yaw arkadaşlar bu akşam avrupa tarafındaki toplantımız vardı niye bugüne aldınız toplantıyı?
avrupa yaksındakiler bizim her toplantımıza geldiler bu akşam da bizim gitmemiz gerekirdi. hem cumartesi gidip mekanı da gördük çok güzel bir yer
yaw arkadaşlar bu akşam avrupa tarafındaki toplantımız vardı niye bugüne aldınız toplantıyı?
avrupa yaksındakiler bizim her toplantımıza geldiler bu akşam da bizim gitmemiz gerekirdi. hem cumartesi gidip mekanı da gördük çok güzel bir yer
ben geliyom bı aksılık olmazsa arabayla gelsem olur dımı
karsıyamı gelıyon o agacın altınamı ?ben geliyom bı aksılık olmazsa arabayla gelsem olur dımı
Ben 19:30 da O ağacın altındayım
Görüşmek üzere arkadaşlar
[B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]
ben ve kardeşim sevgi de geliyoruz aslında bitik bir durumdayım bu akşam nasıl ders anlatacağım diye düşünürken sizlerden ayrı kalmaya da dayanamıyorum. akşam görüşürüz haydi arkadaşlar başka kimler geliyor bu kadar mıyız elleri görmek istiyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
tabiki o ağacın altına zaten avrupa yakasından geldim yollar felaket valla ataper abı kırar bacaklarımı gelmezsem.er5 adlı üyeden alıntı
Ben de geliyorum
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"]RR250cc [/SIZE][/FONT]
Abı eline saglık resımler cok guzel olmus walla..Yengeye de hurmetler umarım memnun kalmıstır bu sohbet toplantısından..
Gelebılenlere tesekkur...
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
afiyetttt şekerr olsunnnnnnnn
japondan şaşma,çine bulaşma........
evet yine mt yine güzel bir akşam iyiki de geldim her buluşmada ayrı ve kat kat artan bir keyif ve birbirinden güzel dostluklar. Gelen ve gelemeyen herkese teşekkürler (Hepinizi çok seviyorum sevgiler saygılar )
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
Gerçekten çok eğlenceli ve güzel bir akşamdı sizlerle tanıştığıma memnun oldum. Herkese çok teşekkürler
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"]RR250cc [/SIZE][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)