Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112

[MT İstanbul] 25.06.06 Kerpe Gezisi - Tüm Fotoğraflar Yorumlar

REKLAM ALANI
    serkan79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    alonso dandik camerayla fotograf cekme bidaha baksana son resimde göbekli cıkarmış beni

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halilertan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono Factory
    of of çokgüzel olmuş geziniz, gelemedik katılamadık, ama resimlerden belli herşey

kaza içinde çok üzüldüm arkadaşlar, çok geçmiş olsun, gezinizden 1 gün öncede densizin biri bana çarptı, yapılacak bişey yok burası türkiye
    let it be

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Alıntı camadan adlı üyeden alıntı
    yanlız bu altı motosikletli arkadaşımı tebrik etmek istiyorum bu şimdilik ilk tebrik ben orada trafikte sıkıştığım için beni ilerdeki kandıra sapağında bekliyorlardı. çok teşekkürler
    ahah, abi bir kısım medya seninle aynı düşünmüyormuş duyduğum kadarıyla, biz o kaymak virajların hepsini yalpalayarak almışız. kaldı ki sürekli 2. viteste gitmek zorunda kalmışsınız. çok özür dileriz abi.
    bu arada, fırsattan istifade buradan yol kenarında garip bir şekilde bizi bekleyen ve tam biz yanından geçecekken yola çıkan tanımadığımız ama kendi adıma kim olduğunu tahmin etiğim o kırmızı opeldeki arkadaşa da selamlarımı iletmek isterim...
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

gucci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial mc 150
    Alıntı Kartal23 adlı üyeden alıntı
    millet yaw... bu alabalık olayı çok süperdi... aklım yemeklerde kaldı... neyapcaz şimdi.... hele o mantarın suyuna ekmek banmak kadar süper bişey yok saten... Necdet abi lokmayı ağzıma götürürken çekti.. aman allahım ammada aç mışım yawww.
    cani gene gitmek isteyen varsa buyursun ben cuma günü gidiyorum hizir cadir kamplari unutmayalim ...
    organizasyon htalari olmasa cok saglam gezi olacakti ama . gene gidebiliriz .

kasarli mantarlar bizi beklio ayrica cok daha güzel yerlere götürecektim sizi ama
    zaman yoktu solemedim ...

cadir kamp : 4 kisilik cadir +su+elektrik+mangal geelik 15-20 ytl deniz kenari kerpe merkezde . kumsal cafeler restaurantlar kayaliklar . oralara gidemedik aslinda .. birdaha gitmek isteyenlere duyurulur......

berkforce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    arkadaşlar harika bir pazardı özellikle ilgili alakalı ve tek tek herkesle ilgilenen nejdet abiye saygılar ben yolda sürüş teknikleri hakkında çok söz etmiycem yanlızca eğitim gerektiren motosiklet sporunun bence öyle daha çok eğitime ihtiyacımız oldugunu gördüm herkese selamlar
    Rüzgar gibi geçti

12. sayfa BirinciBirinci ... 2101112

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler