camadan adlı üyeden alıntı
evt haklısın grup sürüşü biraz sıkıntılı geçti ama tecrübe kazanmadan
bunun önünede geçilmez zannederim bu geziden çok şey öğrenildi ve
düzeltmek için çaba ve disciplin göstermemiz lazım
camadan adlı üyeden alıntı
evt haklısın grup sürüşü biraz sıkıntılı geçti ama tecrübe kazanmadan
bunun önünede geçilmez zannederim bu geziden çok şey öğrenildi ve
düzeltmek için çaba ve disciplin göstermemiz lazım
MACGYVER adlı üyeden alıntı
yaw macgayver ben seni hiç görmedim nerdeydin sen ya
merhaba arkadaşlar. geziye bende katıldım ama şunu söylemeliyimki organizasyon eksikliği vardı, yani yolda bu kadar durulup ve yol yanlışlığı yapılan bir gezi görmedim ben. Grup tamamen kopuktu, zaten ben ve bir arkadaşım bu işkenceye dayanamayıp öğlen saat 2 de gruptan ayrıldık yemek yedikten sonra. direk ağvaya orda bi güzel yüzdük sonra oradan şileye. saat 9 gibi evdeydik. ama sanırım grupla devam etseydik 12 den aşşağı evde olamazdık. bide neden bu kadar yavaş gidilir yolda anlamıyorum. ok küçük motorlar olabilir ama bu gezi yapılmadan öncede söylenmiş bişey fazla hız yapamayacak motorlar tekrar düşünsün diye, ama yinede buna uyulmadı. ben pişman oldum açıkçası, çoğunuza göre güzel geçmiş olabilir ama bence olmadı. hoşçakalın.
Fotoğraf ve yorum için açılan başlıklar, takip edilebilirlik ve karışıklık gidermek amacıyla bir başlıkta toplanmıştır.
»»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: komtan **************
Şile yolu nasıldı temizmiydi, oradan gitmekte tereddüt edip yine izmitten döndük de.Max PAYNE adlı üyeden alıntı
şile yolu çok güzeldi. kerpeden arka yoldan ağvaya gittik önce ordan sonra şileye. hani şu bol virajlı olan, deprem olduğunda istanbul-kocaeli buradan akmıştı bilenler bilir ve inanın ben bu kadar zevk almadım hiçbiyoldan. müthiş yapmışlar. zaten ralliciler yapmış yolu, yol tertemiz ve mükemmeldi. viraja o kadar kolay yatılıyorduki. çok güzeldi çok...
camadan biz fermuar düzenini iyi yaptığımızın farkındaydık ama daha sonra oturup 2 saat sohbet edip hatalarımızı paylaştık daha iyi ne olabilir diye bizim telsizim olmadığı için erkenci grubu gibi değildik bu durumda biz ortacı grup olarak haberci ihtiyacımızın kesinlikle farkındayız bir dahaki sefere büyük ihtimal creto haberci olur
To know me is to love me....
Hakan kardeşim ayağının durumu bu kadar ciddiymiş, hiç belli etmedin, inan çok üzüldüm, ameliyat olacağın günü, nerde olacağını, mutlaka bilelim, şimdiden geçmiş olsun.sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
Tüh beeee keşke oradan gelseydik, ama o yolun motosiklet sürüşü için çok zevkli olduğunu biliyordum fakat yol bozuk olabilir diye korkmuştum, neyse şileye gittiğimiz bi gün o yoldan biraz sürüş yapacağım.Teşekkür bilgi için.Max PAYNE adlı üyeden alıntı
bazı arkadaşlar beni önden basıp gittiğimi söylüyor ben bassaydım istanbul
girişinde 2tane 125ccmotor ve 1tane regal raptor olmazdı karalıkta ve
o yoğun trafikte onları bile aynadan görmek nerdeyse mümkün değildi
ama 90-100arası gittiğimiz için gelebilmişler diğer arkadaşlarda ufak grup halinde gelmesi en mantıklısı olmuş demekki karanlıkta ufak gruplar daha güvenli
necdet adlı üyeden alıntı
abi sana teşekkür etme fırsatımız olmadı sanki kocaman teşekkürler zahmetin, emeklerin ve ayırdığın zamanın için.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
camadan,camadan adlı üyeden alıntı
İltifatın için teşekkür ederim.
Ama sen bizi arabanla cengaverce koruduğun için, benim artçılığm sana iyi gözükmüş olabilir
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
crato adlı üyeden alıntı
sağol kardeş herkese ben buradan tekrar tşk etmek istiyorum tuncel abiyide
unutmamam lazım onunda emeği geçti ya bu arada senin resim okadar güzel
çıkmışki ben koptum vallah o verdiğin poza
çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için sayın ledo (levent abi).Ama sen bizi arabanla cengaverce koruduğun için, benim artçılığm sana iyi gözükmüş olabilir
Sizi ektiğim için kusura bakmayın. araçta tek ben olsaydım sonuna kadar sizlerle gelecektimde. mısır mısır diye kafamın etini yeyince bi anda mısır kazanlarını gördüğüm yerde daldım.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
evet abi ya ledo'nun güzel artçılığı yanında senin arabanla yapmış olduğun artçılık da çok iyiydi, teşekkürler.camadan adlı üyeden alıntı
insanın içindeki çocuğun hep yaşaması gerektiğine inanırımnecdet adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
millet yaw... bu alabalık olayı çok süperdi... aklım yemeklerde kaldı... neyapcaz şimdi.... hele o mantarın suyuna ekmek banmak kadar süper bişey yok saten... Necdet abi lokmayı ağzıma götürürken çekti.. aman allahım ammada aç mışım yawww.
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
sevgili motor dostu arkadaşlarım dünden beri sabredip sustumm yok grup olmamış yok düzen bozulmuş o muş buymuş ya arkadaşlar düzeni kuranda bozanda biziz başta bunu unutmamak lazım. motorlarımıza gösterdigimiz saygıyı arkadaşlarımıza göstersek emin olun ne düzen bozulur ne grup herkez motorunun gücüne göre düzen tutturuyor aramızda bayan sürücüler ve scoter kullanan arkadaşlar varr onlardan nasıl istersin 650 lik motorla aynı hız yapmasını onun icin düzeni kuranda bozanda bizleriz kimse mimseye çamur atmasın hepimiz arkadaşız
fotolar güzeelllll...
jasmin
bir türlü karşılaşıpta sana CD ni veremedim kusura bakma...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
slm dostlar geç olsada bendeki şu resimleri bi yapıştıralım
madem karadeniz sularındayız balık yemeden olurmu
nihayet sonunda girdik deninize yavvvv
hehheheheh itülmüşle kaakılmışşşş
artık yola koyulma zamanı
çay molası
güzel günün sonunda yorgun bir şekilde motorlarımızı servisimize cektik
tüm dostlara teşekkürler
[U]AYGÜN MOTOR[/U]
Hayırlı sürüşler diler.....
arkadaşlar gezi çok güzeldi ilk defa katıldım öncelikle necdet abi sonra diğer bütün arkadaşlara teşekkür ederim herkes gibi bende yoruldum
özellikle toprak yol çok kötüydü yemekler güzeldi biraz geç gelsede olsun önemli olan sizlerle tanışmaktı bir kaç resimde ben eklim dedim
hepbirlikte daha güzel günlere
alper kardeş motor hayırlı olsun
abi kaç yapıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)