fotoların devamı lütfen aciiilllllllllllllllllll
fotoların devamı lütfen aciiilllllllllllllllllll
yuh be abı 2005 de uye olmusun 68 tane msj atmısın daha ayıp ayıpfotoların devamı lütfen aciiilllllllllllllllllll
ABI YAZICI EVDE VAR NOTEBOOK DA YOK.. BEN SU VCD ISINI HALLETMEYE BAKAYIM . O OLMAZSA EVDE DVD YE YAZIP DAHA SONRA SIZE VERIRIM.. HALLEDECEM BIR SEKILDEserdark adlı üyeden alıntı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
valla teşekkur etmiş arkadaşlar
ne demek her zaman yanınızda olmaktan gurur duydum
işlerim çok yoğun olduğundan resimleri bu gece atıcam fazla değil ama olsun
kamera ve araba kullanmaktan fazla resim çekemedim
şimdi bi misafirlik var ondan atamıyorum
bu arada adaşım hakan çok geçmiş olsun tekrar
deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..
abı denız yatagı ıcın ayrıca tesekkur ederımhakanacan
TRADER adlı üyeden alıntı
Çok iyi fikir. hemen detaylara gir.
yarın (27.06.2006) o ağacın altı uygundur.
Şarj aletini unutma pil yetmez 50 kere izliycez
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
TRADER adlı üyeden alıntı
abicğim şu son notun okadar doğruki bütün katıldığım gezilerde bu olmuştur
bu gezidede oldu ama zannederim herkes yorgun olduğu için bir an eve
dönmek istiyor .o yüzden eve dönüşleri çalışmamız lazım
abı bana uyar sanırım
saat soyleyın hemen netlkestırelım
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Rüzgarınoğlu Murat,
Resimler için çok teşekkürler. Hep arkamdan çekmişsin tosbaa gibi çıkmışım ama olsun. (İnsan bi yandan karizmatik çeker)
Bu arda arabanın camını bi silsende içerden çektiğin resimlerde damlalardan başka biz de gözüksek
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
ABİ YAPMAYIN YAAAA?
Erkenci grup gariban grupmuydu anlamadım hala resimler piyasada yok, konan resimlerde ben yokum yaa bana bi garezinizmi var başım kel diye ,yoksa garibanlıktan resim makinalarına film mi almadınız milletimi kandırdınız??? Ama hafıza kartı filan diye bişeyler konuşuyordunuz demekki son sistem makinalar vardı, nerde benim kel kafam kardeşimm Beni hiç çeken olmadımı nerde benim resimlerim
Peki kardeşlerim bari ben telefonumla OPET te çektiğim, yani öylesine çektiğim 3 pozu vereyim de hiç olmazsa regalim çıksın bati.
BAK MOTOR KIYMETİNİ BİL BEN YOKUM AMA SEN İNTERNETTE YAYINLANIYORSUN
Abi daha ne kadar netleştirelim, ahanda netleştiriyorum :TRADER adlı üyeden alıntı
Tarih : Yarın akşam (27.06.2006 Salı günü)
Saat : 20:00
Yer : Çamlıca, "o ağacın altı" çay bahçesi
Action : Erkenci Kerpe grubu, "grup sürüşü teknikleri ve örnek sürüş" canlı DVD gösterisi, akabinde yorumlar ve (mümkünse) DVD çoğaltma faslı. Bağrışmalar ile çay içme.
Gelebilecek kişiler : Motoru seven herkes ama ille de "Erkenci Kerpe grubu"
Not : Çay fiyatları makul olup ayrı bir topic açmak yasaktır.
Özel Not :
Trader Murat ; abi bu sefer gelirken göbeeni evde bıraksan
Rüzgarınoğlu Murat ; gelirken benim mangalı da getirirmisin. Ayrıca yenge börek yaparmı acaba gene (Neyse parası vericez)
Aydın ATAGÜL
Maltepe-İstanbul
BMW R1150GS
selamlar
gerçekten de organizasyon çok güzeldi, güne çok şey sığdırdık. yemekler ve deniz güzeldi, grup olarak dönmemiz de rahat bir sürüş sağladı.
bu arada pembe deniz yatağıyla denize giren beylerin resimlerini yayınlayacak mısınız?
karpuzu yiyip de ellerimizi Haluk aibi'nin havlusuyla temizlememiz de hiç hoş değildi. senin artçının fikriydi abi valla
Harun sağ salim eve varmışsın, sevindim.
tamam abı yarın aksam saat 20:00 o agacın altında bulusuyoruz... Mıllet duyan duymayana soylesın.. ben ayrı bı topıc acayım mı ne dersınız??Isteyen gelsın??
Vıdeolarda en cok ben cıkmısım motor surerken walla sonra demeyın kardesım bu ne dıye ben serkan ve sagımdan gelen çopur.
biz (camadan,CHomCHok,ŞEFFAF,Erkut) Sabah 9:00 itibariyle Küçükçekmeceden yola koyulduk.
Saat 10:30 gibi izmit-kandıra çıkışındaki shell de aldık soluğu. Önce aracın karnını doyurduk.
Sonra ihtiyaç molası yaptık. "kulaklarım uzadı" diyen erkut dostumun sesine kulak verip; geceden hazırladığımız kahvaltılıkla (sosisli poğaça ve kabaklı peynirli börek) + çayları afiyetle imha ettikten sonra bir de aracımızın elini yüzünü yıkıyalımda şöyle yakışıklı olsun belki güzel bi yavru araba bulur dedik
Yıkandıktan sonra kurularken crato ve bir kaç arkadaş daha eklendi. derken jakoben dostumuz talihsiz ve hasarsız denilecek bi su üstü kazası geçirdi
buna en büyük sebep benim arkama hemen yanaşan araba çünkü mecburen ileri almak zorunda kaldım ve onlarda benim MT tişörtü görünce de direk yanıma geldiler. Çok özür dilerim kardeş.
Neyse orada arkadaşları bıraktık ve biz yola koyulduk. yol üzerinde biz shell de yemek yerken kısa mola veren TRADER arkadaşın bulunduğu ekip kahvaltı molası vermişlerdi. biz devam ettik tabiki karnımız tok.
Mekanı bulalım diye gidiyoruz valla ismini unuttum ama nerede alabalık diye gördüm oradan saptım.
yanlışta olmamış baksanıza neysene geze geze geldik.
gelelim fotolara
işte denizi gördük ve çekindik
sevgili karım onsuz hiç bir yere gitmem (sökülmüş kazaklık budur )
biz biraz daha ileri gittik karnımız tok olduğuiçin sonra dönüp geri geldik.
sonra kendimizi hamaklarda bulduk ohhh yorgunluk atmak için birebir
yavaş ye ibo yavaş yakında bana ulaşacaksın sonra kızlarda beğenmicek bak ha
kız arkadaşı veya eşiyle gelen varmı sorularına işte cevaplar
dostum erkut ve eşi (ŞEFFAF)
ben ve biricik eşim (CHomCHok)
yemeklerle hiç fotoğraf çekmedik çünkü sitenin kurallarını bozmayalım şimdi diye düşündüm.
yemekten sonra önce kerpe diye planladık indik kerpeye pek beğenmedi arkadaşlar...
biz de kandıraya gidelim denildi 6 motor + 1 araba kandıra yoluna koyulduk.
yolda kandıra sapağına gelmeden evel bi kazadan dolayı trafik felaket idi.
Kaza ise YBR motosiklet virajı alamayıp karşı yönden gelen transporter minibüse kafadan dalmış;
biz geçerken ambulans kazazedeleri kaldırmış idi. Yerlerde kan izleri ver darmadağın olmuş motosiklet ve kask parçaları vardı.
inşallah motosikletli arkadaş sağlık durumu iyidir. yerdeki görüntü öyle gözükmüyordu.
yanlız bu altı motosikletli arkadaşımı tebrik etmek istiyorum bu şimdilik ilk tebrik ben orada trafikte sıkıştığım için beni ilerdeki kandıra sapağında bekliyorlardı. çok teşekkürler
sonra kandıranın içinden sağdan soldan çok bozuk yollardan bizi hakan (kılavuzumuz karga) bizi denize götürdü.
gittik ama öldük öldük dirildik denebilir. herkesin feleği şaştı. tam busırada arkadaşların geçtiği yer kumdu ben geri döndüm. crato baktım kuma saplanmış görünce kendimi kurtarıc melek zannettim ve arabamla kurtarmaya kalktım.
ava giden avlanır
yanlız bi not araba kuma nasıl saplanır dersi verilir
arabanın tam gömülmüş hali
yapılan çabalar hiç çözüm vermedi allah tan bi kamyonetli bi abimiz ailesi ile piknik yapmaya yer arıyorlardı.
yardım etmelerini istedik kırmadı
arabalarda bulunan çekme halatını bağladık
haydee yallahhh
bu arada öğrendik çekme halatının nekadar dandik bişey olduğunu hemen koptu nalet olası
işte kahramanımız aksakallı nuryüzlü beyazlar içerisinde ki dayımız kürekle koştu imdadımıza
geçen hafta motor dersinde amele yanıklarını tamamlamış ibo yanıkların maharetini gösterdi
saol dostum
ha gayret beyler hayyt
işte kurtuldu heyyt
işte kurtarma ekibi
burada aksakallı dayımız ve işimize yarıyan küreği
burda ise ortada yerde bizi kurtarmak için kamyoneti kumlara atan abimiz ve bize akıl hocalığı yapan diğer abimiz.
araç kurtarma sonrası horon ha uşak ha
ibo kardeş benimle göbek tokuşturuyor.
ve bu mutlu günün toplu mutlu karesi
Bu arada tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum hiç yanlız bırakmadılar hemde hiç
sizleri seviyorum MT Dostlarım!
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
demekki arabayı fazla yaklaştırmamak lazımmış kumlu ve yumuşak bölgelere
bütn arkadaşlara teşekkür ederim bana gereken ilgiyi gösretdikleri için inanın okadar yardımcı oldunuzki bu iyilinizi hiçbir zaman unutmıyacan sada solda anlatıcam herkese iyi akşamlar DOPİNG.
Selam Millet Bana Gereken Ilgiyi Gösterdiniz Için Tenk You Gerçekten Cok Ilgilendiniz He Bu Arada Abla Baya Sexsi Cikmissin Ama Sevgi Için Ayni şeyi Söyleyemen O Senin Kadar Cikmamiş Beeeeeee Bu Iyilinize Karşi Ne Istersiniz Benden Bye.
Abla Ne Oldu Ya Kaza Mi Yaptiniz Insan Bi Haber Verir Ben Burda Kafayi Tedim Acaba Ne Oldu Diye Sen Hiç Aramiyorsun Bile
ya murat hocam
su resımlerın hepsını tek cd ye toplasak vıdeolarla beraber dıyorum .. bu ısı de bır organıza etsek ne hos olucak aslında.. tek cd tek gezı cok kıyak olur becerebılırsek
ahahahah işte bu ya mt kurtarma ekibi laz uşak aksakallı dede gizli kumsala götürdük sizi yaranamadık yahuben orda askerlik yaptığımdandır memleketim gibi geldi 4 km toprak yoldan giden ama sonunda kumsalı keşefetmeyi hakeden tüm dostlara selamlar camadan seniz bi daha geziye meziye gitmem aga
To know me is to love me....
Farklı formatlar aslında 2 ayrı dosya olarak tek cd ye toplayabiliriz gibi geliyor.Olabilir neden olmasın trader.TRADER adlı üyeden alıntı
[I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)