Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

[MT - İstanbul] Kanuni kullanıcılarının fabrikayı ziyaret organizasyonu

Motovento
    REKLAM ALANI
    NicemaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    hiç kaytarmak yok geliceksin bu arada bizim araltı nerelerde ? görüşürsen bi haber et oda katılmak ister belki ;)

Alıntı dostdark adlı üyeden alıntı
    evet ya adamlar teknploji görsün biraz biraz
    www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ÇAĞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 mavi
    NicemaN kaç kişi oluyoruz şu an ?

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    senide eklersem 10 kişi olacak bu arada az önce servis i aradım benim motor u fabrikaya alıyorlarmış abi kapat motor u yüklücem dedi şükrü usta artık ne zaman gelir yoksa gelmezde bizim ziyaretlemi teslim alırız orası henüz belli diil

Alıntı ÇAĞ adlı üyeden alıntı
    NicemaN kaç kişi oluyoruz şu an ?

ÇAĞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 mavi
    Alıntı NicemaN adlı üyeden alıntı
    senide eklersem 10 kişi olacak bu arada az önce servis i aradım benim motor u fabrikaya alıyorlarmış abi kapat motor u yüklücem dedi şükrü usta artık ne zaman gelir yoksa gelmezde bizim ziyaretlemi teslim alırız orası henüz belli diil
    Şuraya bak ya kaçıncı servise gidişi bu...Yazın en guzel zamanı parasını verdiğin motor fabrikada...

retox70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı akalteke adlı üyeden alıntı
    hoppalaaaa.....!!!!

Bir "saksağan" daha yahu esas senin işin gücün yokmu. mevzuya maydanoz olmak dışında.
    seviye sıfırın altında ,bu ciddiyeti azaltır.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    seviyeyi yükseltelim o zaman arkadaşım, senin katılımın nedir bu organizasyona ?

Alıntı retox70 adlı üyeden alıntı

seviyeyi yükseltelim o zaman arkadaşım, senin katılımın nedir bu organizasyona ?
    Sende o kapasite olsaydı anlardın kardeşim saksağan ,ördek papağan gibi hitaplar karşındakine cevap hakkı doğrur,topik amacından sapar.Topiğin sahibi olarak bu firmadan kişisel hıncın ne bilmiyorum benide zerre kadar ilgilendirmiyor,ama en azından açtığın topiğe müdahale et,konusundan sapmasın.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    benim firma ile ilgili kişisel bir sorunum yok ama görüyorumki sizin benimle kişisel bir sorununuz var hatta ve hatta bu tarz yanıtların geldiği yeri merak eder oldum nedeni çok garip aynı kılıflar içerisinde bir kaç kişi yazıyor ve hiç bir şekilde bu durum ile ilgisi alakası olmayan insanlar yazıyor nedenini tahmin edebiliyorum yerinde olsam uzatmazdım arkadaşım...

Sende o kapasite olsaydı anlardın kardeşim saksağan ,ördek papağan gibi hitaplar karşındakine cevap hakkı doğrur,topik amacından sapar.Topiğin sahibi olarak bu firmadan kişisel hıncın ne bilmiyorum benide zerre kadar ilgilendirmiyor,ama en azından açtığın topiğe müdahale et,konusundan sapmasın.

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bastan sona okudum ama seviye gayet düzgün. bir kişi daha vardı sizin gibi gelip alakasızca yazan. onun yüzünden yazmıs akalteke arkadasımız o kelime ""Saksagan"" kelimesini içeren atasözünü. ve yine bu yuzden iki arkadası daha banlamıslar..
    Eger sizin gibi konu ile ilgilenmeyip ortalama dalınırsa konuda dagılır ilgide. bu sekilde gelip konuyu dagıtmaya calısırsa evet seviye düşer ama nedeni sizsiniz .....
    Belli bir amacınızmı var ?

Saygılar...

yilmazelektrik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    niceman dostum ben size uzağım gelemiyecem ama size desteğim sonsuz inşallah bu mesajlarımız hedefine ulaşır.
    kango multix yamaha 125

dodem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    seyhan 150c
    dudulludaki servisi tavsiye etmiyorum
    başıma gelenler garanti kapsamındaki seyhan 150c var çalışmıyordu onu götürdüm beyin değişecek dediler 80 ytl tutar niye garanti kapsamında değilmi dedim değil dediler ve açıklayıcı bir cevap veremediler tamam dedim 3 gün geçti fabrikadan malzeme geldi dediler ama motor yine çalışmadı bu sefer başka parça değişecek dediler starter mi öyle birşey tamam değiştirin dedim 3 günde öyle geçti hafta sonu falan derken 10 günü buldu ücret 60 ytl parça 80 ytlk işçilik 15 ytl yağ ile 155 ytl motora acil ihtiyacım olduğu için uğraşamadım parayı ödedim aldım eve geldim baktım acil stop düğmesi çalışmıyor birdahada götürmedim şimdi garantiyi boşverdim düzgün bir usta bulup motora baktırıcam benim başıma gelenler bunlar siyah seyhan 150c derseniz serviste hatırlarlar sanırım

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dodem adlı üyeden alıntı
    dudulludaki servisi tavsiye etmiyorum
    başıma gelenler garanti kapsamındaki seyhan 150c var çalışmıyordu onu götürdüm beyin değişecek dediler 80 ytl tutar niye garanti kapsamında değilmi dedim değil dediler ve açıklayıcı bir cevap veremediler tamam dedim 3 gün geçti fabrikadan malzeme geldi dediler ama motor yine çalışmadı bu sefer başka parça değişecek dediler starter mi öyle birşey tamam değiştirin dedim 3 günde öyle geçti hafta sonu falan derken 10 günü buldu ücret 60 ytl parça 80 ytlk işçilik 15 ytl yağ ile 155 ytl motora acil ihtiyacım olduğu için uğraşamadım parayı ödedim aldım eve geldim baktım acil stop düğmesi çalışmıyor birdahada götürmedim şimdi garantiyi boşverdim düzgün bir usta bulup motora baktırıcam benim başıma gelenler bunlar siyah seyhan 150c derseniz serviste hatırlarlar sanırım

Pekala kardesim sen kuralkan ile gorusmedinmi nedir bu benden istenen ücret benim motorum daha garantide demedinmi ?
    Bir arkadasımız daha rahatsızdı bu servisten.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    dediğim gibi kapasiten almaz ,sana kişisel intikamında başarılar dilemiyorum ama altındaki iki teker ve kimsenin ahı kimsede kalmaz.terbiyen kapasitenle aynı oranda ise sana haksızlık etmişim, bu seviye senin için yeterli.takıl bu irtifalarda.neyse benim işim gücüm var.sen hariç herkeze saygılar.
    Motor kakalayacak müşteri bulman lazım tabii

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu forumda bulamaz başka kapıya önce arkadaşların sorunlarınla ilgilensinler burada hazımsızlık yapacaklarına
    gelip ortalığı karıştırıp kendilerini aklıcaklar aklıları sıra

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»

Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

Attığınız her mesajda IP adresinizin kayıt edildiğini lütfen göz önünde bulundurun. Bu anlaşmanın iptali halinde IP adresiniz vasıtasıyla forum alanından uzaklaştırılacağınız gibi, herhangi bir hukuksal durumda da ISP'nize ulaşılacaktır. Bu durum ancak bu anlaşmanın ciddi bir şekilde ihlal edilmesi durumunda geçerlidir. Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.

Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: komtan **************

enişteeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    kardeşim bende gelecem hep destek tam destek

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar sonuçta hepimiz birbirimizi tanıyoruz burada gelip benimle yüzyüze konuşamayan birilerinin olduğu muhakkak beni tanıyan tanıyor bilende biliyor motosikletim arıza yaptığı zaman gelip yolda bana destek olanlara da olmayanlarada teşekkür ediyorum tekrardan...

Alıntı enişteeee adlı üyeden alıntı
    kardeşim bende gelecem hep destek tam destek

desperadost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TİGER 250 S
    inanmıyorum ya ! selam arkadaşlar ayda yılda harika bi organizasyon çıktı ordan buradan saçma sapan yorumlar tabirler ne oluyor ya biz motorumuzu seviyoruz ama sıkıntılarımızda var ne güzel bi fırsat ne oluyor arkadaşlar neden bu agresiflik allah aşkına gelen gelir gelmeyen neden ....neyse pardon biraz gerildim abicim benide yazarmısınız bu arada sağolun inşallah gerçekleştiririz bu ziyareti ...sevgilerimle
    çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    bizim yapmak istediğimizde bu zaten arkadaş sonuçta bu organizasyonda teşekkürlerinide eleştirilerinide yansıtmak istiyoruz üretici firmaya...

Alıntı desparadost adlı üyeden alıntı
    inanmıyorum ya ! selam arkadaşlar ayda yılda harika bi organizasyon çıktı ordan buradan saçma sapan yorumlar tabirler ne oluyor ya biz motorumuzu seviyoruz ama sıkıntılarımızda var ne güzel bi fırsat ne oluyor arkadaşlar neden bu agresiflik allah aşkına gelen gelir gelmeyen neden ....neyse pardon biraz gerildim abicim benide yazarmısınız bu arada sağolun inşallah gerçekleştiririz bu ziyareti ...sevgilerimle

Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı
    Motor kakalayacak müşteri bulman lazım tabii
    çıka çıka bu mu çıktı kardeşim,biraz daha zorla kendini,ben motor satmıyorum,ufak motorlada işim olmaz,sen etrafındaki ve buradaki sana motor satmaya çalışanlara dikkat et.küçük insanlar ve küçük hesaplar, etrafında çok var galiba herkezi onlardan zannediyorsun.

bizim yapmak istediğimizde bu zaten arkadaş sonuçta bu organizasyonda teşekkürlerinide eleştirilerinide yansıtmak istiyoruz üretici firmaya...
    sağduyununda bukadarı pes valla,teşekkürmüş,bu attığın son saçma mesaj dan öncekilere bakılırsa teşekkür niyeti olan kimse yok burada.Organizasyon muş

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler