Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 25.06.06 Kerpe Gezisi - Tüm Fotoğraflar Yorumlar

REKLAM ALANI
    Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (23 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
    alper_tim, -MUSTURAKİ-, alonso, ALPERRR, ashes+, Captain Future, deamon, drbese, H.Eylem Sağkan, halilertan, Kartal23+, Kavram, lata, MACGYVER+, muhendis1959, mustafa öztürk, mutluemlak, ozturk_sertac, praetorian, TNT, tunoka+, vedo, zuhtupasa+
    topiğe bak bee rekor rekorrrr
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halilertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono Factory
    arkadaşlar ne güzel birgün geçirmişsiniz, gelemedik özür dileriz, ciddi bir oyuna geldik, amam nasıl bir daha böyle güzel bir etkinlik olur bilemem
    let it be

MACGYVER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal&Raptor 250cc
    Alıntı gurolcbr125 adlı üyeden alıntı
    Şimdiye kadar katıldığım en güzel gezilerden biriydi.
    Tycoon (giray) saolsun beni arabayla götürdü o da olmasa heralde benim motorla o yolda canım cıkardı.Giray'a ve gezide tüm emegi gecen arkadaşlara teşekkür ediyorum...Unutulmaz bir gün yaşadık, herşey harika idi.Çoooook eglendim...
    Leeeeeeeeeeeeeeeen dellendirmeyi adamı
    Ben tamam biraz geç geldim ama 14:40 da ordaydım neden sizi göremedim çokmu erken ayrıldınız bakiyim!!
    Kankalar ordaymış görüşemedik yahu

ALPERRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500 GRİ
    gezide emegi gecen herkese tesekkurler güzel bir gezi ve harika bir pazar geçirdim. donus bıraz yorucuydu eve 10:30'da vardım gelır gelmez dus alıp yataga attım kendimi baya yorulmusum. batuhan ve kartal arkadasımız arkada kaldıkları için biraz zorluk yaşamışlar.
    batuhan bir dahaki gezide artçım olursun ben yorulunca arkaya geçer direksiyonu sana bırakırım.

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    ARKADAŞLAR , Günaydın,

Ben bu tür bir geziye ilk defa katılanlardanım, inanın çok büyük keyif aldım,iki misafir dostum ile birlikte erken giden gruba dahil olduk, grup sürüşünün acemisi olduğumdan erken çıkalım diye düşündüm, gerçekten süper bir sürüş oldu, arkadaşlar bu konuda çok tecrübeli ve techizatlıydı, önde ve arkada birer araç, öncüde ve arkadan gelen arkdaşlarımızda telsiz vardı, hiçbir kopma olmadan ve sorunsuz kerpeye gittik.

NECDET KARDEŞİMLE SOHBET ETME İMKANI BULAMADIM ÇOK TELAŞLIYDI, BELLİKİ ORGANİZASYONDA AŞIRI SORUMLULUK TAŞIYORDU,ÇOK YOĞUNDU

MEKANIN SAHİBİ DEDİKİ: NECDET BEY BENİ BUGÜN ON KERE ARADI AMAN BENİ MAHÇUP ETME DİYE, İŞTE BUDUR YAA SAĞOL NECDET KARDEŞİM MAHÇUP OLMADIN

seçilen mekan, yemekler harikaydı, ana grup geldiğinde bizim yemek işimiz bitmişti, biz deniz kenarına gittik, daha sonra ana grubun geleceğini söylemişlerdi ama galiba bir kopukluk oldu, gelen olmadı.

İki misafir arkadaşımla gruptan erken ayrıldık, üç motor dönüş yoluna çıktık, çok güzel bir sürüşle, geri geldik, yolda kız arkadaşı rahatsızlanan, ve motorunda ufak bir arıza olan regal ci kardeşimizle karşılaştık onları yalnız bırakmadık beraberce döndük.

BÜTÜN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,

ABİ BENİM HİÇ RESMİMİ ÇEKEN OLMADIMI YAAA? BEN NERDEYİM

ErdoganAktas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Çok güzel bir gezi olmuş ellerinize kollarınıza sağlık. 2 ay evvel de oralara gidip sanırım pazar günü ve çok kalabalık olduğu için yollar haricinde pek beğenmemiştim. Ancak resimlerden görüyorum ki siz biraz daha farklı yerlere gitmişsiniz. Güzel yerler görüp geçirdiğinize göre anlatsanıza Kerpe - Kefken arasında neler yaptınız? nerede denize girdiniz? nerelerden geçtiniz? biraz yol tarifi lütfen.
    İnşallah bir dahaki geziye bende gelirim.
    Hayatonda

mutluemlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2021 r1250gs adw , vespa mickymause
    günaydınnnnnnn arkadaşlar hepinizee
    nasıl demeyin 10 da evdeydim yorgunluktan bitmişim lespaul un dediği gibin denizde koşmak yaramıyorrrr
    necdet bir kere daha ellerine sağlık harika bir geziydi tekrarını bekleriz
    bu sefer gerçekten ii yol yaptık akşam km ye bakınca 364 yazıyordu
    gelmeyenlere duyrulur kaşarlı mantar ve fırın sütlaç çok güzeldiiiiii.....
    japondan şaşma,çine bulaşma........

Motosikleti
    Regal&Raptor 250cc
    Yanlız kowboydum dün!
    Extraordinary bir durumdan dolayı biraz geciktim!
    Ama bu geziyide kaçırmam dedim düştüm Regal Raptorumla yola bas allah bas yol bitmiyo nere gidicem onuda hiç bilmiyom, neyse sora sora bağdat bulunur dedim. Ensonunda geldim yetiştim katıldım gruba.çıkış saatim 12:50 varış saatim 14:40. Geldiğimede değdi eylendim stres attım yoruldum.

Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    Alıntı mutluemlak adlı üyeden alıntı
    günaydınnnnnnn arkadaşlar hepinizee
    nasıl demeyin 10 da evdeydim yorgunluktan bitmişim lespaul un dediği gibin denizde koşmak yaramıyorrrr
    necdet bir kere daha ellerine sağlık harika bir geziydi tekrarını bekleriz
    bu sefer gerçekten ii yol yaptık akşam km ye bakınca 364 yazıyordu
    gelmeyenlere duyrulur kaşarlı mantar ve fırın sütlaç çok güzeldiiiiii.....
    abi sus ben gene açıkmaya başladım kaşarlı mantar kaşarlı köfte üstüne fırın sütlaç süperdii
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    Alıntı ALPERRR adlı üyeden alıntı
    gezide emegi gecen herkese tesekkurler güzel bir gezi ve harika bir pazar geçirdim. donus bıraz yorucuydu eve 10:30'da vardım gelır gelmez dus alıp yataga attım kendimi baya yorulmusum. batuhan ve kartal arkadasımız arkada kaldıkları için biraz zorluk yaşamışlar.
    batuhan bir dahaki gezide artçım olursun ben yorulunca arkaya geçer direksiyonu sana bırakırım.
    sağol aplerr....
    dun kumsal cok guzeldı..
    alperr unutmadan saat kaç....
    110cc ıle 350-400km yol yaptım
    accccayipp yorulmusum....
    walla nefes almadan uyudum yorgunluktan
    ____it's my life_1982____

Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Alıntı alper_tim adlı üyeden alıntı
    abi sus ben gene açıkmaya başladım kaşarlı mantar kaşarlı köfte üstüne fırın sütlaç süperdii
    alper sen böle yemege devam et.. bi kaç ay sonra seni kimse artcı almıcak bak..
    S&S

Motosikleti
    Regal&Raptor 250cc
    Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı

İki misafir arkadaşımla gruptan erken ayrıldık, üç motor dönüş yoluna çıktık, çok güzel bir sürüşle, geri geldik, yolda kız arkadaşı rahatsızlanan, ve motorunda ufak bir arıza olan regal ci kardeşimizle karşılaştık onları yalnız bırakmadık beraberce döndük.

BÜTÜN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,

ABİ BENİM HİÇ RESMİMİ ÇEKEN OLMADIMI YAAA? BEN NERDEYİM
    Yolda dönerken kandıra yolunda ben seni gördüm bizde bir kaç motor sizin karşınızdan geliyoruk korna çaldım size önümde sislambalarım vardı ve yanıyordu ayrıca kornamda havalı idi bilmem farkedebildin mi?

Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    S&S
    Asıl alperin onların üzerine götürdüğü tostları ispiyonlamak lazım
    kaçtaneydi alper ben sayamadımda

ALPERRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 500 GRİ
    batuhan bir sonraki gezide yol tarifini saat yönü cinsinden yapıcan artık.

gucci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mc 150
    Alıntı ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
    Çok güzel bir gezi olmuş ellerinize kollarınıza sağlık. 2 ay evvel de oralara gidip sanırım pazar günü ve çok kalabalık olduğu için yollar haricinde pek beğenmemiştim. Ancak resimlerden görüyorum ki siz biraz daha farklı yerlere gitmişsiniz. Güzel yerler görüp geçirdiğinize göre anlatsanıza Kerpe - Kefken arasında neler yaptınız? nerede denize girdiniz? nerelerden geçtiniz? biraz yol tarifi lütfen.
    İnşallah bir dahaki geziye bende gelirim.
    dostum kerpede yemek yedik merkeze ugramadan kumcagiz , üzerinden kefken merkezden gecis yaptik kovanagzi sahilinden devam ederek cebeci sahiline demir attik . deniz ve su topundan sonra cay bahcesinde dinlendik ve sonra donuse gecildi
    coksey kacirmisin dimi..

Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    S&S
    anaa o zaman son kez pazar açık büfede yerim bi dahada yemem

kaçtaneydi alper ben sayamadımda[/QUOTE]

olm sölemesine yaaa

Motosikleti
    Regal&Raptor 250cc
    Alıntı LesPaul adlı üyeden alıntı
    abi onlar 3 tane değil, 2 tane sadece abartmış serkan abi
    ayrıca yanımda da mcgyver var 3. resimde. bakın arkamda sarı t-shirt ü gözüküyo
    ayrıca alper de yaptı ama onu koymamış çifte standart var.
    ohh ispiyonladım hepinizi
    Ne Ne Ne sarı thisirt mü? Ne macgyver mı?
    Yanlız ben bişi göremiyomki millet görsün Serkancım
    Nejdet abi sen suda istop oynarken hedef küçültmeyi göstermiştinya sağol vallahi Bak serkan var ben yokum o resimde

anaa o zaman son kez pazar açık büfede yerim bi dahada yemem

kaçtaneydi alper ben sayamadımda
    olm sölemesine yaaa [/QUOTE]
    Hay aksi gene pot kırmışım ağzımdan kaçırmışım

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Alıntı MACGYVER adlı üyeden alıntı
    Yolda dönerken kandıra yolunda ben seni gördüm bizde bir kaç motor sizin karşınızdan geliyoruk korna çaldım size önümde sislambalarım vardı ve yanıyordu ayrıca kornamda havalı idi bilmem farkedebildin mi?

Evet şimdi hatırladım, gördüm hatta sonra konuştuk kimdi acaba diye.Grup dağılınca tanışamadık sizle, inşallah bidahaki sefere ama seni ararım motoruna bakmak istiyoum.

tunoka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 ABS
    Ne hoş ne güzel...

Arkadaşlar hafta sonu kimseye söz vermeyin...Bekliyoruz..

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16157

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    Alıntı praetorian adlı üyeden alıntı
    gezi tekrar edıorum cok guseldi..batuhanın ve kartalın yasadıgı aksaklıklar dısında bence iyiydi yol..herkese tekrar tesekkurler...bıdaha ne zaman gıdıoruz)yanlız garaj kapısı kumandam kayboldu ya kafayı yıcembelkı arabadadır sahıbının ısmı mustafaydı ama nıkı neydı unuttum bılen varmı?
    bu arada off road yaptıgımız kısım harıc cbr gayet iyiydioffroad da hayvanın canı cıktı rengı attı
    Gezi İçin Necdet abiye teşk. denizde İstop aynamak güzeldi... bir de nicim Uçankuş olarak değişti gibi oldu ama genede gezi güzeldi..... karpuz kabuğunu grup olarak denize düşürdük..

dostum... aslında benim yaşadığım talihsizlik değildi. çünki bütün motorlar cc leri büyüktü ve senin motorun 125cc olduğu ve ph şının da ne kadar iyi biliyorsundur... senin motorunun hız kadranı kaç acaba ?
    benim ki 120...

1=Benim Ratçım vardı...
    2=Bütün rampalarda toplu sürüş dışına çıkılarak herkes vitesleri 5 ledi ve bir anda gözden kayboldu...
    3=Kaza yapan arkadaş alsında toplu sürüşe iyi katılamadığı için yol dışına çıktı...bizlere yetişmek için kaza yaptı... eğer standart olarak hız limiti uygulansaydı kaza yapmayacaktı.....
    4=Grubun öncüsü vardı ama arkayı kontrol edeni yoktu ama kotrol işini Mertybr125 (Mehmet) yapmaya çalıştı... bir önde bir arkadaydı... bu uğraşından dolayı teşk.
    5=En son çok rahat Grup ile benim aramda 2km lik bir ara oluştu...

bu yazdıklarıma şansızlık diyecek bir arkadaş daha varmı... bilemiyorum ama herkesin motoru kendine mükemmeldir.ASYA 150T1 süper...

bu yazdıklarım biraz sitem doluydu ama... bu güne kadarki katıldığım gezilerde hiç bu kadar arkada kalmadım...

yemekler iyidi... Butuhanın da yazdığı gibi bizim masaya 1 saat sonra servis yapıldı ve herkes denize denin ce de öyle bir yemek yedimki necdet abide resmilerim var... azım açık..

Beni Geride bırakmayıp eve dönüş yolunda bana katılan Batuhan35-Mertybr125 e teşk. ediyorum..

toplu sürüşlede biraz daha dikkat edelim lütfen...

eve geldiğimde gece saat 12 olmuştu...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

gucci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mc 150
    arkadaşlar herkese günaydın
    öncelikle organizasyonu ayarlayan ve bizlere orda yardımcı olan necdet abiye ve artçısı emre ye teşekkürler
    beni arabasıyla alan ve tüm gün beni taşıyan serkan79 kardeşimede teşekkürler
    bize katılan tüm MT dostlarınada teşekkürler yalnız kalmadım çok şükür
    yolda kaza yapan sahinhakan04 e ve bizim grupta olan diğer kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun allah beterinden korusun
    süper bi gündü çok eğlendim serkan79 a arabasının üstünde gitmeme izin verdiği için tekrar teşekkürler
    burdan bişey rica edeceğim lütfen bundan sonra geziye çıkacak arkadaşlar bi zahmet şu grup sürüşü olayını alıp 3-5 defa okusunlar ve herhalde bizim motorculara ait bi özellik olan aynalarına bakmama olayına bi son versinler benim bildiğim grup sürüşünde aynadan arkandaki arkadaşını kontrol edersin ve yavaşlarsa sende yavaşlarsın öndekine yetişmek için basmazsın yolda acaip kopmalar yaşandı lütfen biraz dikkat
    hepinize hayırlı haftalar hayırlı sürüşler diliyorum görüşmek üzere
    alper kardesim asil ben tesekkur ederim . sizlere birazda olsa yardimci olabildiysem neala . ama inanin gezideki en mutlu kisilerden biri bendim nersey harikaydi sizlerle tanismak arkadas olmak benim icin anlatilmaz bir zevk .
    herkese cok tesekkur ediyorum harika bi geziydi.
    ve en onemlisi beni kefkende biraktiginizda kornalarla veda etmeniz beni cok duygulandirdi ..

iyiki bu siteye üye olmusum . geziye katilin katilmayan herkeze saygilar
    necdet abimizin samimiyetine ayrica tesekkür ederim o beni artci olarak almasaydi bole keyifli bi geziyi yasayamazdim (hemde kendi yazligimda olmasi)
    saygilar selemlar

ayrica beni kumsalda kask ve montumla resmimi ceken arkadastan ricam o resmi yayınlasin cok lazim

ve sort agzimda sigara olan resim

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler