[MT İstanbul] 25.06.06 Kerpe Gezisi - Tüm Fotoğraflar Yorumlar
Reklamlar
-
26 Haziran 2006, 15:43
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gucci adlı üyeden alıntı
agzi olan konusuo cok bilen ve yorum yapan arkadaslarimiz neden gezi sirasinda konusmuolarda sonradan susmuolar.......
nese mt kefkenden ayrilinca bende aksam günesini izlemeye kayaliklara gittim aldim birami yaktim sifarami ve "keske gitmeselerde su manzarayi birlikte izleseydik" dedim kendime. ama herkezin isi gücü var ... o resimleride yayinlanmasi icin atarim gerekli kisilere......görülmeye deger
vay emreciğim hayatını yaşıyorsun vallah neyse yakında yine oradayım merak etme
Kartal23 adlı üyeden alıntı
abi deniz çok güzel di... eğer kamplı gidilmeyi planlarsak ben kamp malzemesi alıcam... bilginiz olsun... necdet abi yanlız sen gençken yaş 18,5 yani vicut çaşılmıs gibi gördüm sankim...
hayır kartalım sen biraz zayıf kalmışın okadar gezilerde okadar konuşacağına
yemek yesen sende benim gibi olursun
Reklamlar
-
26 Haziran 2006, 15:50
gucci adlı üyeden alıntı
agzi olan konusuo cok bilen ve yorum yapan arkadaslarimiz neden gezi sirasinda konusmuolarda sonradan susmuolar.......
nese mt kefkenden ayrilinca bende aksam günesini izlemeye kayaliklara gittim aldim birami yaktim sifarami ve "keske gitmeselerde su manzarayi birlikte izleseydik" dedim kendime. ama herkezin isi gücü var ... o resimleride yayinlanmasi icin atarim gerekli kisilere......görülmeye deger
dostum inşallah yaz bitmeden bir de kamp lı bir gezi olursa seni o kayalıklarda tek bırakmamış olurz..
Necdet abi yawww. senin vicut 3 gen olmuş... benim ki olmass. yaş 25,5 oludu... benden geçti...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
26 Haziran 2006, 15:51
Arkadaşlar gezimiz ve kurduğumuz dostluklar yani mt yine güzeldi gittik gezdik gördük eğlendik.herkese teşekkürler bugüzel tadı bozmamak ve hiçkimseyi üzmemek adına yaşadığımız üzücü olaylardan bahsetmek istemiyordum aslında ama bitanesi var ki paylaşmadan yapamıycam çünkü çok üzgünüm bir arbanın çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralanan ama bütün gün direnç gösteren sahinhakan 04 arkadaşımız 15 içinde ameliyat olacak lif kopması meydana gelmiş elleri de kötü şekilde şiş durumda artçısı sevgi arkadaşımız ağrılar içinde ama yinede daha iyi ,bende ufak tefek yaralanmalar dışında iyiyim diyebilirim kendilerine ve kaza geçiren diğer arkadaşlarıma ,aygün motora tekrar geçmiş olsun kazasız günlerimiz gezilerimiz olsun diyorum.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ya dilediğin gibi yaşa ya da terket dünyayı [/COLOR][/I][/B]
-
26 Haziran 2006, 15:52
Forumdan Uzaklaştırıldı
jasmine adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar gezimiz ve kurduğumuz dostluklar yani mt yine güzeldi gittik gezdik gördük eğlendik.herkese teşekkürler bugüzel tadı bozmamak ve hiçkimseyi üzmemek adına yaşadığımız üzücü olaylardan bahsetmek istemiyordum aslında ama bitanesi var ki paylaşmadan yapamıycam çünkü çok üzgünüm bir arbanın çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralanan ama bütün gün direnç gösteren sahinhakan 04 arkadaşımız 15 içinde ameliyat olacak lif kopması meydana gelmiş elleri de kötü şekilde şiş durumda artçısı sevgi arkadaşımız ağrılar içinde ama yinede daha iyi ,bende ufak tefek yaralanmalar dışında iyiyim diyebilirim kendilerine ve kaza geçiren diğer arkadaşlarıma ,aygün motora tekrar geçmiş olsun kazasız günlerimiz gezilerimiz olsun diyorum.
hepinize büyük geçmiş olsun arkadaşlar..
S&S
-
26 Haziran 2006, 15:52
slm lar arkadaşlar dün yorucu bir gündü doğrusu gezdik tozduk falan yazıları okuyorum her kez yorumlar yapmış kimi iyi dio kimi kötü dio ama gezilerde kimse üstüne düşeni yapmıyo sanırım her kez işine geldiği gibi davranıyo.
Bazı arkadaşlar sanırım dün bana kızıyolardı çok hızlı gidiosun yok sa sol yapıyosun yok viraja hızlı giriyosun armızda acemiler var falan bunları düşünen arkdaşlar akşamın bi yarısı herkezi yolda bırakıp nereye kayboldu çok merak ediyorum?????
eğer gurup gitmek bu ise ben böle rezillik görmedim.
altında iyi motor varsa iyisin kötü motor varsa tınlayan yok o zaman yazın topiklre ufak motorlar gelmesin diye burdan 200 km yol gittik ve resmen orda satıldık geldik.ve benim ileri
geri yapmam sadece gurubu bi arada tutmak öndekine yavaşla diyorum falan filan arkadşlar virajlarda nerdeyse durana kadar yavaşlıyo döndükten sonra altlarında makina var tabe anında yapıştırıyo bizte 125 liklerle yırtalım bi tarafımızı mesafa kapansın, diye ama biz ara açılmasın diye fazla yavaşlamıyoruz o zaman herkez köpürüyo hızlı gidiyosun diye ama arkada kalınca kimse beklemiyo dün kadar dağınık bi gezi daha görmedim ve gurubun çoğu durmadan gitti inşallah düzelir ama biraz zor çünkü
balık baştan kokar
.....
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
26 Haziran 2006, 15:53
Necdet abi senin iyi niyetinin farkındayım yanlış anlama sana bi lafım yok sürüş yerindeki muabbet güsel olabilir bu gezinin iyi olduğu anlamına gelmez bu muabbetin iyi olduğu manasındadır zaten 3-5 motorsiklet kullanıcısı bir araya geldiğinde kötü muhabbbet pek çıkmaz.
Benim anlatmak istediğim şey gezinin organize olmaması artçılar haberciler kimdi nerelerde mola verilecekti kaçarlı gruplar hareket edecekti.O grupları oraya getirecek kişiler yeterince tecrubelimiydi.Uzun mesafe gezilerinde ufak kazalarla atlatılmış olması çok güsel allah korudu diyorum başka bişey demiyorum.
Gucci senin yaşın kadar senedir motorla ilgileniyorum terbiyeni takın
To know me is to love me....
-
26 Haziran 2006, 16:02
Harika bir pazar gününden fotoğraflar.
Kardeşlerim öncelikle bu muhteşem geziyi düzenleyen Necdet abime ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.Katılamayan arkadaşlarım için de gerçekten çok üzgünüm.İnşallah bir dahakine birlikte olacağız.
Hiç bir kardeşimi incitmemeye çalışarak seyir düzenimiz hakkında bir iki düşüncemi ve sonra da harika fotoğrafları paylaşmak istiyorum izin verirseniz.
1.Sapanca gezimizden sonra izlenimimi beyan etmiştim.Bizim fermuarımız hep yırtık.Belki virajlarda motosikletlerin şeridin sağına ya da soluna biraz kayması normal olabilir ama viraj biter bitmez her sürücü hemen yerini almalı.Bunu maalesef yapamadık.Ledo üstat bizi uyarırken "herkes numarasını bilmeli.Tekler şeridin solunu çiftler de sağını takip etmeli" demişti ki bunu uygulamak bile düzeni sağlamak için yeter de artar bence.Bir dahaki gezimiz için mutlaka bunu uygulayalım.Yaşamımızın geri kalanında sürüş sorunu yaşamayalım (yaşam boyu kardeşiz ya )
2."Grubun hızı en yavaşın hızıdır" kuralına maalesef bağlı kalamadık.Her iki görüşü de kabul ediyorum ve her ikisine de hak veriyorum aslında.150 cc'lik bir motor, kardeşimin scooterı için zayıf.Bir de artçı alınca motosiklet boğulup kalıyor.Şüphesiz kartal23 kardeşim bir dahaki gezide daha tedbirli/hazırlıklı olacaktır.Biz de daha dikkatli. Zaten bu boğulma virajlarda, özellikle rampa yukarı virajlarda oluştu (Uzunca bir süre arkasındaydım çok net izledim.Berk üstadımda sık sık geride kalıp bizi kontrol etti sağolsun).İşte bu viraj noktalarında bize düşen yavaşlamaktı.Hem öyle abartılı yavaşlamıyorlar.MD'de filan atıp tuttukları gibi 30-40 km'lik hızlar tamamen yalan.Ben en yavaş iki motosikletin arkasında uzun süre yol aldım.Yalnız kaldıklarında da arkalarındaydım.Hararet, yakıt durumu gibi sebeplerle göstergelerimi sürekli kontrol ediyordum.Ya arkadaşların göstergeleri bozulmuş ya da seyir halinde göstergeye bakmadan göz kararı o hızlara düştüğümüzü sanmışlar.Yol halidir olur böyle şeyler. Belki de kısa süreli anlık olarak böyle bir yavaşlama olmuştur benim gözümden kaçan.
3.Bir de araç sollamalarında biraz zorlandık.Lider ve ona yakın olan araçların sola sinyal verdiklerini gördüğüm anda sol şeride çıkıp arkadan gelen trafiği engelledim (Alper bunlar senin yüzünden.Müzmin soncu olucam galiba )
Ama kimi zaman sollamaya çıkan kardeşlerim ya rampa yukarı araçları yeterli hıza ulaştıramadıkarından ya da o anda tesbit ettikleri başka bir engel yüzünden sollamadan vazgeçip tekrar sağ şeride döndüler.İşte o zaman ben zaman zaman zorluk yaşadım.Zira grup yavaşlayarak sağ şeride giriyordu ama ben grubun sola çıktığını gören otomobillerin sağ şeridi doldurmaları yüzünden grubun arkasına yerleşmekte güçlük yaşıyordum.Böyle durumlarda el kol bacak ayak hareketleri ile bana yardımcı olması için Işık'a bir eğitim versem çok yararı olacak herhalde. Sollamalarda daha çevik olmak işimize yarayacaktır.
4.Birazdan MD'ye giriyorum.Dostlarımın, motosiklet olgusunun (vakıf, kulüp benzeri) bir müessese değil bir kardeşlik olduğunu ve gezimizin ne kadar güzel olduğunu idrak etmelerine dostça bir üslupla yardımcı olacağım.
Herkes istediğini görür.Bence hiç sorun yaşamadık.Bazı hatalar yaptık.Bir daha tekrarlanmaması halinde bunlar güzel anılar olarak hafızamızda kalacak.Benimkine kazındı hala.Birbirimizi yavaş yavaş tanıyoruz.Tanıdıkça da seviyoruz be mübarek. Yaşasın MT
Veeeeeeee.Çenem düştü.Salı akşamı uzun uzun sohbet ederiz.İşte fotoğraflar.
Anlarımın, günlerimin, hayatımın Işığı ve bendeniz.
Birtanemiz Necdet abimiz.Haiiaaooyytt!!!Karate Necdet
Klimalı lüks araç tayfası.
Burcu kardeşimin güzel ellerinden.. Burcu'cuğum ağabeyinde ve eşine selmalarımı ilet lütfen.
Ah o yemekler ah!Ne güzel sofra.Güzel insanlar.Leziz yemekler.
İki yakışıklı bir masaya fazla...Değil mi? Sevgilerim sizinle kardeşlerim.
İkinci balığımdan kalan ceset.Işığım sağolsun, baktı bu yaratık doymayacak, hastalıkta sağlıkta, açlıkta toklukta diyerek balığını bana bağışladı.Ama gece çıldırdım.O yorgunlukla iki yumurtayı zor kırdım.Ama kırdım. Necdet abi.Beni yetiştir abi.Kendimi geliştireyim.Çırağın olaym.Kilo alayım.
Saygıdeğer şehzade Samet haşmet meap hazretlerine servise gidiyorum.Bir isteği var mı soruyorum.
Yüce fermanları üzere saygıdeğer şehzade Samet haşmet meap hazretlerinin o mübaaaarek ellerinden öpüyorum.Saygılarımla efendim.
79.....Serkan 79....İki zeytin koyacaksınız.Çalkalayın ama karıştırmayın.
Kızgın betondan serin sulara doğru gidiyoruz.
Pek sevdiğimiz yoldaşlarımız kızgın betonda dönmemizi bekleyecek.Kardeş kardeş sohbet etsinler.Mustafa çıkamasın diye Kızıl Tilki'yi Serkan'la onun arabasının arasına soktum.Zuhahaha.
Batıyor batıyor.Ah!Of!Bir daha ah.Emre ayakların nasıl kardeşim?Ben duş alırken diken söküyordum.
Kumsalda keyif.Emre'nin pozuna dikkatinizi çekiyorum."Frontal"
MT canlıları....Sürü halinde gezerler.Boş buldukları yere yayılırlar.Çim biçme makinelerini bile sesinden dolayı severler.Yolları üzerinde bulunan yiyecek mekanları talan ederler.Hele bazıları talanı zevk aldıkları bir hobi haline getirmişlerdir ki onlara da "gurme" derler.Canım Necdet abim.Hoşgörüne ve samimiyetine sığınarak bir latife yapayım dedim.Yoksa dünyalar senin aüstadım.Afiyet bal şeker olsun.
Alperim farkında mısın?Her gezimizde seninle benim yarı çıplak ve sarmaş dolaş bir fotoğramız oluyor.Dur bakalım.....
Özgür (praetorian) kardeşim ve ben.Yalnız ben niye öyle evrimini tamamayamamış neanderthal insanı gibi poz vermişim anlayamadım.Kim çekti bu anı?Işıl mı?Işıııııııııııııııııııııııııııııkkk!Gel buraya.
Özgürle göbek tokuşturuyouz.
Ha bunlar da bendeniz.
"Hayatt olmaz biz soyunmayız" dediler.Biz denize girerken güneşin altında bizi beklediler ve yol boyunca eşlik ettiler.Canım kardeşlerim.
Cebeci plajının en alımlı erkeği Yakışıklım benim.
Hımmmm!!bacaklar için yorum yapmayacağım.Ne!?Necdet abi! Yanlış anladın.Dur abi dur.Allah'ını seversen.Gelme üstüme üstüme.Abiiiiiiii?
Geliyo yaa!Abi dur.Gözlüğü çıkariim.Abii!(Abi abi diyip durma be bırak kamerayı kaçsana!)Aaaaah!Gözüm.
Bu adamlar nereye bakıyor.
Veeeeee.İşte Emre'nin (gucci) beklediği poz.Kardeşim, işte yeni avatarın.
Güzel yoldaşlarımız Işık'la Yeliz.Yeliz olmasaydı bulamayacaktık valla Cebeci plajını.
Plajdan sonra soğuk birşeyler içip serinlediğimiz, vücutlarımızı soğuttuğumuz yer.Bende dün zaten vardı bir hararet problemi.Maşallah Tilki'de birşey yok.Ben üstünde oturuyorum.Ha bire su kaynatıyorum.
Yavaş yavaş dönüş için hazırlanıyoruz.
Şunlara bak!Sankim dövecekler gibi geliyorlar.MT canlıları sizi....haydi motor başı.
Ve bitti.
Sizlerle birlikte olmayı çok seviyorum kardeşlerim.
İki tekeriniz durmasın.
Aaaaaaa.Arkadaşlar ben birkaç sayfayı aynı anda görüntülüyorum.Yanlışkla fotoları buraya yüklemişim.Çok çok özür dilerim.Hemen gerekeni yapıyorum.Bağışlayın.
-
26 Haziran 2006, 16:04
Önce Necdet Bey'e bu organizasyon için harcadığı emek , çaba ve özveri için teşekür ederim.O kadar kişiyi ağırlamak dışardan görüldüğü kadar kolay bişey olmamalı diye düşünüyorum.Ufak tefek aksaklıklar her organizasyonda yaşanır.Bence güzel bir gün ve güzel bir deneyim oldu herkes için.Eleştirmek çok kolay önemli olan aynada kendimizi görebilmek.Aramızda ilk defa uzun yola çıkanlar oldu ve pekte başı ağrımadan bişeyler kazandı.Hatalar vardı elbette bu hatalarıda oturup konuşarak çözeceğiz burdan ahkam keserek değil.Eleştirilerimiz yapıcı olmalı asla yıkıcı olmamalı.Özünde biz bir aileyiz ve aynı yolda aynı duygu ve olumsuzluklarla yol alıyoruz. Buluşmalarda yapılan hataları da araya sıkıştırırsak ve ders çıkarırsak çok daha emniyetli , eğlenceli organizasyonları başarırız. Herşey için teşekkürler . Sizinle yolda olmak güzeldi
GRUP SÜRÜŞÜ
Uzun bir tatilde olsun, günü birlik gezide olsun, grup sürüşünden önce mutlaka bir toplantı yapmalıdır. Lider belli olmalı ve herkesce kabul edilmelidir. Rota, durulacak yerler, hız, sürüş formasyonu kararlaştırılmalı, bundan herkes haberdar edilmelidir. Lider tecrübeli, grubun isteklerini, sürüş becerisini anlamış olmalı, diğerleri de onun kararlarına uymalıdır. Çok önemli olmadıkça eleştiriler varış yerine saklanmalıdır.
Geniş, düz ve trafik olmayan bir yolda en uygun formasyon fermuardır.ÖNEMLİ: Her sürücü diğerinin çapraz arkasında seyrederken önündekinin aynasından göz teması yapabilmelidir. Aradaki mesafe açık tutulmalı (2sn kadar) fermuarın bir sebeple her an kapanabileceği unutulmamalıdır.
Virajlar veya sollamalar başladığında herkes serbest formasyona geçmelidir. Serbestte her sürücü yol pozisyonunu kendi güvenliğine göre ayarlayabilmektedir. Lider, sürüş formasyonunu 1 veya 2 işareti yaparak (1.Serbest veya 2.Fermuar) gruba bildirebilir.
Kalabalık bir grubun, örneğin benzin istasyonundan çıkarken aynı anda yola çıkması tehlikeli olacağından tek tek çıkılarak ileride bir toplanma yerinde tekrar buluşulması gerekir. Tabii ileride tekrar toplanılacağı grup üyelerince önceden bilinmeli ki çıkmak için acele etmesinler (yol öncesi toplantı konusu).
Sollama üç şekilde yapılabilir. Kolaydan zora doğru sıralarsak:
1- Gidiş-geliş, yoğun trafikli veya virajlı yollarda bu ilk yöntem kullanılmalıdır: Sollanacak araca yaklaşırken lider kendisi için uygun fırsatı bulur ve sollar. ÖNEMLİ: Sollama bitince sollama hızını korur ki son üyeye kadar grup sollama yapıp kendi şeridine geçecek yer bulabilsin.
Her üye sollamasını sırası gelince yapar, hız, en son üye de sollamayı bitirince ve sollanan araçla arasını açınca normal seyir süratine düşer.
2- Otoyol veya açık, geniş yollarda bu iki yöntem kullanılabilir: Lider sollanacak araca yaklaşırken tüm grubun sollama yapabileceği bir fırsatı bulunca sinyal vererek sol şeride geçer. Ondan başlayarak tüm üyeler de sola geçerler. Birlikte sürat arttırılır. Son üye geçinceye kadar sürat ve şerit düşürülmez. Birlikte sağ şeride dönülür.
3- Artçı liderin sollanacak araca yaklaştığını görür ve sol şeride geçer. Sırasıya arkadan öne tüm üyeler sola geçerler.
İkinci ve üçüncü yöntemin kullanıması için tam bir uyum ve anlaşma gerekir. Uygulandığında ise güzel bir görünüm ve otoyolda güvenli bir sürüş sağlar.
Unutulmaması gereken, geçişi tamamlayan üyenin hızını azaltmayarak arkadan gelene yer açmasıdır.
-
26 Haziran 2006, 16:05
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
paşamızın niye bıraktığını çok daha iyi anladım bende artık gezi düzenlemicem
bunu daha iyi organizasyon yapan arkadaşlara bırakacağım ama gurme olarak
devam edecem herkese saygılar sevgiler
-
26 Haziran 2006, 16:10
Forumdan Uzaklaştırıldı
sevgili ozan,
senin resimlerde harikaymıs..ama necdet i kötü yakalamısın valla.
S&S
-
26 Haziran 2006, 16:13
İyi iş cıkarmışsınız bravo
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
-
26 Haziran 2006, 16:16
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
sevgili ozan,
S&S
paşa zaten herkes beni kötü yakalıyor ya yemek yerkene yada plajda
ama artık şakam yok bende fırsat buldummu yakacam öyle pozlar çekecemki
ruhları bile duymucak
-
26 Haziran 2006, 16:20
Kardeşlerim öncelikle bu muhteşem geziyi düzenleyen Necdet abime ve katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.Katılamayan arkadaşlarım için de gerçekten çok üzgünüm.İnşallah bir dahakine birlikte olacağız.
Hiç bir kardeşimi incitmemeye çalışarak seyir düzenimiz hakkında bir iki düşüncemi ve sonra da harika fotoğrafları paylaşmak istiyorum izin verirseniz.
1.Sapanca gezimizden sonra izlenimimi beyan etmiştim.Bizim fermuarımız hep yırtık.Belki virajlarda motosikletlerin şeridin sağına ya da soluna biraz kayması normal olabilir ama viraj biter bitmez her sürücü hemen yerini almalı.Bunu maalesef yapamadık.Ledo üstat bizi uyarırken "herkes numarasını bilmeli.Tekler şeridin solunu çiftler de sağını takip etmeli" demişti ki bunu uygulamak bile düzeni sağlamak için yeter de artar bence.Bir dahaki gezimiz için mutlaka bunu uygulayalım.Yaşamımızın geri kalanında sürüş sorunu yaşamayalım (yaşam boyu kardeşiz ya )
2."Grubun hızı en yavaşın hızıdır" kuralına maalesef bağlı kalamadık.Her iki görüşü de kabul ediyorum ve her ikisine de hak veriyorum aslında.150 cc'lik bir motor, kardeşimin scooterı için zayıf.Bir de artçı alınca motosiklet boğulup kalıyor.Şüphesiz kartal23 kardeşim bir dahaki gezide daha tedbirli/hazırlıklı olacaktır.Biz de daha dikkatli. Zaten bu boğulma virajlarda, özellikle rampa yukarı virajlarda oluştu (Uzunca bir süre arkasındaydım çok net izledim.Berk üstadımda sık sık geride kalıp bizi kontrol etti sağolsun).İşte bu viraj noktalarında bize düşen yavaşlamaktı.Hem öyle abartılı yavaşlamıyorlar.MD'de filan atıp tuttukları gibi 30-40 km'lik hızlar tamamen yalan.Ben en yavaş iki motosikletin arkasında uzun süre yol aldım.Yalnız kaldıklarında da arkalarındaydım.Hararet, yakıt durumu gibi sebeplerle göstergelerimi sürekli kontrol ediyordum.Ya arkadaşların göstergeleri bozulmuş ya da seyir halinde göstergeye bakmadan göz kararı o hızlara düştüğümüzü sanmışlar.Yol halidir olur böyle şeyler. Belki de kısa süreli anlık olarak böyle bir yavaşlama olmuştur benim gözümden kaçan.
3.Bir de araç sollamalarında biraz zorlandık.Lider ve ona yakın olan araçların sola sinyal verdiklerini gördüğüm anda sol şeride çıkıp arkadan gelen trafiği engelledim (Alper bunlar senin yüzünden.Müzmin soncu olucam galiba )
Ama kimi zaman sollamaya çıkan kardeşlerim ya rampa yukarı araçları yeterli hıza ulaştıramadıkarından ya da o anda tesbit ettikleri başka bir engel yüzünden sollamadan vazgeçip tekrar sağ şeride döndüler.İşte o zaman ben zaman zaman zorluk yaşadım.Zira grup yavaşlayarak sağ şeride giriyordu ama ben grubun sola çıktığını gören otomobillerin sağ şeridi doldurmaları yüzünden grubun arkasına yerleşmekte güçlük yaşıyordum.Böyle durumlarda el kol bacak ayak hareketleri ile bana yardımcı olması için Işık'a bir eğitim versem çok yararı olacak herhalde. Sollamalarda daha çevik olmak işimize yarayacaktır.
4.Birazdan MD'ye giriyorum.Dostlarımın, motosiklet olgusunun (vakıf, kulüp benzeri) bir müessese değil bir kardeşlik olduğunu ve gezimizin ne kadar güzel olduğunu idrak etmelerine dostça bir üslupla yardımcı olacağım.
Herkes istediğini görür.Bence hiç sorun yaşamadık.Bazı hatalar yaptık.Bir daha tekrarlanmaması halinde bunlar güzel anılar olarak hafızamızda kalacak.Benimkine kazındı hala.Birbirimizi yavaş yavaş tanıyoruz.Tanıdıkça da seviyoruz be mübarek. Yaşasın MT
Veeeeeeee.Çenem düştü.Salı akşamı uzun uzun sohbet ederiz.İşte fotoğraflar.
Anlarımın, günlerimin, hayatımın Işığı ve bendeniz.
Birtanemiz Necdet abimiz.Haiiaaooyytt!!!Karate Necdet
Klimalı lüks araç tayfası.
Burcu kardeşimin güzel ellerinden.. Burcu'cuğum ağabeyinde ve eşine selmalarımı ilet lütfen.
Ah o yemekler ah!Ne güzel sofra.Güzel insanlar.Leziz yemekler.
İki yakışıklı bir masaya fazla...Değil mi? Sevgilerim sizinle kardeşlerim.
İkinci balığımdan kalan ceset.Işığım sağolsun, baktı bu yaratık doymayacak, hastalıkta sağlıkta, açlıkta toklukta diyerek balığını bana bağışladı.Ama gece çıldırdım.O yorgunlukla iki yumurtayı zor kırdım.Ama kırdım. Necdet abi.Beni yetiştir abi.Kendimi geliştireyim.Çırağın olaym.Kilo alayım.
Saygıdeğer şehzade Samet haşmet meap hazretlerine servise gidiyorum.Bir isteği var mı soruyorum.
Yüce fermanları üzere saygıdeğer şehzade Samet haşmet meap hazretlerinin o mübaaaarek ellerinden öpüyorum.Saygılarımla efendim.
79.....Serkan 79....İki zeytin koyacaksınız.Çalkalayın ama karıştırmayın.
Kızgın betondan serin sulara doğru gidiyoruz.
Pek sevdiğimiz yoldaşlarımız kızgın betonda dönmemizi bekleyecek.Kardeş kardeş sohbet etsinler.Mustafa çıkamasın diye Kızıl Tilki'yi Serkan'la onun arabasının arasına soktum.Zuhahaha.
Batıyor batıyor.Ah!Of!Bir daha ah.Emre ayakların nasıl kardeşim?Ben duş alırken diken söküyordum.
Kumsalda keyif.Emre'nin pozuna dikkatinizi çekiyorum."Frontal"
MT canlıları....Sürü halinde gezerler.Boş buldukları yere yayılırlar.Çim biçme makinelerini bile sesinden dolayı severler.Yolları üzerinde bulunan yiyecek mekanları talan ederler.Hele bazıları talanı zevk aldıkları bir hobi haline getirmişlerdir ki onlara da "gurme" derler.Canım Necdet abim.Hoşgörüne ve samimiyetine sığınarak bir latife yapayım dedim.Yoksa dünyalar senin aüstadım.Afiyet bal şeker olsun.
Alperim farkında mısın?Her gezimizde seninle benim yarı çıplak ve sarmaş dolaş bir fotoğramız oluyor.Dur bakalım.....
Özgür (praetorian) kardeşim ve ben.Yalnız ben niye öyle evrimini tamamayamamış neanderthal insanı gibi poz vermişim anlayamadım.Kim çekti bu anı?Işıl mı?Işıııııııııııııııııııııııııııııkkk!Gel buraya.
Özgürle göbek tokuşturuyouz.
Ha bunlar da bendeniz.
"Hayatt olmaz biz soyunmayız" dediler.Biz denize girerken güneşin altında bizi beklediler ve yol boyunca eşlik ettiler.Canım kardeşlerim.
Cebeci plajının en alımlı erkeği Yakışıklım benim.
Hımmmm!!bacaklar için yorum yapmayacağım.Ne!?Necdet abi! Yanlış anladın.Dur abi dur.Allah'ını seversen.Gelme üstüme üstüme.Abiiiiiiii?
Geliyo yaa!Abi dur.Gözlüğü çıkariim.Abii!(Abi abi diyip durma be bırak kamerayı kaçsana!)Aaaaah!Gözüm.
Bu adamlar nereye bakıyor.
Veeeeee.İşte Emre'nin (gucci) beklediği poz.Kardeşim, işte yeni avatarın.
Güzel yoldaşlarımız Işık'la Yeliz.Yeliz olmasaydı bulamayacaktık valla Cebeci plajını.
Plajdan sonra soğuk birşeyler içip serinlediğimiz, vücutlarımızı soğuttuğumuz yer.Bende dün zaten vardı bir hararet problemi.Maşallah Tilki'de birşey yok.Ben üstünde oturuyorum.Ha bire su kaynatıyorum.
Yavaş yavaş dönüş için hazırlanıyoruz.
Şunlara bak!Sankim dövecekler gibi geliyorlar.MT canlıları sizi....haydi motor başı.
Ve bitti.
Dönüşte belli bir süre sonra hız yapabilmek içingruptan ayrıldım Işık'ı eve yetiştirebilmek için.Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.Sizlerle birlikte olmayı çok seviyorum kardeşlerim.
İki tekeriniz durmasın.
-
26 Haziran 2006, 16:32
Forumdan Uzaklaştırıldı
necdet adlı üyeden alıntı
paşa zaten herkes beni kötü yakalıyor ya yemek yerkene yada plajda
ama artık şakam yok bende fırsat buldummu yakacam öyle pozlar çekecemki
ruhları bile duymucak
yarın aksam getir foto mak. sende necdet kardesim..yakala vatandaşları..
S&S
-
26 Haziran 2006, 16:32
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mert ybr 125 adlı üyeden alıntı
slm lar arkadaşlar dün yorucu bir gündü doğrusu gezdik tozduk falan yazıları okuyorum her kez yorumlar yapmış kimi iyi dio kimi kötü dio ama gezilerde kimse üstüne düşeni yapmıyo sanırım her kez işine geldiği gibi davranıyo.
Bazı arkadaşlar sanırım dün bana kızıyolardı çok hızlı gidiosun yok sa sol yapıyosun yok viraja hızlı giriyosun armızda acemiler var falan bunları düşünen arkdaşlar akşamın bi yarısı herkezi yolda bırakıp nereye kayboldu çok merak ediyorum?????
eğer gurup gitmek bu ise ben böle rezillik görmedim.
altında iyi motor varsa iyisin kötü motor varsa tınlayan yok o zaman yazın topiklre ufak motorlar gelmesin diye burdan 200 km yol gittik ve resmen orda satıldık geldik.ve benim ileri
geri yapmam sadece gurubu bi arada tutmak öndekine yavaşla diyorum falan filan arkadşlar virajlarda nerdeyse durana kadar yavaşlıyo döndükten sonra altlarında makina var tabe anında yapıştırıyo bizte 125 liklerle yırtalım bi tarafımızı mesafa kapansın, diye ama biz ara açılmasın diye fazla yavaşlamıyoruz o zaman herkez köpürüyo hızlı gidiyosun diye ama arkada kalınca kimse beklemiyo dün kadar dağınık bi gezi daha görmedim ve gurubun çoğu durmadan gitti inşallah düzelir ama biraz zor çünkü
balık baştan kokar
.....
mert kardeşim dün sana belki söylediklerim ağır gelmiş olabilir ama senin
yapacağın artislik yüzünden başkalarının hayatını tehlikeye atmaya
hakkın yok bunu birkaç gezide gördüm ve sadece ben değil
şimdi kendin düşün bakalım balık nerden kokmaya başlıyor ondan sonra karar
ver
-
26 Haziran 2006, 16:37
KELSİNUS kardeşim saol sen biraz daha iyi anlatmışsın kimse kızıp darılmasın arada ufak tefek sitemler var ama sadece paylaşıyoruz herkez hatasını telafi etmeye çalışşır en azından tabiki herkez kardeş yane kimse kimseyi yanlış anlamasın ve darılmasın böle ufak tefek şeyler yüzünden
-
26 Haziran 2006, 16:40
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
sevgili ozan,
S&S
Allah'ın izniyle yakalarız paşam.Gerçi işin doğrusu Necdet üstadım da çok zorluk çıkarmadı hani.
-
26 Haziran 2006, 16:45
jakobien adlı üyeden alıntı
Necdet abi senin iyi niyetinin farkındayım yanlış anlama sana bi lafım yok sürüş yerindeki muabbet güsel olabilir bu gezinin iyi olduğu anlamına gelmez bu muabbetin iyi olduğu manasındadır zaten 3-5 motorsiklet kullanıcısı bir araya geldiğinde kötü muhabbbet pek çıkmaz.
Benim anlatmak istediğim şey gezinin organize olmaması artçılar haberciler kimdi nerelerde mola verilecekti kaçarlı gruplar hareket edecekti.O grupları oraya getirecek kişiler yeterince tecrubelimiydi.Uzun mesafe gezilerinde ufak kazalarla atlatılmış olması çok güsel allah korudu diyorum başka bişey demiyorum.
Gucci senin yaşın kadar senedir motorla ilgileniyorum terbiyeni takın
sen beni yanlis anladin benim bu konuda gercekten tecrübem yok. ve soledigin seleri gercekten dogru buluyorum (terbiyem konusundaki lafıni duymamis kabul ediyorum) benim demek istedigim . neden gezi sirasinda bu duruma müdahele edilmedi. tecrübeli kisiler neden gezi sonrasini bekledi bunlari yazmak icin ?
benim merakim bu . ilkkez bole bi geziye katiliyorum ve birakin ehliyeti gercekten tecrübe kazanmak icin artcı oldum.
bu gün yapilan yorumlar bana agir geldi acikcasi ve dünki gezide aksam motorla dönmek istemedim . kaskim kafamdan cikiodu ya ben düserdim yada arkadan gelen kaskima takilırdi bunu necdet abiyede soledim tecrübem olmamasina ragmen . olaya motorla dönus yapmamakla bi kazaya sebebiyet vermedim belkide . bunlar neden dün düsünülmedide bugün konusuluo . sıkıntim buu
saygılarimla..
ayrica mert gercekten dogru soledin bende ramzey 100 cc motorumla gelseydim belkide en arkada düsen ben olurdum . bu konular bence salı günü seviyeli bi sekilde görüsülmeli. herkez stres yapti hakli olarak
-
26 Haziran 2006, 16:51
fotoğrafların geri kalanları nerde arkidişler???
merakla bekliyorum...
kefken - plaj fotolarını istiyoruuuuuum
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
26 Haziran 2006, 16:52
yok nejdet abi sorun laflar değil ama gözünü hep aynı noktada tutma yane hep beni görme ki hadi dielim öle gördün tamam hade sence hata yaptım ama dedinden sonra ben hiç öle bişe yapmadım sabit kendi yolumda gittim ölle hatamı düzelttim.ama kimse bişe leri düzeltmek için çaba göstermedi ve ilk önce sen basıp gittin e onlar küçük motor önden çıksın biz onları geceriz böle bişe varmı yaf..hade ben hatamı kabul ettim.
ama sizde kabul edin biraz, sadece işin artistlik bölümüne yorum yapmışsın ötekiler hakkında hiç bişi yok.herkezi eşit eleştir bence
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler