benide ekleyin
Hadi parmaklar havaya topic aşağıda kalmasın. Bence bu topic sabit olmalı ve aynı zamanda ana sayfada duyurulmalı. Görmeyen çok arkadaş var. Aynı zamanda Anadolu ve Trakya'nın çeşitli bölgelerinden yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarda istek, öeneri ve dileklerini belirtirlerse daha organize olabilinir. Müslüm ağabey müdürden banka hesap numaralarını alacak. İstabul dışından gelemiyecek olan arkadaşlar bu yollada desteğini sunabilirler.
--- Edit ---
Bu arada listeye baktım en meşhur ekici olarak beni listeye dahil etmemişler. Aşkolsun arkadaşlar gezilere gelmiyoruz diye bunada mı gelmiyecez zannettiniz
+ scud (kemal)
Arkadaşlar merak etmeyin, bu organizasyon tasarlanırken bütün detayları düşündük, bunları organizatör kardeşimle paylaştım zaten.
Tüm Türkiyenin motorcuları bu organizasyona katılabilecekler, İstanbul dışındakiler ya İstanbula gelip buluşma noktalarında bize katılacaklar, yada yapmak istedikleri yardımları, eğer malzeme ise kargoyla Darülaceze ye gönderecekler, para ise verilecek Darülaceze nin kendi banka hesabına yatıracaklar, yeterki katılmak istensin hepsine bir çare bulacağız.
ewet mt üyeleri. hala katılım belilyoruz.
yokmu gelleeennn..
Hadi ama ben yavaşım siz bende yavaş. Herkesin katılımı gerekmektedir.
Sen merak etme yavaşı da hızlısı da katılımda bulunacak, konuştuğumuz herkes bu konuda çok duyarlı.scud adlı üyeden alıntı
günaydın herkesemuhendis1959 adlı üyeden alıntı
öncelikle dünkü kahvaltıya gelicem diyipte gelemedigim için bütün arkadaşlardan özürdilerim
cuma akşamı akşamı bakırköy ve civar semtlerdeki arkadaşlarla yaptıgımız buluşmada müslüm abininde yazdıgı gibi merak edilen konular konuşuldu
kendiside sagolsun bizzat DARÜLACEZEYE gidip sorularımızı netleştirdikten sonra konu başlıgımızı güncelleyecegiz konuyu gündemde tutup yapılacak degişiklikleri ve haberleri ilk sayfadan takip edebilirsiniz.
evet bu konunun güncel kalmasında fayda var..
S&S
gunaydın MT
tüm üyelerıne keyıflı bır hafta diliyorum
güncel.....
____it's my life_1982____
arkadaşlar böyle bir organizasyona seve seve bizde katılacağız.denizci__69 ve ortopedist i de ekleyin lütfen.teşekkür ederiz.
Günaydın Göksel kardeşim, pazar kahvaltısında, bu konuyu açmadık, çünkü söylenecek,konuşulacak yeni bir bilgi yoktu, keşke gelebilseydin, hem mekan çok güzeldi, hem yediklerimiz, 8Ytl ye ye yiyebildiğin kadar, hiç hayatımda böyle kahvaltı yapmamıştım bu sabaha kadar bişey yemedim.along adlı üyeden alıntı
Ben birazdan darülacezeye telefon açacağım, müdür den randevu alıp öyle gideceğim, gelişmeleri önce senle paylaşırım, yarında secret garden da herkese anlatırız.
Başlığı gündemde tutmak için herkesi göreve çağırıyorum, NERDESİNİZ MİLLET.
hadi arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz illada maddi olarak birşey yapmanız gerekmiyor gelip hayatlarının geri kalan kısmını orada geçirmek ZORUNDA kalan sevgiye ihtiytacı olan insanlarımıza bizim insanlarımıza bir hal hatır sormak onlar için çok şey ifade ediyor unutmayın...
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
teşekkürler paşam desteklerinizden dolayı bütün secret garden hepinizi bu anlamlı günde yanımızda ve hep beraber olmak isteriz.
arkadaşlar t-shirt lerimizi nasıl alabiliriz.
günaydın herkese arkadaşlar
konuyu güncel tutmaya devam edelim
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
bu anlamlı organizasyon için yapanları ve katılanları kutlarım.bende geliyorum..
chopper250 adlı üyeden alıntı
okusalarda anlamazlar abi...zaten burada kimsenin bu grup için bişeyler yaptığını düşünmüyorum bu topic orada ki yaşlı sevgiye muhtaç insanlar için açılmıştır...
uzun lafın kısası motorcuyu anlayana da .... anlamayana da .....
chopper250 adlı üyeden alıntı
____it's my life_1982____
yok daha neler ne konuşuyorlar motorcular hakkındaa..
halt ediyorlar öyle yapıyorlarsa..
ben 15 yıldır motora binerim ama her gittigim yerde hep güler yüzle karşılaşırım..
konuşanlarıda zaten kaliye almıyorumm..
ne demişler agzı olan konuşuyo ...
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)