[MT İstanbul] 25.06.06 Kerpe Gezisi - Tüm Fotoğraflar Yorumlar
Reklamlar
-
26 Haziran 2006, 11:07
Super Moderator
Konuyu Toplam 25 üye okuyor. (23 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alper_tim, -MUSTURAKİ-, alonso, ALPERRR, ashes+, Captain Future, deamon, drbese, H.Eylem Sağkan, halilertan, Kartal23+, Kavram, lata, MACGYVER+, muhendis1959, mustafa öztürk, mutluemlak, ozturk_sertac, praetorian, TNT, tunoka+, vedo, zuhtupasa+
topiğe bak bee rekor rekorrrr
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
-
26 Haziran 2006, 11:07
arkadaşlar ne güzel birgün geçirmişsiniz, gelemedik özür dileriz, ciddi bir oyuna geldik, amam nasıl bir daha böyle güzel bir etkinlik olur bilemem
-
26 Haziran 2006, 11:08
gurolcbr125 adlı üyeden alıntı
Şimdiye kadar katıldığım en güzel gezilerden biriydi.
Tycoon (giray) saolsun beni arabayla götürdü o da olmasa heralde benim motorla o yolda canım cıkardı.Giray'a ve gezide tüm emegi gecen arkadaşlara teşekkür ediyorum...Unutulmaz bir gün yaşadık, herşey harika idi.Çoooook eglendim...
Leeeeeeeeeeeeeeeen dellendirmeyi adamı
Ben tamam biraz geç geldim ama 14:40 da ordaydım neden sizi göremedim çokmu erken ayrıldınız bakiyim!!
Kankalar ordaymış görüşemedik yahu
-
26 Haziran 2006, 11:08
gezide emegi gecen herkese tesekkurler güzel bir gezi ve harika bir pazar geçirdim. donus bıraz yorucuydu eve 10:30'da vardım gelır gelmez dus alıp yataga attım kendimi baya yorulmusum. batuhan ve kartal arkadasımız arkada kaldıkları için biraz zorluk yaşamışlar.
batuhan bir dahaki gezide artçım olursun ben yorulunca arkaya geçer direksiyonu sana bırakırım.
-
26 Haziran 2006, 11:16
ARKADAŞLAR , Günaydın,
Ben bu tür bir geziye ilk defa katılanlardanım, inanın çok büyük keyif aldım,iki misafir dostum ile birlikte erken giden gruba dahil olduk, grup sürüşünün acemisi olduğumdan erken çıkalım diye düşündüm, gerçekten süper bir sürüş oldu, arkadaşlar bu konuda çok tecrübeli ve techizatlıydı, önde ve arkada birer araç, öncüde ve arkadan gelen arkdaşlarımızda telsiz vardı, hiçbir kopma olmadan ve sorunsuz kerpeye gittik.
NECDET KARDEŞİMLE SOHBET ETME İMKANI BULAMADIM ÇOK TELAŞLIYDI, BELLİKİ ORGANİZASYONDA AŞIRI SORUMLULUK TAŞIYORDU,ÇOK YOĞUNDU
MEKANIN SAHİBİ DEDİKİ: NECDET BEY BENİ BUGÜN ON KERE ARADI AMAN BENİ MAHÇUP ETME DİYE, İŞTE BUDUR YAA SAĞOL NECDET KARDEŞİM MAHÇUP OLMADIN
seçilen mekan, yemekler harikaydı, ana grup geldiğinde bizim yemek işimiz bitmişti, biz deniz kenarına gittik, daha sonra ana grubun geleceğini söylemişlerdi ama galiba bir kopukluk oldu, gelen olmadı.
İki misafir arkadaşımla gruptan erken ayrıldık, üç motor dönüş yoluna çıktık, çok güzel bir sürüşle, geri geldik, yolda kız arkadaşı rahatsızlanan, ve motorunda ufak bir arıza olan regal ci kardeşimizle karşılaştık onları yalnız bırakmadık beraberce döndük.
BÜTÜN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,
ABİ BENİM HİÇ RESMİMİ ÇEKEN OLMADIMI YAAA? BEN NERDEYİM
-
26 Haziran 2006, 11:21
Çok güzel bir gezi olmuş ellerinize kollarınıza sağlık. 2 ay evvel de oralara gidip sanırım pazar günü ve çok kalabalık olduğu için yollar haricinde pek beğenmemiştim. Ancak resimlerden görüyorum ki siz biraz daha farklı yerlere gitmişsiniz. Güzel yerler görüp geçirdiğinize göre anlatsanıza Kerpe - Kefken arasında neler yaptınız? nerede denize girdiniz? nerelerden geçtiniz? biraz yol tarifi lütfen.
İnşallah bir dahaki geziye bende gelirim.
-
26 Haziran 2006, 11:23
günaydınnnnnnn arkadaşlar hepinizee
nasıl demeyin 10 da evdeydim yorgunluktan bitmişim lespaul un dediği gibin denizde koşmak yaramıyorrrr
necdet bir kere daha ellerine sağlık harika bir geziydi tekrarını bekleriz
bu sefer gerçekten ii yol yaptık akşam km ye bakınca 364 yazıyordu
gelmeyenlere duyrulur kaşarlı mantar ve fırın sütlaç çok güzeldiiiiii.....
japondan şaşma,çine bulaşma........
-
26 Haziran 2006, 11:27
Yanlız kowboydum dün!
Extraordinary bir durumdan dolayı biraz geciktim!
Ama bu geziyide kaçırmam dedim düştüm Regal Raptorumla yola bas allah bas yol bitmiyo nere gidicem onuda hiç bilmiyom, neyse sora sora bağdat bulunur dedim. Ensonunda geldim yetiştim katıldım gruba.çıkış saatim 12:50 varış saatim 14:40. Geldiğimede değdi eylendim stres attım yoruldum.
-
26 Haziran 2006, 11:27
Super Moderator
mutluemlak adlı üyeden alıntı
günaydınnnnnnn arkadaşlar hepinizee
nasıl demeyin 10 da evdeydim yorgunluktan bitmişim lespaul un dediği gibin denizde koşmak yaramıyorrrr
necdet bir kere daha ellerine sağlık harika bir geziydi tekrarını bekleriz
bu sefer gerçekten ii yol yaptık akşam km ye bakınca 364 yazıyordu
gelmeyenlere duyrulur kaşarlı mantar ve fırın sütlaç çok güzeldiiiiii.....
abi sus ben gene açıkmaya başladım kaşarlı mantar kaşarlı köfte üstüne fırın sütlaç süperdii
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
26 Haziran 2006, 11:31
____it's my life_1982____
-
26 Haziran 2006, 11:31
Forumdan Uzaklaştırıldı
alper_tim adlı üyeden alıntı
alper sen böle yemege devam et.. bi kaç ay sonra seni kimse artcı almıcak bak..
S&S
-
26 Haziran 2006, 11:37
muhendis1959 adlı üyeden alıntı
İki misafir arkadaşımla gruptan erken ayrıldık, üç motor dönüş yoluna çıktık, çok güzel bir sürüşle, geri geldik, yolda kız arkadaşı rahatsızlanan, ve motorunda ufak bir arıza olan regal ci kardeşimizle karşılaştık onları yalnız bırakmadık beraberce döndük.
BÜTÜN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,
ABİ BENİM HİÇ RESMİMİ ÇEKEN OLMADIMI YAAA? BEN NERDEYİM
Yolda dönerken kandıra yolunda ben seni gördüm bizde bir kaç motor sizin karşınızdan geliyoruk korna çaldım size önümde sislambalarım vardı ve yanıyordu ayrıca kornamda havalı idi bilmem farkedebildin mi?
zuhtupasa adlı üyeden alıntı
alper sen böle yemege devam et..
bi kaç ay sonra seni kimse artcı almıcak bak..
S&S
Asıl alperin onların üzerine götürdüğü tostları ispiyonlamak lazım
kaçtaneydi alper ben sayamadımda
-
26 Haziran 2006, 11:43
batuhan bir sonraki gezide yol tarifini saat yönü cinsinden yapıcan artık.
-
26 Haziran 2006, 11:44
ErdoganAktas adlı üyeden alıntı
Çok güzel bir gezi olmuş ellerinize kollarınıza sağlık. 2 ay evvel de oralara gidip sanırım pazar günü ve çok kalabalık olduğu için yollar haricinde pek beğenmemiştim. Ancak resimlerden görüyorum ki siz biraz daha farklı yerlere gitmişsiniz. Güzel yerler görüp geçirdiğinize göre anlatsanıza Kerpe - Kefken arasında neler yaptınız? nerede denize girdiniz? nerelerden geçtiniz? biraz yol tarifi lütfen.
İnşallah bir dahaki geziye bende gelirim.
dostum kerpede yemek yedik merkeze ugramadan kumcagiz , üzerinden kefken merkezden gecis yaptik kovanagzi sahilinden devam ederek cebeci sahiline demir attik . deniz ve su topundan sonra cay bahcesinde dinlendik ve sonra donuse gecildi
coksey kacirmisin dimi..
-
26 Haziran 2006, 11:49
Super Moderator
-
26 Haziran 2006, 11:52
LesPaul adlı üyeden alıntı
abi onlar 3 tane değil, 2 tane sadece abartmış serkan abi
ayrıca yanımda da mcgyver var 3. resimde. bakın arkamda sarı t-shirt ü gözüküyo
ayrıca alper de yaptı ama onu koymamış
çifte standart var.
ohh ispiyonladım hepinizi
Ne Ne Ne sarı thisirt mü? Ne macgyver mı?
Yanlız ben bişi göremiyomki millet görsün Serkancım
Nejdet abi sen suda istop oynarken hedef küçültmeyi göstermiştinya sağol vallahi Bak serkan var ben yokum o resimde
anaa o zaman son kez pazar açık büfede yerim bi dahada yemem
Asıl alperin onların üzerine götürdüğü tostları ispiyonlamak lazım
kaçtaneydi alper ben sayamadımda
olm sölemesine yaaa [/QUOTE]
Hay aksi gene pot kırmışım ağzımdan kaçırmışım
-
26 Haziran 2006, 12:05
MACGYVER adlı üyeden alıntı
Yolda dönerken kandıra yolunda ben seni gördüm bizde bir kaç motor sizin karşınızdan geliyoruk korna çaldım size önümde sislambalarım vardı ve yanıyordu ayrıca kornamda havalı idi bilmem farkedebildin mi?
Evet şimdi hatırladım, gördüm hatta sonra konuştuk kimdi acaba diye.Grup dağılınca tanışamadık sizle, inşallah bidahaki sefere ama seni ararım motoruna bakmak istiyoum.
-
26 Haziran 2006, 12:05
Ne hoş ne güzel...
Arkadaşlar hafta sonu kimseye söz vermeyin...Bekliyoruz..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16157
-
26 Haziran 2006, 12:11
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
-
26 Haziran 2006, 12:15
arkadaşlar herkese günaydın
öncelikle organizasyonu ayarlayan ve bizlere orda yardımcı olan necdet abiye ve artçısı emre ye teşekkürler
beni arabasıyla alan ve tüm gün beni taşıyan serkan79 kardeşimede teşekkürler
bize katılan tüm MT dostlarınada teşekkürler yalnız kalmadım çok şükür
yolda kaza yapan sahinhakan04 e ve bizim grupta olan diğer kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun allah beterinden korusun
süper bi gündü çok eğlendim serkan79 a arabasının üstünde gitmeme izin verdiği için tekrar teşekkürler
burdan bişey rica edeceğim lütfen bundan sonra geziye çıkacak arkadaşlar bi zahmet şu grup sürüşü olayını alıp 3-5 defa okusunlar ve herhalde bizim motorculara ait bi özellik olan aynalarına bakmama olayına bi son versinler benim bildiğim grup sürüşünde aynadan arkandaki arkadaşını kontrol edersin ve yavaşlarsa sende yavaşlarsın öndekine yetişmek için basmazsın yolda acaip kopmalar yaşandı lütfen biraz dikkat
hepinize hayırlı haftalar hayırlı sürüşler diliyorum görüşmek üzere
alper kardesim asil ben tesekkur ederim . sizlere birazda olsa yardimci olabildiysem neala . ama inanin gezideki en mutlu kisilerden biri bendim nersey harikaydi sizlerle tanismak arkadas olmak benim icin anlatilmaz bir zevk .
herkese cok tesekkur ediyorum harika bi geziydi.
ve en onemlisi beni kefkende biraktiginizda kornalarla veda etmeniz beni cok duygulandirdi ..
iyiki bu siteye üye olmusum . geziye katilin katilmayan herkeze saygilar
necdet abimizin samimiyetine ayrica tesekkür ederim o beni artci olarak almasaydi bole keyifli bi geziyi yasayamazdim (hemde kendi yazligimda olmasi)
saygilar selemlar
ayrica beni kumsalda kask ve montumla resmimi ceken arkadastan ricam o resmi yayınlasin cok lazim
ve sort agzimda sigara olan resim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler