Ağva da dikbucakli var macera arayana. Mekan bomba ama tel çekmiyor kamp atmayı sevene uygun.
Hız 70-90 arası bir muhabbet geçmiş o şekilde olursa benim ybr içinde uygun katılabilirim
Merhaba, Ben de eşimle Cuma akşamı çıkışlı planlıyoruz. Yani bu gece Hacıllı' da çadırı kuracağım Umarım birileri vardır aksi takdirde biraz ıssız bir yer. Tek çadır olmak istemem. Not: Google da araştırma yaparken gördüm bu konu başlığını. İlk gidişimde artçı olarak gitmiştim. Bu sefer araba ile geleceğim. Var mı aranızda bu gece yola çıkacak? Ben Maltepe'den çıkacağım yola. Herkese iyi kamplar.
Gezi ayarlanmıştır. Gelmek isteyen arkadaşlar sabah saat 9.00'da şile otobanı(ümraniye taraflarındaki) nevzat demir tesislerinin önünde olsunlar.
Yarın görüşürüz arkadaşlar Bol bol foto çekelim
Şilede ne yapilacak ? Nerede oturulacak vs
Çift olarak gelecek var mi yoksa erkekler mi olacak sadece ? Kumsalda piknik kasabilir. Ben de yolculuk boyunca eşlik edip sıleye girdiğimizde merkezdeki manzaralı kahveye geçebilirim. Sabah terslik olmazsa görüşürüz.
yaş ortalaması nedir?
Nevzat demir tabelası hizası karsi yoldayim
Henüz kimse yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:48 ----------
Nasip değilmiş
Dün oradaydık, İzmitten çıkıp,Ağva üzerinde Şile uzadık, hava güzeldi yoldaki katil tirlara dikkat lutfen
İlk defa sileyi bu kadar kalabalık gördüm. Bu ne trafik yahu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)