Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

[MT İstanbul] 25.06.06 Kerpe Gezisi - Tüm Fotoğraflar Yorumlar

REKLAM ALANI
    camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    Alıntı jakobien adlı üyeden alıntı
    camadan seniz bi daha geziye meziye gitmem aga

tekrar kuma saplanıpta kurtarılayım diyemi
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Regal raptor 250 CC su soğutmalı
    ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN İŞTE BEN, karanlık olsa bile işte ben ve iki misafirim, çeken kardeşimin yanaklarından öperim,neredeyse aşağılık kompleksine kapılıyordum resim tam zamanında yetişti.

Rüzgarınoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Erken tayfasına buradan çok teşekkür etmek istiyorumGüzel bir sürüş deneyimi yaşadık ne kadarda ben erken dönsemde aklım sizinle idi.
    Ayrıca Nejdete buradan bu geziyi tertipleyip organize ettiği için teşekkürü bir borç bilirim.Ne kadar orada birlikte olamasakta gönüller bir idi.
    Hakan ameliyat olacakmışsın kardeşim bu duruma çok üzüldüm tekrar geçmiş olsun der umarım aramıza tez dönersin.

Sevgiler ve saygılar...

Rüzgarınoğlu...
    [I][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Rüzgarınoğlu...[/SIZE][/COLOR][/B][/I]

TRADER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı
    ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN İŞTE BEN, karanlık olsa bile işte ben ve iki misafirim, çeken kardeşimin yanaklarından öperim,neredeyse aşağılık kompleksine kapılıyordum resim tam zamanında yetişti.

Muslum abı aslında senle ve mısafır arkadaslarla pek ılgılenemedık kusurlarımıza bakmasınlar.. Artık bır dahakı sefere daha cok vakıt ayırırız bırbırımıze kısmetse.. yarın aksam beklerız abı ..
    [B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

Alıntı muhendis1959 adlı üyeden alıntı

Abicim ne demek daha nice gezilerde ne resimlerimiz olur...
    Yarın akşam o ağacın altı Çamlıcaya bekleriz.

Motosikleti
    CBX 250
    Selam arkadaşlar,

Dünkü gezi ile ilgili iyi şeyleri yazmayacağım zira onlar bence bol bol konuşulmuş anlaşılan, hele kaşarlı mantar konusuna hiç girmeyeğim zira konuşulmadıysa da ayıp edilmiştir. Bir daha ki gidişimde sadece onu yiyebilirim zira balık yanında baya bir sönük kalmıştı

Neyse ufak bir kaç eleştiri mi yazacağım, umarım bunları yapıcı olarak görürsünüz.

1-) Grupta her cinsten motor bulunmaktaydı. 150 cc'den 600 cc'ye geniş bir yelpazenin bir arada yol alması cidden çok zor bir durum. 150 cc'ler yetişmek için motorun limitlerini zorlayacaklar, yüksek cc'ler otobanda 60-70 ile gitmek, ara yollarda bazen 40'a düşmek için sinirlerini zorlayacaklar. Özür diliyorum ama bu şekilde grup olmaz. Bunun yolu nedir, grubu 3'e bölersin. En önden 125cc'ler çıkar onlar tıngır mıngır yollarını yaparlar. İsteyen daha büyük cc'lerde durumu bilerek isterlerse onlara katılırlar. Ardından ana grup olarak 250 ve üstü grup çıkar, trafik kurallarına riayet ederek hız limitleri içerisinde yollarını yaparlar, üst limit 100-120 arası olarak belirlenir. En sondan ise ben sadece grubun gittiği yere gitmek istiyorum ama grup sürüşü istemiyorum diyen, hıs limitleri de zerre umrunda olmayan arkadaşlar basar giderler.

2-) Grup sürüşü her zaman fermuar düzeninde yapılır. Dün ne yazık ki ben bu fermuarın sadece tek tarafını görebildim, diğer tarafının baya bir parçası kopuktu. Hatta aynı anda hem sağımdan hem solumdan motor geçince fermuarın iyice bittiğine kanaat getirdim.

3-) Grup sürüşünde acil bir durum olmadıkça sollama yapılmaz, sağlama ise acil durumda bile yapılmaz. Sağ benim yolda bir şey görünce kaçış alanımdır, ordan zırt diye bir motorlu mu geçecek diye düşünmek durumunda değilim. Yolda en büyük tehlike yol şartları ve kamyonlar olmalıdır, gruptaki diğer motorlar değil.

4-) Motor eğitimi sırasında kukaların arasından zikzak yapıp durduk baya bir süre. Ancak bu zik zak giden motorların arasından yapılmaz. Fermuarın ortasında zik zak yapan motoru görünce resmen gözlerim yerinden fırladı.

5-) Giden iki motorlu bir biri ile konuşmaz, evet kuryeler bunu yapabiliyor ama bizlerin biraz daha bilinçli olması gerektiğini düşünüyorum. Zik zak olayından sonra ikinci kez gözlerim bu durumla karşılaşınca fırlamıştı ama bir kaç sefer daha yaşanınca alıştım.

6-) Ve en önemlisi, motor ile yol yapmak şakaya gelir bir şey değildir. Motora binmek ciddiyet ister, güvenlik tedbirlerine uymak ister. Grupta tam takım giyinmiş bir allahın kulunu görmeyip hatta en azından dizliği bile olmayan, şort giyen, ayağında terlik olanları görünce resmen bu cesaretten dolayı gözlerim yaşardı. Bu nasıl bir cesarettir... 60 ile asfalta düşünce onun sizi yatağınız gibi karşılayacağını mı sanıyorsunuz. Madem öyle o zaman kask bile takmayın, ne gerek var bırakın saçlarınız özgürce uçuşsun. 60 ile motordan düşünce kafanızda kaskın olup olmaması inanın diğer ekipmanlar yoksa çok bir şey değiştirmez. Hatta kask olmazsa daha iyi olur zira onca deri nakli ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Bunlar rahatlıkla uzatılabilinir ama bence bu konulara eğilinse bile diğerlerleri kendiliğinden çözülür, zira olayın mantığı kavranmış olunur.

Umarım iki teker hep altınızda kalır.

Saygılarımla,
    Gezideki Twister'lı Robocop
    Bülent Aytekin
    CBX 250

ataper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS - Honda AfricaTwin Adv
    Evet abiler yarın(Salı) akşamı "o ağacın altı" na gelenler

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16807

topiğimiz açılmıştır. oraya buyrun kaydınızı yaptırın.
    Aydın ATAGÜL
    Maltepe-İstanbul
    BMW R1150GS

Alıntı ataper adlı üyeden alıntı
    Evet abiler yarın(Salı) akşamı "o ağacın altı" na gelenler el kaldırsın.
    Ufak ufak liste yapmaya başlıyayım ben.
    Topiğin başlığı Trader'ın ama ben araya bi liste yaparım. Sonra başlığa taşıtırım trader'a.

Gelen bi el kaldırsın, hadi abim. (Habersiz geleni tek ayakta bekleticez, söyliim.)
    Abi yarın akşam o agacın altı topiğini açıyoruz...Msnini açta alalım grup içi muhabbete seni...

Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM

Vıdeo ya davet...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16807

yarın kı toplantımıza davet lınkı yukardadır..

Selamlar
    Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]

MACGYVER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal&Raptor 250cc
    Nerden başlayacağımı bilmiyorum arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ya aranızda bir eksiklik farkeden olan olmadımı mesela ben!!
    Tamam ben şu yahoo grup işini çözemedim ve herşeyden böyle birgün sonra haberim oluyo
    Ama numaram olanlar vardı ne sizden biri aradı beni nede ben akıledip kimseyi aramadım ama trader hocamın vardı oda bana 5-6 gün öncesi gelememe ihtimali olduğunu söyleyince bende gelmemiştir diye onu aramadım neden aramadım peki aynı yerde bende vardım ama ben kimseyi göremiyorum nasıl olduğunuda anlamadım
    Kısaca özetleyeyim bende kerpe gezisine katılan biriyim!
    Sizlerle beraber vakit geçiremediğime çok üzüldüm ama neyalan söyliyim orada eğlendim ve hoş ve yorucu bir vakit geçirdim
    Ancak şunuda belirtmekte fayda görüyorum ben pazar sabahı annemi hava limanına bırakmak gibi extra son dakika bir işim çıkınca sizin erken çıkmanızdan haberim olmadığı gibi nejdet abinin grubunuda kaçırmış oldum
    Tüm aksiliklerden sonra saat olmuş 12 küsür attım kendimi kızım regalimle yollara, bas allah bas allah terkan içinde ben ve ağlatarak zorladığım regalimle yolun yarısından fazlasında son hız olan 130-140 ile gittim.
    Arada bir 70-80 indim bildiğiniz üzere bende hareret göstergesi var ve motor çoğu zaman muazzam ısındı motoru yakmamak için sadece zaman zaman yavaşladım tabiki ne için siz doslardan birkaçı ile karşılaşabilmek ve biraz daha fazla vakit geçire bilmek dileği ile
    Meğerki tüm tayfa oradaymışta benim haberim yok

Neyse 2.5 saatte hiç bilmediğim gitmediğimkerpeye girdim sora sora balık yediğimiz yere saat 14:45 de girdim ve osıra grubun birçoğu yemeği bitirmiş ve ayaklanmaya başlamıştı muhtemelen o keşmekeşte ne siz beni farkettiniz nede ben sizi
    Neyse orada geç gelen birçok kişi ile balıklarımızı yedik Serkan79, lepaul ve Alper Tim, ozan arkadaşım artçısı ışıl ve orada bana artçı olmak isteyen Yeliz diye bir arkadaşım la kumsala gittik necdet abilerle felan denizde sutopu felan derken saat oldumu 17:30 gibi cafetaryada bişiler içmeye oradanda 19:00 gibi topluca geri dönüş yoluna koyulduk
    22:00 suları istabul gişelerdeydik.
    Ya şimdi tabi siz dersiniz nasıl olurda biz seni görmedik yalan mıatıyosun nasıl insan birbirini göremez işte kanıtı

Dönüş yolunda artçımla en öndeki regal benim

Dönüşte istanbul gişelere ilk gelen motorlardan biriyim yani nejdet abinin grubunda

Dönüş Kandıra otobana giriş gişeler

Kumsalda Serkan79 ve ben

Yaa işte bunlarda benim oradaki resimlerimden bir kaçtanesi.
    Buarada Serkan(Serkan79) la baya vakit geçirdim kendisi arabasıyla gelmişti ve dönüş yolunda megan eskortluğunu bizden hiç eksik etmedi.
    Kendisinin nekadar değerli bir arkadaş olduğunuda anlama fırsatı buldum
    Saolsun Alper Timde bizi gülme krizne soktu.
    Birde sizde kardeş regaller hep biarada benim kızım hep yanlızdı yolda onuda üzdüm çok zorladım ama banamısın demedi yüzümü kara çıkarmadı herzamanki gibi. Ama benimde haşatım çıktı fena yorulmuştum dün gece

Pes vallahi bu başlığı bugün açmasaydın trader hocam benim sizinde orda olduğunuzdan haberim olmayacaktı

Neyse aksiliklerden ve antitesadüflerden dolayı sizlerle vakit geçiremediğim için üzüldüm birdahaki sefere inşallah diyorum.
    O ağacın altınada gelemiycem haberim olduğu halde!
    Çünkü sizler kendi videolarınızı izleyeceksiniz ve kendi gezi tecrübelerinizi paylaşacaksınız ben sırıtırım diye düşünüyorum.
    Saygılar,

hboyraz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650
    karpuzu yiyip de ellerimizi Haluk aibi'nin havlusuyla temizlememiz de hiç hoş değildi. senin artçının fikriydi abi valla

olsun motorcu kardeşlerimize bir havlumuz feda olsun
    Haluk BOYRAZ 0 RH (+)

Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    camadan abi
    araba kuma saplanmasaydı o da denize girecekti galiba...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

Motosikleti
    Suzuki DL 650 VSTROM
    ya MCgYver Kardesım.. Sen nasıl forum okuyorsun ben anlamadım.. BIr deregal kardeslıgı dıyorsunuz ınsan bır yazar kendı forumuna bız gıdıyoz gelen gelsın dıye emın ol aklımıza geldın ama ben gelseydı kesın takılırdı bıze dıye hıc dusunmedım aramayı..

Neyse kısmet bır dahakı sefere artık dıyelım

Selamlar

ALBATROS-FB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    camadan sen biz olmadan bidaha hic biryere gitme gördük reziliği sen varya tüh sana arabaya yazık
    TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com

ataper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS - Honda AfricaTwin Adv
    Macgyver kardeş, anlattığın gibi garip tesadüfler ve şansızlıklardan dolayı ayrı gruplarda kalmış, birtürlü görüşememişiz.
    Buna alınganlık göstermeyeceğine inanıyorum, kimse sana karşı kasıtlı bir plan yapmadı, yapmaz.
    Seni de aramızda görmek bizim geziyi daha da tatlandırırdı onu kaçırdık ona yanarım.
    Bu (salı) akşamki çamlıca toplantısına gelirsen seviniriz. Nasıl buluşamadık nasıl birbirimizi göremedik anlatır anlatır güleriz.
    Yoldaki video çekimlerini sadece katılanlar seyredicek diye bi kural yok. Senin video çekimin varsa onuda getir bizde seyredelim.

Özetle; akşam çamlıcada ol, trip yapma, kırmiim bacağını
    Aydın ATAGÜL
    Maltepe-İstanbul
    BMW R1150GS

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    Alıntı fedaykin adlı üyeden alıntı
    Selam arkadaşlar,

Dünkü gezi ile ilgili iyi şeyleri yazmayacağım zira onlar bence bol bol konuşulmuş anlaşılan, hele kaşarlı mantar konusuna hiç girmeyeğim zira konuşulmadıysa da ayıp edilmiştir. Bir daha ki gidişimde sadece onu yiyebilirim zira balık yanında baya bir sönük kalmıştı

Neyse ufak bir kaç eleştiri mi yazacağım, umarım bunları yapıcı olarak görürsünüz.

1-) Grupta her cinsten motor bulunmaktaydı. 150 cc'den 600 cc'ye geniş bir yelpazenin bir arada yol alması cidden çok zor bir durum. 150 cc'ler yetişmek için motorun limitlerini zorlayacaklar, yüksek cc'ler otobanda 60-70 ile gitmek, ara yollarda bazen 40'a düşmek için sinirlerini zorlayacaklar. Özür diliyorum ama bu şekilde grup olmaz. Bunun yolu nedir, grubu 3'e bölersin. En önden 125cc'ler çıkar onlar tıngır mıngır yollarını yaparlar. İsteyen daha büyük cc'lerde durumu bilerek isterlerse onlara katılırlar. Ardından ana grup olarak 250 ve üstü grup çıkar, trafik kurallarına riayet ederek hız limitleri içerisinde yollarını yaparlar, üst limit 100-120 arası olarak belirlenir. En sondan ise ben sadece grubun gittiği yere gitmek istiyorum ama grup sürüşü istemiyorum diyen, hıs limitleri de zerre umrunda olmayan arkadaşlar basar giderler.

2-) Grup sürüşü her zaman fermuar düzeninde yapılır. Dün ne yazık ki ben bu fermuarın sadece tek tarafını görebildim, diğer tarafının baya bir parçası kopuktu. Hatta aynı anda hem sağımdan hem solumdan motor geçince fermuarın iyice bittiğine kanaat getirdim.

3-) Grup sürüşünde acil bir durum olmadıkça sollama yapılmaz, sağlama ise acil durumda bile yapılmaz. Sağ benim yolda bir şey görünce kaçış alanımdır, ordan zırt diye bir motorlu mu geçecek diye düşünmek durumunda değilim. Yolda en büyük tehlike yol şartları ve kamyonlar olmalıdır, gruptaki diğer motorlar değil.

4-) Motor eğitimi sırasında kukaların arasından zikzak yapıp durduk baya bir süre. Ancak bu zik zak giden motorların arasından yapılmaz. Fermuarın ortasında zik zak yapan motoru görünce resmen gözlerim yerinden fırladı.

5-) Giden iki motorlu bir biri ile konuşmaz, evet kuryeler bunu yapabiliyor ama bizlerin biraz daha bilinçli olması gerektiğini düşünüyorum. Zik zak olayından sonra ikinci kez gözlerim bu durumla karşılaşınca fırlamıştı ama bir kaç sefer daha yaşanınca alıştım.

6-) Ve en önemlisi, motor ile yol yapmak şakaya gelir bir şey değildir. Motora binmek ciddiyet ister, güvenlik tedbirlerine uymak ister. Grupta tam takım giyinmiş bir allahın kulunu görmeyip hatta en azından dizliği bile olmayan, şort giyen, ayağında terlik olanları görünce resmen bu cesaretten dolayı gözlerim yaşardı. Bu nasıl bir cesarettir... 60 ile asfalta düşünce onun sizi yatağınız gibi karşılayacağını mı sanıyorsunuz. Madem öyle o zaman kask bile takmayın, ne gerek var bırakın saçlarınız özgürce uçuşsun. 60 ile motordan düşünce kafanızda kaskın olup olmaması inanın diğer ekipmanlar yoksa çok bir şey değiştirmez. Hatta kask olmazsa daha iyi olur zira onca deri nakli ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Bunlar rahatlıkla uzatılabilinir ama bence bu konulara eğilinse bile diğerlerleri kendiliğinden çözülür, zira olayın mantığı kavranmış olunur.

Umarım iki teker hep altınızda kalır.

Saygılarımla,
    Gezideki Twister'lı Robocop
    kesinlikle çok haklısın...grup sürüşünden eser yoktu..
    ben dogmayla beraber hayretler içinde izledim...
    sonucunda da 4 adet kaza!!!
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    camadan kardeş geçmiş olsun arabayı kumda test etmişiniz neyse
    bu tip şeyler gezilerde olur hatta olması bazen daha iyi en azından
    bu gezi daha zor unutulur anlaşılıyorki sizde süper eğlendiniz buna çok
    sevindim

fragrance_chaplin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEMBİŞ'im SATILDI!/Regal Raptor250-Dragstar650
    Alıntı fedaykin adlı üyeden alıntı
    Selam arkadaşlar,

.
    .
    .
    kesinlikle çok haklısın...grup sürüşünden eser yoktu..
    ben dogmayla beraber hayretler içinde izledim...
    sonucunda da 4 adet kaza!!!
    [COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]

camadan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XTZ 1200 Süper Tenere
    Alıntı necdet adlı üyeden alıntı
    camadan kardeş geçmiş olsun arabayı kumda test etmişiniz neyse
    bu tip şeyler gezilerde olur hatta olması bazen daha iyi en azından
    bu gezi daha zor unutulur anlaşılıyorki sizde süper eğlendiniz buna çok
    sevindim
    Mekan için saolasın abi güzeldi. Emeğine sağlık.

Diğer gezilerde scooter gruplarla yolladıklarından sıkılıyordum bu nedenle basıp gittim.

fermuar düzenini kandırya gittiğimiz 6 motorcu arkadaşım süper yaptılar seyrederken onları içim gitti. Ledo (levent abi) gördüğüm gruplarda en iyi soncu
    sevgiler.
    KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorunuza ve yüreğinize sağlık ayrıca paylaşımınız için çok teşekkürler,
    yolunuz hep açık olsun

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler