ne ziyaretmiş ne fabrikaymış be!hep överdik kanuniyi ama gün geçtikce hem motor kendini 'hemde bu ilgisizlikleri artık bezdirmeye başladı beni
ne ziyaretmiş ne fabrikaymış be!hep överdik kanuniyi ama gün geçtikce hem motor kendini 'hemde bu ilgisizlikleri artık bezdirmeye başladı beni
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
valla bendede var bitane çin li satın alıyoruz ama servis denilen olay yok aldik elimize anahtarlari olduk simdi motor ciragi yakinda olayi cozup kalfaliga yukselicem az kaldi
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
yaa bende gelmek istiyorum abilerim arkilerim fakat anadolu yakasına gecmek benim için zor yaww malum bi kere yakalandık ayrıca benım sağ egsoz zırıl zırıl ötüyoo yaw sinir oldum bi deiştirmediler hala egzos contası beklıos
[B][COLOR="Red"]HER DÖRT TEKER VE YUKARISI BİRER TEHLİKE UNSURUDUR:pr: [/COLOR][/B]5562:P
Beni de ekleyiniz lütfen
Ben Acıbadem Carrefour(Natilius)'un karşısındaki servise gidiyorum ve Muharrem usta ve ekibinden memnunum. Gerçi çok sık gittiğim için kızıyorlar bana zaman zaman ama
arkadaşlar bende geliyorum benide ekleyin....hep sorun kanuni bi jant sipariş etdik 10 gün dediler 20 gün oldu hala bekliyoruz......bu arada 5 para etmez kaza yaptım hemen dağaldı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)