[MT - İstanbul] Kanuni kullanıcılarının fabrikayı ziyaret organizasyonu
-
27 Haziran 2006, 22:53
Reklamlar
-
27 Haziran 2006, 23:07
hocam orada güvenlikler falan sana bişey yapmasın... o kadar kulaklarını çınlatmışlığın var adamların...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
27 Haziran 2006, 23:13
sen gelirsen hiç bişi yapmazlar abi
mete_han adlı üyeden alıntı
hocam orada güvenlikler falan sana bişey yapmasın... o kadar kulaklarını çınlatmışlığın var adamların...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
28 Haziran 2006, 00:34
beni de ekle kardesim.
burada ne yazdıysak aynılarını kendilerine de iletmezsek olmaz.
-
28 Haziran 2006, 01:14
bende varım
çok sorun yaşamasamda destek amacıyla yannınızda olabilirim.
-
28 Haziran 2006, 01:29
ol kardesim sende yanımızda ol ki biz müsterilerinin ne kadar kararlı oldugunu görebilsinler..
-
28 Haziran 2006, 10:09
başka gelmek isteyen elleri görelim hadi
-
28 Haziran 2006, 10:20
Düşünce olarak harika, tebrik ederim NicemaN
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
28 Haziran 2006, 10:40
bak güzel kardeşim buraya eğlenmeye paylaşmaya geliyoruz hepimiz ancak aynı zamanda buradaki üye olan insanlar sorunlarınıda anlatmak veya dinletmek için bir organizasyon düzenleyebilir pekala. ayrıca senin motosikletin ile ilgili sorunlarını dinlemesi için üreticiyi ziyaret etmen ve bunu toplu olarak yapman ne kadar olumlu sonuçlanız var sen karar ver buna...
mondial110 adlı üyeden alıntı
benimki de sadece bi teklifti nazlı ablalara 5 çayına gidelim dedim kötü mü ettim . hem ben neden okumuyacakmısın mesajını yaptıgım yorum illa olumlu olacak diye birşey yok ben kendi fikrimi soyledim . senden de fikre saygı beklerim . ( ama çok beklerim )
aaaaaa bakın nazlı ablanın kardeşi de burda h. geldin murat
-
28 Haziran 2006, 10:43
100 Oktan Moderatör (Komtan)
»»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini , siyasi ve politik yazilar yasaktir. Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir. Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: komtan **************
-
28 Haziran 2006, 10:46
Bir admin bu kadar hızlı olabilir. Teşekkür ediyorum yoksa burada katliama ramak kalmıstı...
-
28 Haziran 2006, 10:48
Beyler gün ve saat sonradanmı belli olacak.. Haftasonu muhatab bulabilirmiyiz acaba ?
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
28 Haziran 2006, 10:48
Bizim orda bir laf vardır. Çok beğenirim. sanki bu kadar cuk oturan bir ata süzü zor olur.
"...Nerde bir eşşek öpsek orda bir saksağan peydah olur..."
burda ben öpsek kelimesini elimden geldiğince sansürleyerek yazdım. Şimdi mondial kardeşim. "Sana ne" Bu fikir beyan isteği olan bir konumu. Canın çay istiyorsa gel pazar akşamları Eyübe istediğin kadar ısmarlıyayım. En azından burda konuya burnunu sokacağına orda çaya sokarsın burnunu.
Ha bu arada ben Artvin'liyim.
saygılarımla
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
28 Haziran 2006, 10:49
beyler bir kaç gün bekleyelim kanuni nin davetini
olmadı biz gideriz çat kapı tanrı misafiri olarak
-
28 Haziran 2006, 10:50
arkadaşlar bende gelebilirim suan başka bir motor kullansamda. yardımım olursa gelebilirim zaten bende imeste bir fabrikaya bakıyorum.
yanlız şöyle bir durum var. bende gitmek istemiştim. kendilerinede bildirdim. içeri alamayız dediler.
yani gövenlikte takılıp dışarda sinir olmayalım.
ara sor istersen. sonra polis gelip izinsiz gözteri yapıyorsunuz demesin. bize
-
28 Haziran 2006, 10:53
akalteke adlı üyeden alıntı
Bizim orda bir laf vardır. Çok beğenirim. sanki bu kadar cuk oturan bir ata süzü zor olur.
"...Nerde bir eşşek öpsek orda bir saksağan peydah olur..."
burda ben öpsek kelimesini elimden geldiğince sansürleyerek yazdım. Şimdi mondial kardeşim. "Sana ne" Bu fikir beyan isteği olan bir konumu. Canın çay istiyorsa gel pazar akşamları Eyübe istediğin kadar ısmarlıyayım. En azından burda konuya burnunu sokacağına orda çaya sokarsın burnunu.
Ha bu arada ben Artvin'liyim.
saygılarımla
Hay ağzına sağlık be tamer abi. Sen nerdeydin simdiye kadar
-
28 Haziran 2006, 10:57
iyide gösteri veya toplantı yapmaya gitmiyoruzki polis gelse ne olucak abi çay içip sorunlarımızı anlatmaya geldik dicez adam almıyor içeri bizimlede konuşmuyor ha birde basının kulağına su kaçar o arada gösteri diyince bi iki yerde haber olur kim karlı kim zararlı çıkar bu işten kanuni karar versin artık... biz insanca gidip insanca geri döneceğiz olayımız budur...
okanogur adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende gelebilirim suan başka bir motor kullansamda. yardımım olursa gelebilirim zaten bende imeste bir fabrikaya bakıyorum.
yanlız şöyle bir durum var. bende gitmek istemiştim. kendilerinede bildirdim. içeri alamayız dediler.
-
28 Haziran 2006, 11:00
okanogur adlı üyeden alıntı
Kendileri bilirler. Bizim için hava hoş. Biz iyi niyet çerçevesinde elimizden gelen herşeyi yapmış olmanın huzuru içerisinde oluruz en azından. Sonra siz uzlaşma yollarını denemediniz yada bizim haberimiz yok hiçbirşeyden deme hakkına sahil olamazlar asla. Ha bu arada biz yada en azından ben tüm fikri olmayan arkadasların üzerinde bilinçlendirme calısmaları içerisinde kanuninin satış grafiği hakkında bir çalışma sağlarım seve seve ;)
Emin ol o cizgi ne düz gider nede yukarı
-
28 Haziran 2006, 11:10
o diilde Hyosung kullanıcıları bi toplantı yapıyorlar hyosung yetkilileri tam kadro kalkıp geliyor organizasyona millet böyle çalışıyor bizimkiler napıcak bakalım bu arada beyler baklavayı ben alırım malum tatlı yiyip tatlı konuşmak gerek
-
28 Haziran 2006, 11:20
İşte abi olay bu.
Biz bunu istiyoruz. Herzaman söyledigim gibi. Parcalar vs kalitesiz olabilir bu kabul edilebilir ama arkasında duracaksın malının. sattıgın musterinin her zaman yanında olacaksın. cunki ben sana para kazandıracagım. Bir tane ben aldıysam ikincisini sana ben sattırırım bunu unutmayacaksın. Ama tersi durumda tüm herşey tersi yonde olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler