Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
11. sayfa BirinciBirinci ... 9101112 SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 25.06.06 Kerpe Gezisi - Tüm Fotoğraflar Yorumlar

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    Alıntı camadan adlı üyeden alıntı
    Mekan için saolasın abi güzeldi. Emeğine sağlık.

Diğer gezilerde scooter gruplarla yolladıklarından sıkılıyordum bu nedenle basıp gittim.

fermuar düzenini kandırya gittiğimiz 6 motorcu arkadaşım süper yaptılar seyrederken onları içim gitti. Ledo (levent abi) gördüğüm gruplarda en iyi soncu
    sevgiler.

evt haklısın grup sürüşü biraz sıkıntılı geçti ama tecrübe kazanmadan
    bunun önünede geçilmez zannederim bu geziden çok şey öğrenildi ve
    düzeltmek için çaba ve disciplin göstermemiz lazım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Alıntı MACGYVER adlı üyeden alıntı
    Nerden başlayacağımı bilmiyorum arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ya aranızda bir eksiklik farkeden olan olmadımı mesela ben!!
    Tamam ben şu yahoo grup işini çözemedim ve herşeyden böyle birgün sonra haberim oluyo
    Ama numaram olanlar vardı ne sizden biri aradı beni nede ben akıledip kimseyi aramadım ama trader hocamın vardı oda bana 5-6 gün öncesi gelememe ihtimali olduğunu söyleyince bende gelmemiştir diye onu aramadım neden aramadım peki aynı yerde bende vardım ama ben kimseyi göremiyorum nasıl olduğunuda anlamadım
    Kısaca özetleyeyim bende kerpe gezisine katılan biriyim!
    Sizlerle beraber vakit geçiremediğime çok üzüldüm ama neyalan söyliyim orada eğlendim ve hoş ve yorucu bir vakit geçirdim
    Ancak şunuda belirtmekte fayda görüyorum ben pazar sabahı annemi hava limanına bırakmak gibi extra son dakika bir işim çıkınca sizin erken çıkmanızdan haberim olmadığı gibi nejdet abinin grubunuda kaçırmış oldum
    Tüm aksiliklerden sonra saat olmuş 12 küsür attım kendimi kızım regalimle yollara, bas allah bas allah terkan içinde ben ve ağlatarak zorladığım regalimle yolun yarısından fazlasında son hız olan 130-140 ile gittim.
    Arada bir 70-80 indim bildiğiniz üzere bende hareret göstergesi var ve motor çoğu zaman muazzam ısındı motoru yakmamak için sadece zaman zaman yavaşladım tabiki ne için siz doslardan birkaçı ile karşılaşabilmek ve biraz daha fazla vakit geçire bilmek dileği ile
    Meğerki tüm tayfa oradaymışta benim haberim yok

Neyse 2.5 saatte hiç bilmediğim gitmediğimkerpeye girdim sora sora balık yediğimiz yere saat 14:45 de girdim ve osıra grubun birçoğu yemeği bitirmiş ve ayaklanmaya başlamıştı muhtemelen o keşmekeşte ne siz beni farkettiniz nede ben sizi
    Neyse orada geç gelen birçok kişi ile balıklarımızı yedik Serkan79, lepaul ve Alper Tim, ozan arkadaşım artçısı ışıl ve orada bana artçı olmak isteyen Yeliz diye bir arkadaşım la kumsala gittik necdet abilerle felan denizde sutopu felan derken saat oldumu 17:30 gibi cafetaryada bişiler içmeye oradanda 19:00 gibi topluca geri dönüş yoluna koyulduk
    22:00 suları istabul gişelerdeydik.
    Ya şimdi tabi siz dersiniz nasıl olurda biz seni görmedik yalan mıatıyosun nasıl insan birbirini göremez işte kanıtı

Dönüş yolunda artçımla en öndeki regal benim

Dönüşte istanbul gişelere ilk gelen motorlardan biriyim yani nejdet abinin grubunda

Dönüş Kandıra otobana giriş gişeler

Kumsalda Serkan79 ve ben

Yaa işte bunlarda benim oradaki resimlerimden bir kaçtanesi.
    Buarada Serkan(Serkan79) la baya vakit geçirdim kendisi arabasıyla gelmişti ve dönüş yolunda megan eskortluğunu bizden hiç eksik etmedi.
    Kendisinin nekadar değerli bir arkadaş olduğunuda anlama fırsatı buldum
    Saolsun Alper Timde bizi gülme krizne soktu.
    Birde sizde kardeş regaller hep biarada benim kızım hep yanlızdı yolda onuda üzdüm çok zorladım ama banamısın demedi yüzümü kara çıkarmadı herzamanki gibi. Ama benimde haşatım çıktı fena yorulmuştum dün gece

Pes vallahi bu başlığı bugün açmasaydın trader hocam benim sizinde orda olduğunuzdan haberim olmayacaktı

Neyse aksiliklerden ve antitesadüflerden dolayı sizlerle vakit geçiremediğim için üzüldüm birdahaki sefere inşallah diyorum.
    O ağacın altınada gelemiycem haberim olduğu halde!
    Çünkü sizler kendi videolarınızı izleyeceksiniz ve kendi gezi tecrübelerinizi paylaşacaksınız ben sırıtırım diye düşünüyorum.
    Saygılar,

yaw macgayver ben seni hiç görmedim nerdeydin sen ya

Max PAYNE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaşlar. geziye bende katıldım ama şunu söylemeliyimki organizasyon eksikliği vardı, yani yolda bu kadar durulup ve yol yanlışlığı yapılan bir gezi görmedim ben. Grup tamamen kopuktu, zaten ben ve bir arkadaşım bu işkenceye dayanamayıp öğlen saat 2 de gruptan ayrıldık yemek yedikten sonra. direk ağvaya orda bi güzel yüzdük sonra oradan şileye. saat 9 gibi evdeydik. ama sanırım grupla devam etseydik 12 den aşşağı evde olamazdık. bide neden bu kadar yavaş gidilir yolda anlamıyorum. ok küçük motorlar olabilir ama bu gezi yapılmadan öncede söylenmiş bişey fazla hız yapamayacak motorlar tekrar düşünsün diye, ama yinede buna uyulmadı. ben pişman oldum açıkçası, çoğunuza göre güzel geçmiş olabilir ama bence olmadı. hoşçakalın.

100 Oktan Moderatör (Komtan) Gürkan Anbarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Fotoğraf ve yorum için açılan başlıklar, takip edilebilirlik ve karışıklık gidermek amacıyla bir başlıkta toplanmıştır.

»»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
    Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
    Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ************** Site Yöneticisi: komtan **************

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Alıntı Max PAYNE adlı üyeden alıntı
    merhaba arkadaşlar. geziye bende katıldım ama şunu söylemeliyimki organizasyon eksikliği vardı, yani yolda bu kadar durulup ve yol yanlışlığı yapılan bir gezi görmedim ben. Grup tamamen kopuktu, zaten ben ve bir arkadaşım bu işkenceye dayanamayıp öğlen saat 2 de gruptan ayrıldık
    Şile yolu nasıldı temizmiydi, oradan gitmekte tereddüt edip yine izmitten döndük de.

Max PAYNE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şile yolu çok güzeldi. kerpeden arka yoldan ağvaya gittik önce ordan sonra şileye. hani şu bol virajlı olan, deprem olduğunda istanbul-kocaeli buradan akmıştı bilenler bilir ve inanın ben bu kadar zevk almadım hiçbiyoldan. müthiş yapmışlar. zaten ralliciler yapmış yolu, yol tertemiz ve mükemmeldi. viraja o kadar kolay yatılıyorduki. çok güzeldi çok...

jakobien - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 ''MAVİ GRİ ŞASE GÜZELİNDEN''
    camadan biz fermuar düzenini iyi yaptığımızın farkındaydık ama daha sonra oturup 2 saat sohbet edip hatalarımızı paylaştık daha iyi ne olabilir diye bizim telsizim olmadığı için erkenci grubu gibi değildik bu durumda biz ortacı grup olarak haberci ihtiyacımızın kesinlikle farkındayız bir dahaki sefere büyük ihtimal creto haberci olur
    To know me is to love me....

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    Alıntı sahinhakan04 adlı üyeden alıntı
    arkadaslar kaza maza ben dün cok eglendim. Emegi gecen her arkadasıma tek tek teşekkur ediyoum
    Hakan kardeşim ayağının durumu bu kadar ciddiymiş, hiç belli etmedin, inan çok üzüldüm, ameliyat olacağın günü, nerde olacağını, mutlaka bilelim, şimdiden geçmiş olsun.

Alıntı Max PAYNE adlı üyeden alıntı
    şile yolu çok güzeldi. kerpeden arka yoldan ağvaya gittik önce ordan sonra şileye. hani şu bol virajlı olan, deprem olduğunda istanbul-kocaeli buradan akmıştı bilenler bilir ve inanın ben bu kadar zevk almadım hiçbiyoldan. müthiş yapmışlar. zaten ralliciler yapmış yolu, yol tertemiz ve mükemmeldi. viraja o kadar kolay yatılıyorduki. çok güzeldi çok...
    Tüh beeee keşke oradan gelseydik, ama o yolun motosiklet sürüşü için çok zevkli olduğunu biliyordum fakat yol bozuk olabilir diye korkmuştum, neyse şileye gittiğimiz bi gün o yoldan biraz sürüş yapacağım.Teşekkür bilgi için.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    bazı arkadaşlar beni önden basıp gittiğimi söylüyor ben bassaydım istanbul
    girişinde 2tane 125ccmotor ve 1tane regal raptor olmazdı karalıkta ve
    o yoğun trafikte onları bile aynadan görmek nerdeyse mümkün değildi
    ama 90-100arası gittiğimiz için gelebilmişler diğer arkadaşlarda ufak grup halinde gelmesi en mantıklısı olmuş demekki karanlıkta ufak gruplar daha güvenli

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    Alıntı necdet adlı üyeden alıntı
    ....ama 90-100arası gittiğimiz için gelebilmişler diğer arkadaşlarda ufak grup halinde gelmesi en mantıklısı olmuş demekki karanlıkta ufak gruplar daha güvenli...

abi sana teşekkür etme fırsatımız olmadı sanki kocaman teşekkürler zahmetin, emeklerin ve ayırdığın zamanın için.
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    fermuar düzenini kandırya gittiğimiz 6 motorcu arkadaşım süper yaptılar seyrederken onları içim gitti. Ledo (levent abi) gördüğüm gruplarda en iyi soncu
    sevgiler.
    camadan,

İltifatın için teşekkür ederim.

Ama sen bizi arabanla cengaverce koruduğun için, benim artçılığm sana iyi gözükmüş olabilir
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    Alıntı crato adlı üyeden alıntı
    abi sana teşekkür etme fırsatımız olmadı sanki kocaman teşekkürler zahmetin, emeklerin ve ayırdığın zamanın için.

sağol kardeş herkese ben buradan tekrar tşk etmek istiyorum tuncel abiyide
    unutmamam lazım onunda emeği geçti ya bu arada senin resim okadar güzel
    çıkmışki ben koptum vallah o verdiğin poza

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    Ama sen bizi arabanla cengaverce koruduğun için, benim artçılığm sana iyi gözükmüş olabilir
    çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için sayın ledo (levent abi).

Sizi ektiğim için kusura bakmayın. araçta tek ben olsaydım sonuna kadar sizlerle gelecektimde. mısır mısır diye kafamın etini yeyince bi anda mısır kazanlarını gördüğüm yerde daldım.
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

crato - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC idi, calindi.
    çok teşekkür ederim böyle düşündüğün için sayın ledo (levent abi).

Sizi ektiğim için kusura bakmayın. araçta tek ben olsaydım sonuna kadar sizlerle gelecektimde. mısır mısır diye kafamın etini yeyince bi anda mısır kazanlarını gördüğüm yerde daldım.
    evet abi ya ledo'nun güzel artçılığı yanında senin arabanla yapmış olduğun artçılık da çok iyiydi, teşekkürler.

Alıntı necdet adlı üyeden alıntı
    bu arada senin resim okadar güzel
    çıkmışki ben koptum vallah o verdiğin poza
    insanın içindeki çocuğun hep yaşaması gerektiğine inanırım
    Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
    Ben, crato’yum.

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    millet yaw... bu alabalık olayı çok süperdi... aklım yemeklerde kaldı... neyapcaz şimdi.... hele o mantarın suyuna ekmek banmak kadar süper bişey yok saten... Necdet abi lokmayı ağzıma götürürken çekti.. aman allahım ammada aç mışım yawww.
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

yollar_efesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG 650-R
    sevgili motor dostu arkadaşlarım dünden beri sabredip sustumm yok grup olmamış yok düzen bozulmuş o muş buymuş ya arkadaşlar düzeni kuranda bozanda biziz başta bunu unutmamak lazım. motorlarımıza gösterdigimiz saygıyı arkadaşlarımıza göstersek emin olun ne düzen bozulur ne grup herkez motorunun gücüne göre düzen tutturuyor aramızda bayan sürücüler ve scoter kullanan arkadaşlar varr onlardan nasıl istersin 650 lik motorla aynı hız yapmasını onun icin düzeni kuranda bozanda bizleriz kimse mimseye çamur atmasın hepimiz arkadaşız

hakanacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    versys 650 abs 2015
    fotorafları anca ekledim

sona da elebaşının resmini koydum
    deliler ve akıllılar aynı derecede zararsız kişilerdir
    asıl tehlikeliler yarı deli ve yarı akıllılardır..

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    fotolar güzeelllll...

jasmin

bir türlü karşılaşıpta sana CD ni veremedim kusura bakma...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

AYGÜN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG 650 R
    slm dostlar geç olsada bendeki şu resimleri bi yapıştıralım

madem karadeniz sularındayız balık yemeden olurmu

nihayet sonunda girdik deninize yavvvv

hehheheheh itülmüşle kaakılmışşşş

artık yola koyulma zamanı

çay molası

güzel günün sonunda yorgun bir şekilde motorlarımızı servisimize cektik

tüm dostlara teşekkürler
    [U]AYGÜN MOTOR[/U]
    Hayırlı sürüşler diler.....

alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym fiddle
    arkadaşlar gezi çok güzeldi ilk defa katıldım öncelikle necdet abi sonra diğer bütün arkadaşlara teşekkür ederim herkes gibi bende yoruldum
    özellikle toprak yol çok kötüydü yemekler güzeldi biraz geç gelsede olsun önemli olan sizlerle tanışmaktı bir kaç resimde ben eklim dedim
    hepbirlikte daha güzel günlere

alper kardeş motor hayırlı olsun
    abi kaç yapıyor

11. sayfa BirinciBirinci ... 9101112 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler