haritalarda yok olmuş ben kaldırmadım
sorun ne acaba sabahtan beri deli oldum yazınında sonuna dogru bi kısmı silinmiş benden kaynaklandıgını sanmıyorum ama anlamadım nasıl oldu
selam arkadaşlar.bir fikrim var sizede uygun gelirmi bilmem.bu kadar motorcuyuz aramızdan biri veya birkaç arkadaşımız gazeteye ilan parası toplasa örnek herkes 1 ytl verse 100 kişi 100 ytl yapar ki buda hürriyet gazetesinde yeterli büyüklükte bir duyuru imkanı sağlar tabi bu sadece bir fikir. herkes ne kadar verebilir veya veremez ama eminimki bir meblağ ortaya çıkar kalanıda ya kuruma bağışlar yada ihtiyaçları alırız
ilan olayı bizimde aklımıza geldi olabilir hasan arkadaşımız gelsinde ona bi danışalım gazetelerle arası iyidir muhabir kardeşimizin
Gazate ilanı iyi olur.
çok iyi ,o zaman gündemde tutalım unutmayalım.çok faydası olur inanın bana.çok iyi gidiyor.kolay gelsinalong adlı üyeden alıntı
eyvallah abicim şöyle bi 100 - 150 motor olsak acayip güzel olacak inşaallah.chopper250 adlı üyeden alıntı
bu arada bu arada listeyle krokiler ilk sayfadan kaybolmuş gören varmı
mod arkadaşlar siz gördünüzmü?
SELAM ARKADAŞLAR
Göksel kardeşime çok teşekür ediyorum, bu başlığı açıp bu konunun sorumluluğunu üstlendiği için, her ne kadar bu konunun fikir babası ben olsamda kendimde bu cesareti bulamadım, organizasyon işleri malum çok zor ve meşekkatli işler, GÖKSEL KARDEŞİM BU İŞİ ÜSTLENDİĞİN İÇİN SANA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM.
Arkadaşlar MT grubuna girdiğim 1.5 Ay öncesinden beri hep düşünmüşümdür bu insanlar neden hiçbir sosyal etkinlikte bulunmazlar diye, ve bakırköy grubunun her hafta yaptığı cuma toplantılarının birinde bu konuyu açtım, meğer herkes böyle birşey bekliyormuş sağolsunlar herkes destekledi ve göksel kardeşimiz bu konuyu sırtladı, ona sonuna kadar destek vereceğim.
Arkadaşlar motosikletlerin sayılamıyacak kadar sorunları var ama hiçbiri gündeme gelmiyor, hiçbiri kamuoyunda konuşulmuyor, dolayısıyla bu problemler de birtürlü çözülemiyor.
Ama bu tür sosyal etkinlikler, kamuoyunun dikkatini çekecektir, ziyaretlerimiz sırasında mutlaka basın mensupları gelecektir, ve bizle konuşacaklardır, işte bizde tam bu sırada problemleri sıralarız. Ayrıca halk arasındaki motosikletin ve motosiklet tutkunlarının kötü imajı nispeten silinecektir.
Bu sosyal etkinlikleri biz tek kişi bile kalsak sonuna kadar götüreceğiz, sadece darülaceze değil, diğer hayır kurumlarınıda ziyaret edeceğiz, hatta kızılaya toplu kan bağışında bulunacağız .
Arkadaşlar ŞUNU UNUTMAYIN LÜTFEN ,HERKESİN MADDİ AÇIDAN YARDIMDA BULUNMASI ÇOK DA ZORUNLU DEĞİLDİR, DARÜLACEZE DEKİ YAŞLI İNSANLARI ŞAHIS OLARAK ZİYARET ETMENİZ BİLE YARDIMDAN DAHA ÖNEMLİDİR, KENDİNİZİ ZORUNLU HİSSEDİP DE GELMEMEZLİK ETMEYİN, aramızda maddi durumu çok iyi olanda var çok kötü olanda var, o yüzden lütfen kendinizi zorunlu hissetmeyin, KENDİNİZ GELİN YETER, YAŞLILAR KENDİLERİNİN ZİYARET EDİLMESİNDEN DAHA MUTLU OLURLAR, BUNU UNUTMAYIN.
not: Yukarıdaki yazımı daha önce yayınlamıştım ama şimdi tekrarlama ihtiyacı hissettim.
ayrıca hepimiz kararlaştıracağımız ölçülerde beyaz kumaşlara kırmızı veya mavi renkle 23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ diye yazıyı motorlarımızın önüne bağlayabiliriz..ne dersiniz? sadece fikir
İlginç bir fikir, uygulanabilirmi acaba, göksel okudunmuuu??chopper250 adlı üyeden alıntı
--- 23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ ---
bu bızım sloganımız olmalı ve bır sekılde bunu duyurmalıyız.....
ama nasıl..??
____it's my life_1982____
Düşünüyorum acep ne yapmalı nasıl duyurmalı?
acıkcası suanbenım aklıma bırsey gelmıyor...batuhan35 adlı üyeden alıntı
hadı arkadaslar bıraz yaratıcı düşünelim..!!
düşünmek yapmanın yarısıdır kardeşlerim. destekleyelim ve ana sayfadada duyuralım zor birşey değil ve çok etkili .siteye hiç girmemiş motorcularında dikkatini çeker .scud adlı üyeden alıntı
okudum abi kaçarmı da nasıl olcak
ben hepsine varım abicim
madem bu işin altına girdik
alnımızın akıyla çıkana kadar çarpışmaya hazırım
gazete ilanı ,türk bayragı ,23 temmuz darülacezedeyiz flamaları ne gerekiyosa hazırım yalnız önce şu kaçagın dönmesi gerekiyor (hasan) malum sorunu çözmemiz için sonrada herhangi bir gün acilen toplanıp artık bişeyleri ortaya çıkartmamız gerekiyor.
diger gruptaki abilerle kardeşlerlede konuşup bölge bölge toplanma yerleri buluşma noktaları ve saatleri kararlaştıralım derim.
akşam allah izin verirse geçte olsa dolmabahçede olucam.
batuhan chopper250 ve diger arkadaşlar sizleride bekleriz
bi durum degerlendirmesi yapalım.
böyle sanal sanal olmuyor canlı canlı yapalım ve 23 temmuza kadar da sık sık görüşelim derim.
her fikre açıgız arkadaşlar ...
göksel merhabaalong adlı üyeden alıntı
abı aksam dolmabahce de etkınlık mı var..??
eger aksam dolmabahce de toplanıyorsanız bende varım....
göksel dostum,akşam dolmabahçede nereye gelicez ve saat kaçta ben biraz uzağım sizlere ona göre geleyimalong adlı üyeden alıntı
evet batuhancım hani bizim standart cuma günleri yaptıgımız buluşmalar varya bu bakırköy ve civar köyleri olarak geçen hafta dan bugün için dolmabahçe yaparız demiştik ve yapıyoruz gel tabi beklerizbatuhan35 adlı üyeden alıntı
ama ateş almaya gelir gibi 3 dakkalıgına ugrama
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)