olabilir dostum ama nasıl buluruz o kadar insanın yakınını yani bu iş uzun bi zamana yayılarak ve çok iyi organize olarak yapılabilir ve tek kişini yapacagı bir iş degil ama güzel fikir. konuşalım bir ara.Gece adlı üyeden alıntı
olabilir dostum ama nasıl buluruz o kadar insanın yakınını yani bu iş uzun bi zamana yayılarak ve çok iyi organize olarak yapılabilir ve tek kişini yapacagı bir iş degil ama güzel fikir. konuşalım bir ara.Gece adlı üyeden alıntı
evet tanışalım birlikten kuvvet doğar.along adlı üyeden alıntı
eyvallah dostum iyi yapmışsın bu resmi buraya koymakla hatta bu resmi hem bu topigin başına hemde diger bakırköy ve çevre köyleri topiginin başına koymak lazım
resimleri akşam sefasına tam olarak gönderdim haberiniz olsun.
http://www.motosiklet.net/forum/show...=15168&page=43
çok çalışmam lazım çoook.:)
evet hepsinin yakınlarını bulmak cok zor ve zahmetli.Darülaceze başhemşiresi ile istanbuldaki bir kaç yakın kişinin telefonu alınarak konuşabilir.along adlı üyeden alıntı
Sessiz ve derinden ....
noldu bu istanbul MTye ya milleeettt
günceeeeeeeellllllllllll
samet bana haber verseydın bende katılırdım...sametcakar adlı üyeden alıntı
____it's my life_1982____
Katılımcı dostlara selam olsun, selam olsun iyi insanlara, selam olsun motosiklet sahiplerine, "bende kendimi şair sandım galiba"
güncel ,güncel ,güncel,
güncel tutmakta fayda var..su katılımı 100 den asagı yaparsak yuh olsun valla bize..
S&S
aynen öyle abi ne oldu arkadaşlar uyuyormuyuzzuhtupasa adlı üyeden alıntı
peki bu tür faaliyetler için izin almak gerekirmi. hani 100 veya 200 motor olursak gösteri muhabbeti olmasın mazallahzuhtupasa adlı üyeden alıntı
bi şey daha sorucaktım artçı kabül oluyormu. benim hanımda katılmak istiyor
Tebrik ediyorum gercekten gordugum en basirili gezi programi diyebilirim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
@chopper250
İster artçı olun ister yayan. Önemli olan orada bulunmaktır. Sonuçta biz yaşlı insanların hayır duasını almaya gidiyoruz. Gitmişkende elimizin tettiğince gönüllerini hoş tutacak bir kaç armağan ve ihtiyaçlarını görücez. Sonuçta o gün buluşma noktasına geldiğiniz zaman mutlaka bir arkaşımız sizleri alacaksını.
Manim olmazsa ben seni alırım ama hanımı almayayım şimdi düşeriz filan gözümü morartırsın Şaka tabi siz gelin ben kendi motorumu verir otobüse atlar gelirim valla. Herhalde katılım en az 100 motor filan olur. Arabayla gelicek olanda var. Yani böyle bir durumda asla yolda kalmazsınız.
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
____it's my life_1982____
senin durduğun kabahat. sen niye yoksun aramızdabatuhan35 adlı üyeden alıntı
Katılım en az 100 motor olacaktır kimse merak etmesin.
Yarın galata dersadette olacağız,
herkesi oraya bekliyoruz darülaceze grubunu da özellikle.
Yarın Galataya herkes hadi beyler bayanlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)