insallah...
Motoru naptın götürdün mü Dudullu servis e ??
ammsav adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
henuz goturmedim. Hafta sonu götürebilirim belki zamanım yok cunki.
Hafta sonuda full yüklü işlerim ama bir şekilde ayarlamaya calısacagız bakalım ooo yaaaa
Arkadaşlar hiç işiniz yokmu sizin ya,hanımlar gibi kabul günleri falan düzenliyorsunuz.Ben bu firmayı 1995 te Seyhan 251 ile tanıdım.Şimdi geldikleri noktaya bakıyorum.Çok yol kat etmişler.Valla ben yıllardır Çağlayan servisini kullanıyorum.Çok yoğunlar fakat temiz iş yapıyorlar.şimdi de kardeşimde Tiger 250 var.birkaç problemi var tabiki ama adamlar ilgilenmiyor değil arkadaşlar.Haksızlık yapıyorsunuz bence,size katılması için kardeşimi gönderebilirim.Bende gelmek isterdim fakat boş işlerle uğraşacak vaktim yok...Sizlere kolaygelsin.Gelişmeleri takip edeceğim.
bak delikanlı ben neden kanuni aldım biliyormusun senin 95 te aldığın motor un atası olan 1991 model MZ kullandığım için senden daha iyi biliyoruz kanuni nin ne olduğunu oturupta burada terbiyeni takınmadan konuşacaksan hiç konuşma daha iyi bizim yaşadıklarımız neyse onu paylaşıyoruz sende sorunlarını yada memnuniyetini yazabilirsin ama karşındaki insanları tanımadan terbiye sınırlarını bozmaya hiç ama hiç hakkın yok... gelmek istersen buyur gel zaten konunun başlığında neden ziyaret ettiğimizi yazdık biz şikayetimizi dile getiririz sende memnuniyetini dile getirirsin ama bir başkasını kendi yaşadıklarına göre yargılamaya hakkın yok !!!! Zaten senin bir sorunun olmadığı içinde boş iş olarak kendine milleti seçmişsin bizler en azından hakkımız olan şeyi yapmaya çalışıyoruz senin gibi boş beleş sazanlık yapmıyoruz...
jrscout adlı üyeden alıntı
Niceman bir pazar günü olsa bu ziyaret bende katılmak isterim, haftanın diğer günleri malesef çalışıyorum..
Pazar günüde orda adam bulmak zordur ya! Neyse organize olalımda bakalım...Ozaman kanuni ile
kısmet valla belki bir cumartesi sakin bir zamanda davet ederler diye utanma pazarına süriim olayı
Ya metehan abicim süperdi tek kelime ile süpper
yarıldım burda
ÇAĞ adlı üyeden alıntı
METE-HAN koptum be zuhahahahah
boşverin olları gidon boşluğundan kazadan döndüm buğun allah onları bildiği gibi yapsın bunlar yüzunden motor zevkimden olmak üzereyim çaylarını boşverin içinde büyü olur bunların.
kango multix yamaha 125
dostlarım darülaceze ziyaretimiz var katılımlarınızı bekliyoruz
www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
Abi benim motor servis ten çıkarsa niye gelmiimki bu arada yılmazelektrik sende gelebileceksen ekleyeyim listeye ??
-MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
tümer sonunda kanuni isyanları başladı
ayın 1-8 i hiçbiryere gidemem ama 8 inden sonraya randevu verirlerse 1.kanuni isyanına bende gelirim tarih uyarsa listeye benide yazarsın hatta 3-5 de eleman katarım yanıma ne kadar kalabalık olursak okadar dikkate alınırız
KAMP ADAMLARI
tamam abicim senide ekliyorum listeye bu arada senin şu kömürle çalışan scooter i da alalım yanımıza teknoloji harikası olarak götürelim
dostdark adlı üyeden alıntı
hoppalaaaa.....!!!!jrscout adlı üyeden alıntı
Bir "saksağan" daha yahu esas senin işin gücün yokmu. mevzuya maydanoz olmak dışında.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Geçmiş olsun dostum ...yilmazelektrik adlı üyeden alıntı
abi ne gariptirki arkadaş bırakın boş işleri diyip bizi takip edeceğini söylüo hastamıdır nedir anlamadım
akalteke adlı üyeden alıntı
evet ya adamlar teknploji görsün biraz birazNicemaN adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)