alonso dandik camerayla fotograf cekme bidaha baksana son resimde göbekli cıkarmış beni
alonso dandik camerayla fotograf cekme bidaha baksana son resimde göbekli cıkarmış beni
of of çokgüzel olmuş geziniz, gelemedik katılamadık, ama resimlerden belli herşey
kaza içinde çok üzüldüm arkadaşlar, çok geçmiş olsun, gezinizden 1 gün öncede densizin biri bana çarptı, yapılacak bişey yok burası türkiye
let it be
ahah, abi bir kısım medya seninle aynı düşünmüyormuş duyduğum kadarıyla, biz o kaymak virajların hepsini yalpalayarak almışız. kaldı ki sürekli 2. viteste gitmek zorunda kalmışsınız. çok özür dileriz abi.camadan adlı üyeden alıntı
bu arada, fırsattan istifade buradan yol kenarında garip bir şekilde bizi bekleyen ve tam biz yanından geçecekken yola çıkan tanımadığımız ama kendi adıma kim olduğunu tahmin etiğim o kırmızı opeldeki arkadaşa da selamlarımı iletmek isterim...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
cani gene gitmek isteyen varsa buyursun ben cuma günü gidiyorum hizir cadir kamplari unutmayalim ...Kartal23 adlı üyeden alıntı
organizasyon htalari olmasa cok saglam gezi olacakti ama . gene gidebiliriz .
kasarli mantarlar bizi beklio ayrica cok daha güzel yerlere götürecektim sizi ama
zaman yoktu solemedim ...
cadir kamp : 4 kisilik cadir +su+elektrik+mangal geelik 15-20 ytl deniz kenari kerpe merkezde . kumsal cafeler restaurantlar kayaliklar . oralara gidemedik aslinda .. birdaha gitmek isteyenlere duyurulur......
arkadaşlar harika bir pazardı özellikle ilgili alakalı ve tek tek herkesle ilgilenen nejdet abiye saygılar ben yolda sürüş teknikleri hakkında çok söz etmiycem yanlızca eğitim gerektiren motosiklet sporunun bence öyle daha çok eğitime ihtiyacımız oldugunu gördüm herkese selamlar
Rüzgar gibi geçti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)