walla ben değiştirmedim abi, yönetim değiştirmiş.Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
Niye değiştirdiler bilmiyorum ama "Early Riders" kelimesini silmişler.
Ben alt başlığa tekrar yazdım ama üst başlığa müdahale edemiyorum.
walla ben değiştirmedim abi, yönetim değiştirmiş.Rüzgarınoğlu adlı üyeden alıntı
Niye değiştirdiler bilmiyorum ama "Early Riders" kelimesini silmişler.
Ben alt başlığa tekrar yazdım ama üst başlığa müdahale edemiyorum.
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
Duyurular kısmına Başlık açmadan evvel dikkat edilecek hususlar için sabit bir başlık var, orada sebebi yer almaktadır, bir evvel ki mesajda kuralları okumadığınızı düşünerek sebep belirttimataper adlı üyeden alıntı
MT sitesi dahilinde yapacağınız gezi duyurularında [MT İstanbul] ibaresi kullanmanız karışıklığın giderilmesi açısından önemli, kurallar açısından gereklidir.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
konu anlaşılmıştır komtan'ım.komtan adlı üyeden alıntı
bundan sonraki gezi duyurularında [MT İstanbul] ibaresini kullanacağıma and içerim
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
SİZE ÇOK ACI BİR SÜRPRİZİM VAR !!!!
siz madem benim KaşarlıMantar hayallerimi suya düşürdünüz (siz öyle zannedin ) verdim siparişi, bu akşam terasta kaşarlımantar, biber,domates,balık, tadımlık 1-2 duble de atarım artık... Bu işe saat 23:00 gibi başlarım 1 saatte siler süpürürüm... çatlayın kardeşiiimmm
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
merhaba arkadaşlar cuma akşamı güzel vakit geçirdim bursanın tadını aldım dönüyürum yarın sizlere sonradan katılacam sabah için sözüm var beni hoş görürsünüz umarım saygılar (benden bir resim)
Rüzgar gibi geçti
senin ev nerdeydi abicim.serdark adlı üyeden alıntı
saat 23:00 dedin dimi
teras dedin dimi, duman takibiyle bulucam olm seni. geliyorumm
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
çok geçmiş olsun arkadaşım, cana geleceğine mala gelsin önemli değil. umarım her ikinizde acısız,hasarsız atlatabilirsiniz bugünleri.hakanacan adlı üyeden alıntı
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
abi ben gelemiyorum
yeni aldığım daelim diye dandik bir motor arıza yaptı
belediyeye vericem yaksınlar diye
bu arada Hakan abi geçmiş olsun
Toz halinde su: Su elde etmek için, bir miktar su eklemek yeterli.
arkadaslar sıze katılacam ama kocaelıden tekım baska kımse yok.. tek basıma okadar yolu gıtmek ıstemıyorum.....varsa kocaelıden gelecek olan haberım olursa sevınırım.........
abim gecmıs olsun allah sıfalar versın.......yapabılecegımız bısey varsa herzaman hazırım....
Ben karda yürüyüp izimi belli etmem evdekilere bile mangal partimden söz etmeyi düşünmüyorum, onlar alt katta tv seyrederlerken ben bakarım mangalımın keyfineataper adlı üyeden alıntı
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
armağan beni ara ben sen i arkçı alırımarmagan adlı üyeden alıntı
arkadaşlık öldümü
tel : 0 535 326 12 60
bence aydının yanında da dandik deme fena olur zaten elinde megofonla dolaşıyo
Haluk BOYRAZ 0 RH (+)
abi ben gelemiyorum
yeni aldığım daelim diye dandik bir motor arıza yaptı
belediyeye vericem yaksınlar diye
bu arada Hakan abi geçmiş olsun
ah be abı sattın guzelım motoru aldın daelımı hak sana hak
benide ekleyin listeye
Acımadıki, acımadıki
cbr1***rr? asker değilmisin sen!
izine felanmı geldin?
[B][SIZE="3"]>>>Erken Kalkan Yol Alır<<<[/SIZE] [/B]
birtanesin Haluk abi
daelim'den öteye gidelum yali yali
aydın abi toplasın ................
Toz halinde su: Su elde etmek için, bir miktar su eklemek yeterli.
way way kimler warmış kardeşim giderken bi güle güle bile demedin ama neyse takıl bakalım gelince hesabını alırım sendener5 adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
tam da uzun zamandır gitmek istedigim tarafları iceren bir rota belirlemissiniz, ayrıca cınaraltındaki kahvaltı da cok iyi bir fikir, lutfen listeye ekleyin, yarın ordayım
Gather ye rosebuds while ye may
listeye yazıldın dostum.equilibrium adlı üyeden alıntı
nickini yazana kadar geberdim umarım doğru yazmışımdır.
gecikme yoklama yapıcam, geç gelenleri tek ayakta bekleticez.
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
aydın abı 8,05 gece kalkarız gec kalan cengele kahvaltıya gelır beklemeyelım kıseyı bıde
kusura bakma zahmet verdirdigim icin yarın bi cay ısmarlarım odesirizataper adlı üyeden alıntı
Gather ye rosebuds while ye may
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)