Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 25.06.06 Kerpe Gezisi - Tüm Fotoğraflar Yorumlar

REKLAM ALANI

Motosikleti
    bmw r 1200 gs
    fotoların devamı lütfen aciiilllllllllllllllllll

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    er5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki er5
    fotoların devamı lütfen aciiilllllllllllllllllll
    yuh be abı 2005 de uye olmusun 68 tane msj atmısın daha ayıp ayıp

TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    Alıntı serdark adlı üyeden alıntı
    Ya ne diyeyim artık bilmem ki... tek kelime, BUDUR !!!

saat belirtin !!! ordayım

*** Murat, senin notebook'ta DVDRW varsa ben dvd-ram getireyim hemen çoğaltalım
    ABI YAZICI EVDE VAR NOTEBOOK DA YOK.. BEN SU VCD ISINI HALLETMEYE BAKAYIM . O OLMAZSA EVDE DVD YE YAZIP DAHA SONRA SIZE VERIRIM.. HALLEDECEM BIR SEKILDE
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    valla teşekkur etmiş arkadaşlar
    ne demek her zaman yanınızda olmaktan gurur duydum
    işlerim çok yoğun olduğundan resimleri bu gece atıcam fazla değil ama olsun
    kamera ve araba kullanmaktan fazla resim çekemedim
    şimdi bi misafirlik var ondan atamıyorum
    bu arada adaşım hakan çok geçmiş olsun tekrar
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

er5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki er5
    hakanacan
    abı denız yatagı ıcın ayrıca tesekkur ederım

ataper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS - Honda AfricaTwin Adv
    Alıntı TRADER adlı üyeden alıntı
    Abı ben noteboogu getıreyım . hemen bır cay toplantısı yapalım yarın aksama ne dersınız..? O agacın altı uyar mı:?,

Çok iyi fikir. hemen detaylara gir.
    yarın (27.06.2006) o ağacın altı uygundur.
    Şarj aletini unutma pil yetmez 50 kere izliycez
    Aydın ATAGÜL
    Maltepe-İstanbul
    BMW R1150GS

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Merhaba Arkadaslar..

Malumunuz bu pazarkı Kerpe gezisine biz bir kaç arkadaş erken gidelim düşüncesi ile erken çıktık. Buraya yeni fotolar ekleneceği için bir karışıklık olmaması için yeni bir topic açtım.

Gezimiz sabah opette buluşma ile başladı. Bizler carefur dan geldik ve opette arkadaşlarla buluştuk. Buluşmaya bayagı bir arkadaşımız katıldı.İki tane de araba olunca çok güzel hoş bir yolculuk yapma imkanımız oldu.. Biraz yavaş gittik ama ne yapalım bu işlerde en yavaşa uyum göstermek gerekiyor.

Neyse... Yolculugumuza Aydın Abı artcı ben öncü oldum. Kulaklarımıza telsizleri taktık. iki arabadan Hakan ınki öne geçti Murat ınki arkaya. Hem yol boyu vıdeolarımızı cekmısler saolsunlar hem de telsız tertıbatı ıle cok duzenlı ve rahat bır yolculuk yapmamızı sagladılar. Mesela ben öncü yum arkadan Aydın abı yavas kopma oluyor dıyor yavaslıyorum. Hızlan yıgıldık dıyor hızlanıyorum vsvs. Yanı gayet teknık bir yolculuk oldu. Gerçi Serdar arkadasım ve artcısı Harun bıraz sıkıldılar 600 F ıle ama ne yapalım

Bu arada Hakan arkadasımız ıle Murat a araba ıle verdıklerı destekten dolayı da mınnettarız..

Neyse .. Bastık kandıra gırısndekı yere kadar gıttık:Orda mısır yedık cay ıctık. bayan arkadaslar saolsunlar bayagı brı nevale getırmısler onları yedık..Orda kadır abımız bıze katıldı sagolsun o yolların kurdu ımıs bıze yardımcı olmaya calıstı.

Bu mola yerınde Ibrahım ve Yavuzlar bıze yetıstı . Ayrıca gurol ile giray da artıstık arabaları ile bizi burda yakaladılar..Onlarla beraber Necdet abının ayarladıgı yere gıttık. Yemekler geldı. Yedık ıctık Gunun anlam ve onemını belırten konusmalar yaptık Ardından necdet abıler geldı. (İbrahım benı aramıssın ama çok gec haberım oldu gerı donemedım . ozur kardesım)

Bulusmak uzere Kefken tarafına denıze gıttık. O yolda kandıra grubu saolsun bıze onderlık ettıler bızı kampa kadar bıraktılar. Kampta takıldık gulduk eglendık. Okey oynadık denıze gırdık. Dedıkodu yaptık

Hakan karpuz getırmıs onu kestık yedık .. Daha sonra DOGMA abı geldı Burcu ile beraber...

Saat 5 gıbı donus yoluna cıktık. Yolda basımıza ıstenmeyen bır kac olay geldı.. Sag salım yavas yavas grup halınde yolculuk yaparak evimize geldik..Donerken ben harunu artcı aldım .. kendısı gayet bılınclı bır artcı ornegı gosterdı. kendısını hıssettırmeden Istanbula geldı.

Tem den çıkışta yeni dostlarımız Yekta Cem ve Bınnuru gorduk. Kaza yapan Keewaycı arkadası evıne bırakacaklarını soyledıler.. Kendılerıne bu duyarlı tavırdan dolayı tesekkur edıyorum

Biraz yorucu bir gün oldu ama değdi dogrusu.. resuımler bana ulastıkca bu topıge yukleyecegım . Vıdeolar bende bır aksam bulusmasında seyrettırıcem sızlere..

Geziye katılan herkese tesekkuru borc bılıyoruz.

Ufak bır notla bıtırmek ıstıyorum. Genelde soyle bır kanaat var.gıerken grup gıdelım gelırken basıp gelırız.. Dun bız bır kere daha gorduk kı Tr yolları gercekten motorcular ıcın cok tehlıkelı.. Bu yuzden grup kurallarına sıkıca uyalım uymayanları uyaralım

Selamlar..

Bu arada Aygun Motordan gelen nazik arkadaşlara da ayrıca tesekkur etmek gerek.. kendılerı bzıe cok yardımcı oldular.thx

abicğim şu son notun okadar doğruki bütün katıldığım gezilerde bu olmuştur
    bu gezidede oldu ama zannederim herkes yorgun olduğu için bir an eve
    dönmek istiyor .o yüzden eve dönüşleri çalışmamız lazım

Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    abı bana uyar sanırım
    saat soyleyın hemen netlkestırelım
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

Motosikleti
    Rüzgarınoğlu Murat,

Resimler için çok teşekkürler. Hep arkamdan çekmişsin tosbaa gibi çıkmışım ama olsun. (İnsan bi yandan karizmatik çeker)
    Bu arda arabanın camını bi silsende içerden çektiğin resimlerde damlalardan başka biz de gözüksek
    Aydın ATAGÜL
    Maltepe-İstanbul
    BMW R1150GS

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    ABİ YAPMAYIN YAAAA?

Erkenci grup gariban grupmuydu anlamadım hala resimler piyasada yok, konan resimlerde ben yokum yaa bana bi garezinizmi var başım kel diye ,yoksa garibanlıktan resim makinalarına film mi almadınız milletimi kandırdınız??? Ama hafıza kartı filan diye bişeyler konuşuyordunuz demekki son sistem makinalar vardı, nerde benim kel kafam kardeşimm Beni hiç çeken olmadımı nerde benim resimlerim

Peki kardeşlerim bari ben telefonumla OPET te çektiğim, yani öylesine çektiğim 3 pozu vereyim de hiç olmazsa regalim çıksın bati.

BAK MOTOR KIYMETİNİ BİL BEN YOKUM AMA SEN İNTERNETTE YAYINLANIYORSUN

Motosikleti
    abı bana uyar sanırım
    saat soyleyın hemen netlkestırelım
    Abi daha ne kadar netleştirelim, ahanda netleştiriyorum :

Tarih : Yarın akşam (27.06.2006 Salı günü)
    Saat : 20:00
    Yer : Çamlıca, "o ağacın altı" çay bahçesi

Action : Erkenci Kerpe grubu, "grup sürüşü teknikleri ve örnek sürüş" canlı DVD gösterisi, akabinde yorumlar ve (mümkünse) DVD çoğaltma faslı. Bağrışmalar ile çay içme.

Gelebilecek kişiler : Motoru seven herkes ama ille de "Erkenci Kerpe grubu"

Not : Çay fiyatları makul olup ayrı bir topic açmak yasaktır.

Özel Not :
    Trader Murat ; abi bu sefer gelirken göbeeni evde bıraksan
    Rüzgarınoğlu Murat ; gelirken benim mangalı da getirirmisin. Ayrıca yenge börek yaparmı acaba gene (Neyse parası vericez)
    Aydın ATAGÜL
    Maltepe-İstanbul
    BMW R1150GS

armagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125 R
    selamlar
    gerçekten de organizasyon çok güzeldi, güne çok şey sığdırdık. yemekler ve deniz güzeldi, grup olarak dönmemiz de rahat bir sürüş sağladı.
    bu arada pembe deniz yatağıyla denize giren beylerin resimlerini yayınlayacak mısınız?
    karpuzu yiyip de ellerimizi Haluk aibi'nin havlusuyla temizlememiz de hiç hoş değildi. senin artçının fikriydi abi valla
    Harun sağ salim eve varmışsın, sevindim.

Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    tamam abı yarın aksam saat 20:00 o agacın altında bulusuyoruz... Mıllet duyan duymayana soylesın.. ben ayrı bı topıc acayım mı ne dersınız??Isteyen gelsın??

Vıdeolarda en cok ben cıkmısım motor surerken walla sonra demeyın kardesım bu ne dıye ben serkan ve sagımdan gelen çopur.

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    biz (camadan,CHomCHok,ŞEFFAF,Erkut) Sabah 9:00 itibariyle Küçükçekmeceden yola koyulduk.
    Saat 10:30 gibi izmit-kandıra çıkışındaki shell de aldık soluğu. Önce aracın karnını doyurduk.
    Sonra ihtiyaç molası yaptık. "kulaklarım uzadı" diyen erkut dostumun sesine kulak verip; geceden hazırladığımız kahvaltılıkla (sosisli poğaça ve kabaklı peynirli börek) + çayları afiyetle imha ettikten sonra bir de aracımızın elini yüzünü yıkıyalımda şöyle yakışıklı olsun belki güzel bi yavru araba bulur dedik

Yıkandıktan sonra kurularken crato ve bir kaç arkadaş daha eklendi. derken jakoben dostumuz talihsiz ve hasarsız denilecek bi su üstü kazası geçirdi

buna en büyük sebep benim arkama hemen yanaşan araba çünkü mecburen ileri almak zorunda kaldım ve onlarda benim MT tişörtü görünce de direk yanıma geldiler. Çok özür dilerim kardeş.

Neyse orada arkadaşları bıraktık ve biz yola koyulduk. yol üzerinde biz shell de yemek yerken kısa mola veren TRADER arkadaşın bulunduğu ekip kahvaltı molası vermişlerdi. biz devam ettik tabiki karnımız tok.

Mekanı bulalım diye gidiyoruz valla ismini unuttum ama nerede alabalık diye gördüm oradan saptım.

yanlışta olmamış baksanıza neysene geze geze geldik.

gelelim fotolara

işte denizi gördük ve çekindik

sevgili karım onsuz hiç bir yere gitmem (sökülmüş kazaklık budur )

biz biraz daha ileri gittik karnımız tok olduğuiçin sonra dönüp geri geldik.

sonra kendimizi hamaklarda bulduk ohhh yorgunluk atmak için birebir

yavaş ye ibo yavaş yakında bana ulaşacaksın sonra kızlarda beğenmicek bak ha

kız arkadaşı veya eşiyle gelen varmı sorularına işte cevaplar
    dostum erkut ve eşi (ŞEFFAF)

ben ve biricik eşim (CHomCHok)

yemeklerle hiç fotoğraf çekmedik çünkü sitenin kurallarını bozmayalım şimdi diye düşündüm.

yemekten sonra önce kerpe diye planladık indik kerpeye pek beğenmedi arkadaşlar...
    biz de kandıraya gidelim denildi 6 motor + 1 araba kandıra yoluna koyulduk.
    yolda kandıra sapağına gelmeden evel bi kazadan dolayı trafik felaket idi.
    Kaza ise YBR motosiklet virajı alamayıp karşı yönden gelen transporter minibüse kafadan dalmış;
    biz geçerken ambulans kazazedeleri kaldırmış idi. Yerlerde kan izleri ver darmadağın olmuş motosiklet ve kask parçaları vardı.

inşallah motosikletli arkadaş sağlık durumu iyidir. yerdeki görüntü öyle gözükmüyordu.

yanlız bu altı motosikletli arkadaşımı tebrik etmek istiyorum bu şimdilik ilk tebrik ben orada trafikte sıkıştığım için beni ilerdeki kandıra sapağında bekliyorlardı. çok teşekkürler

sonra kandıranın içinden sağdan soldan çok bozuk yollardan bizi hakan (kılavuzumuz karga) bizi denize götürdü.

gittik ama öldük öldük dirildik denebilir. herkesin feleği şaştı. tam busırada arkadaşların geçtiği yer kumdu ben geri döndüm. crato baktım kuma saplanmış görünce kendimi kurtarıc melek zannettim ve arabamla kurtarmaya kalktım.

ava giden avlanır

yanlız bi not araba kuma nasıl saplanır dersi verilir

arabanın tam gömülmüş hali

yapılan çabalar hiç çözüm vermedi allah tan bi kamyonetli bi abimiz ailesi ile piknik yapmaya yer arıyorlardı.
    yardım etmelerini istedik kırmadı

arabalarda bulunan çekme halatını bağladık

haydee yallahhh

bu arada öğrendik çekme halatının nekadar dandik bişey olduğunu hemen koptu nalet olası

işte kahramanımız aksakallı nuryüzlü beyazlar içerisinde ki dayımız kürekle koştu imdadımıza

geçen hafta motor dersinde amele yanıklarını tamamlamış ibo yanıkların maharetini gösterdi

saol dostum

ha gayret beyler hayyt

işte kurtuldu heyyt

işte kurtarma ekibi
    burada aksakallı dayımız ve işimize yarıyan küreği

burda ise ortada yerde bizi kurtarmak için kamyoneti kumlara atan abimiz ve bize akıl hocalığı yapan diğer abimiz.

araç kurtarma sonrası horon ha uşak ha

ibo kardeş benimle göbek tokuşturuyor.

ve bu mutlu günün toplu mutlu karesi

Bu arada tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum hiç yanlız bırakmadılar hemde hiç

sizleri seviyorum MT Dostlarım!
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    demekki arabayı fazla yaklaştırmamak lazımmış kumlu ve yumuşak bölgelere

bütn arkadaşlara teşekkür ederim bana gereken ilgiyi gösretdikleri için inanın okadar yardımcı oldunuzki bu iyilinizi hiçbir zaman unutmıyacan sada solda anlatıcam herkese iyi akşamlar DOPİNG.

Selam Millet Bana Gereken Ilgiyi Gösterdiniz Için Tenk You Gerçekten Cok Ilgilendiniz He Bu Arada Abla Baya Sexsi Cikmissin Ama Sevgi Için Ayni şeyi Söyleyemen O Senin Kadar Cikmamiş Beeeeeee Bu Iyilinize Karşi Ne Istersiniz Benden Bye.

Abla Ne Oldu Ya Kaza Mi Yaptiniz Insan Bi Haber Verir Ben Burda Kafayi Tedim Acaba Ne Oldu Diye Sen Hiç Aramiyorsun Bile

Rüzgarınoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bu resmin nasıl bu şekilde kayık çıkabildiğine hala aklım ermiyor.Belki bu arkadaş uzaylıydı aramıza karıştı...

Yiyin gayriiiiiiiiiiiiiii.

Yeter birazda diğer arkadaşlar resimleri koysunlar...
    [I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]

Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    ya murat hocam

su resımlerın hepsını tek cd ye toplasak vıdeolarla beraber dıyorum .. bu ısı de bır organıza etsek ne hos olucak aslında.. tek cd tek gezı cok kıyak olur becerebılırsek

jakobien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 ''MAVİ GRİ ŞASE GÜZELİNDEN''
    ahahahah işte bu ya mt kurtarma ekibi laz uşak aksakallı dede gizli kumsala götürdük sizi yaranamadık yahuben orda askerlik yaptığımdandır memleketim gibi geldi 4 km toprak yoldan giden ama sonunda kumsalı keşefetmeyi hakeden tüm dostlara selamlar camadan seniz bi daha geziye meziye gitmem aga
    To know me is to love me....

Rüzgarınoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya murat hocam

su resımlerın hepsını tek cd ye toplasak vıdeolarla beraber dıyorum .. bu ısı de bır organıza etsek ne hos olucak aslında.. tek cd tek gezı cok kıyak olur becerebılırsek
    Farklı formatlar aslında 2 ayrı dosya olarak tek cd ye toplayabiliriz gibi geliyor.Olabilir neden olmasın trader.
    [I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]

9. sayfa BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler