Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 25.06.06 Kerpe Gezisi - Tüm Fotoğraflar Yorumlar

REKLAM ALANI
    yollar_efesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG 650-R
    kerpe gezisini organize eden necdet abi başta sana olmak üzere ilk yardım hizmetlerini kusursuz yapan frenge_chaplin (charlıe_chaplinin amcakızı oyuyoo )kızıl kardeşime ve degerli babasına hakan ve degerli kız arkadaşına sohbetleri icin mühendis1959 abiligin için alper_tim dostlugun için ve senn yasemin herşey için teşekkür bu arada isimleri hatırlayamadıgım halukk abi sanada tüm mt dostlarına teşekkürler elinize yüreginize sağlık AYGÜN MOTOR SHOP

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -MUSTURAKİ- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güzel bir geziydi uykusuz ve yorgun olmama rağmen değdi yolculuk sırasında ufak tefek sorunlar yaşadık iki arkadaşımız kaza yaptı allahtan ikisinindede ciddi bir şey yoktu erken ve geç gidenler plajda buluşamadık ama herkes çok eğlendi hele yemekten sonraki hamak keyfi süpperdi
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı
    garaj kapısı kumandam kayboldu ya kafayı yıcembelkı arabadadır sahıbının ısmı mustafaydı ama nıkı neydı unuttum bılen varmı?
    dostum bu gün boşluk bulduğumda arabayı konturol edicem..

çekilen fotolarda görüntüyü bozan beyaz tipo varya o benim otom görüntüyü bozuyo diye kızmayın güzel çıkmış walla

en kısa zamanda tekrar bir arada olabilmek dileğiyle

saygılar
    MUSTAFA

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    eyw musturaki ozel mesaj bombardımanına tuttum senıyolda donerken bı kavsakta durmustunuz ben arkadan hızla gelıodum once ssol yapıp sora saga dondunuz)korkuttunuz benı galba kurtkoy ayrımıydı
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı -MUSTURAKİ- adlı üyeden alıntı
    çekilen fotolarda görüntüyü bozan beyaz tipo varya o benim otom görüntüyü bozuyo diye kızmayın güzel çıkmış walla
    saygılar
    MUSTAFA
    yaw mustafa sen arabaylamı gittin? hayırdır..
    S&S

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    kartal23
    kardeşim
    sana aynen katılıyorum lütfen grup sürüşü yapacak arkadaş az öncede dediğim gibi bu tür yazıları 3-5 defa okusunlar çünkü anladığım çoğunluk bilmiyor grup sürüşünü
    grup sürüşü demek öndekine yetişecem diye yolda deli gibi gitmek değildir grup sürüşü demek (fermuar düzeni) aynadan arkandakini kontrol edip o yavaşladığında da yavaşlayabilmektir tabi arkandakine bakıyorsan
    örnek yazıyı bi zahmet okuyun arkadaşlar
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6385
    lütfen biraz daha dikkat
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    mcgyver, istediğin kadar hedef küçült. işe yaramamış. aha işte burdasınız, itfaiyeciler siziii
    Alıntı serkan79 adlı üyeden alıntı
    hangisi bumu
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

gucci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mc 150
    ben gene istiyorum bole bi geziyi agvaya gitsek mesela istanbula yakin karadeniz kiyilari güzel olur.

otobanda kaskim ucuyodu kefadan beni görenler bilir. opetten cikinca kapadim gözlerimi . actigimda kandira giselerine giriyoduk. yalan solemiyim tirstim valla..
    o kaskida en kisa sürede degistiricem . kafamdan ciksa arkadan gelenre ciddi zarar verebilirdi valla..

ayrici sortun üzerine giydigim kafamda kask olan kumsal sefasi harleyci resmimi yayinlasin birileri lütfeeeeeeeeennnnnn........

-MUSTURAKİ- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    yaw mustafa sen arabaylamı gittin? hayırdır..
    S&S
    sorma paşam malum ehliyet birde cumartesi akşamı buluşmadan sonra eve geldiğimde bir telefon sabah 6:00 yakadar eğlence 1 saat uyku tırstım motorla gitmeye o yola dayanamazdım walla

ama paşam senin eksikliğini hissettik

saygılar
    MUSTAFA

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Alıntı yollar_efesi adlı üyeden alıntı
    kerpe gezisini organize eden necdet abi başta sana olmak üzere ilk yardım hizmetlerini kusursuz yapan frenge_chaplin (charlıe_chaplinin amcakızı oyuyoo )kızıl kardeşime ve degerli babasına hakan ve degerli kız arkadaşına sohbetleri icin mühendis1959 abiligin için alper_tim dostlugun için ve senn yasemin herşey için teşekkür bu arada isimleri hatırlayamadıgım halukk abi sanada tüm mt dostlarına teşekkürler elinize yüreginize sağlık AYGÜN MOTOR SHOP
    Sağol canım kardeşim, sana söylemiştim AYGÜN motorsuz kerpe gezisi olmaz diye, kırmadınız sağolun.

Plajı da salladınız hani, KUMLAR AĞLADI BEEE

HANİ BENİM RESİMLERİM ,(BAŞIMIZ KEL DİYE BENİM RESİMLERİMİ KOYMUYORLAR ANLADIM)

MACGYVER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal&Raptor 250cc
    Alıntı jakobien adlı üyeden alıntı
    gittiğim en kötü geziydi...
    1-Kerpeye gidiyoruz şurda sAat 10 da buluşacaz
    2-Yemek yicez
    3-Geri dönecez
    bu üç doneyi verip gezimi olur
    Hamak vardı bide demi onu demeyi unutmuşlar demi?
    Gayet seviyeli bir gezi idi.
    Gezinin kötü yönleride vardı ama bunu, yapılan organizasyona yada organize edene maletmek yanlış olur! Sorumsuz katılımcıların hiçmi suçu yok neden işin bu boyutundan bakılmıyor bakiyim!!

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Alıntı Kartal23 adlı üyeden alıntı
    kim motordelisine yazıyor arkadaşlar... ben sadece MT üyesiyim... beni başkalarıyla kıyaslamayın... katıldığım diğer gezilerdeki gibi olur sandım ve artçı aldım...

1. Sırada race motorlar
    2. Sırada copper lar
    3. Sırad da scooter lar

diye sürüşleri biliyorum ve nihayetin de 2-3 seferki uzun sürüşlerde bu şekildeydi... demek ki her gezide farklı sürüşler olacak.... arkadaş getirmek sakıncalı... bir sonraki sefere getirmem...

YBR 125
    CBR 125

bu motorların ph ları çinlileri 2 veya 3 katlıyor burada teknik bilgiler sunmak istemiyorum... herkes motorunun hız kadfranını biliyor..

ama kusura bakmayın...

ben her gezide olucam... gurubun en sonunda da olsam.. buradan kopmıyacağım... bilginize....

haaa derseniz ki çinliler gurubu yavaşlatıyo onagöre topiclerde çinliler gelmesin zayar. o zaman gelmem ama gene vurguluyorum...

Ben her gezide olucam... gurubun en sonunda da olsam.. buradan kopmıyacağım... bilginize....
    gelcen tabi her geziye gerekirse polis zoruyla alırız seni çin
    kartal seni

praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    kartal bence orda kast edılen sen dıılsın..kandıra cıkısında sorun oldu sanırım onlar..
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Grup sürüşüyle ilgili olan mesajları başka bir başlığa taşıdım ;
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16769

Buradan devam edip bu karışıklığa çözüm getirmeliyiz.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    yyaw bu sitede de herkes üstüne bişiler alınıyo bence isim vererek eleştiri yapılsın kanısındayım o zaman üstüne alınma olayı olmaz diye düşünüyorum
    ayrıca dünkü gezi olumsuzluklar olmasına rağmende güzeldi sonuçta eğlenmeyi bilmek lazım sorunlar eğlencenin tuzu biberi dert etmeyin gene güzel bi buluşma yaparız dostlar düşmanlar çatlar
    şaka bi yana bu hafta sonu pazar kahvaltısana bekliyoruz herkezi
    http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16157
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

jakobien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 ''MAVİ GRİ ŞASE GÜZELİNDEN''
    naparsanız yapın dönüş yolunda beyni patlamış ybr sürücüsünü siz görmediniz biz gördük neyse umarım birileri ölmeden şu geziler tamamlanır...
    To know me is to love me....

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    abi deniz çok güzel di... eğer kamplı gidilmeyi planlarsak ben kamp malzemesi alıcam... bilginiz olsun... necdet abi yanlız sen gençken yaş 18,5 yani vicut çaşılmıs gibi gördüm sankim...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    bel gelcem işallah alpercim bi değişiklik olmazsa
    cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
    and you can do the same thing if you please

gucci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mc 150
    agzi olan konusuo cok bilen ve yorum yapan arkadaslarimiz neden gezi sirasinda konusmuolarda sonradan susmuolar.......

nese mt kefkenden ayrilinca bende aksam günesini izlemeye kayaliklara gittim aldim birami yaktim sifarami ve "keske gitmeselerde su manzarayi birlikte izleseydik" dedim kendime. ama herkezin isi gücü var ... o resimleride yayinlanmasi icin atarim gerekli kisilere......görülmeye deger

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Alıntı jakobien adlı üyeden alıntı
    naparsanız yapın dönüş yolunda beyni patlamış ybr sürücüsünü siz görmediniz biz gördük neyse umarım birileri ölmeden şu geziler tamamlanır...

bende o haberi aldım izmittenmiş çocuk allah rahmet eylesin bunu ama
    bizim problemle aynı tutamasın bende 2tane raceci gördüm dün okadar
    manyak gidiyorlardiki ben gözlerimi kapattım bişey olacak diği benim elimde
    olsa kusura bakmayın ama 25yaş altı kimseye vermem zaten böyle motor
    uçan bir tabut akıllı gitmeyen birine

TycOOn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor + Honda Civic Hatchback AMT
    Alıntı MACGYVER adlı üyeden alıntı
    Leeeeeeeeeeeeeeeen dellendirmeyi adamı
    Ben tamam biraz geç geldim ama 14:40 da ordaydım neden sizi göremedim çokmu erken ayrıldınız bakiyim!!
    Kankalar ordaymış görüşemedik yahu
    ya ben sen gelmedin sanıyordum bilseydim geldiğini neyapar eder buluşurduk!

güneşte fazla kalmadıgım halde fena haşlanmışım omuzlar sırt bepantenle idare ediyo anca klima altında durabiliyorum :(

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler