canere hesap sorduğun P den bahsediyorum caner cok iyi cocuk şanslısın cok şanslı kızsın
canere hesap sorduğun P den bahsediyorum caner cok iyi cocuk şanslısın cok şanslı kızsın
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
vedat biz albatrosla konuştık akşam beer pointde boğaza karşı çay içeceğiz sende beşiktaş tayfasını topla gelvedat kaya adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Soner bu gebze tayfası kafamı bozuyo orayıda dağıtmaya gidelim bi akşam
yok abi ya onlar kaçıyorALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
geçengün fly la eskihisara gittik hiçbirini bulamadık hemen haber alıp saklanıyorlar
KAMP ADAMLARI
abi benim böyle kız arkadaşım olsa valla yengeniz bir şey demez iddaya girerimashes adlı üyeden alıntı
[QUOTE=ALBATROS-FB]canere hesap sorduğun P den bahsediyorum caner cok iyi cocuk şanslısın cok şanslı kızsın
Evet Evet cok iyi Cocuk 2 Cami 5 Türbe ve 3 Cesme yaptirmis ben Sahitim walla....
ben seni tanıyorum cok cıci kızsın atma diyeceksin ama öyle canerin abisi anlattı seni bana
iş okey canerim tamam ücreti gönder tam istediğimiz gibi kesin izin cıkar
şaka sakın alınma
[QUOTE=Muzo]Ohoooo onlar sadece bu ülkedekiler.ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Mısırda üçgen yapılar bile yaptırdım. Hadi adınıda koyuyum. Piramit olsun
Yok progrmın esra. Benimlesin işteeeeeeezeytin_fly adlı üyeden alıntı
[QUOTE=fly+fly]Muzo adlı üyeden alıntı
neden daha önce söylemedin
[QUOTE=fly+fly]Muzo adlı üyeden alıntı
evet bu çarşamba hariç hergün seninleyim
[QUOTE=fly+fly]yafuu onları sen mi yaptırdın yaaa geçenlerde birinin içine girdimMuzo adlı üyeden alıntı
duvarda lanetlendiniz bunlardan 7 adet yapıp arkadaşlarınıza göndermezseniz lanetten kurtulamazsınız yazıyordu
KAMP ADAMLARI
[QUOTE=dostdark]Ohooo fransada kule bile yaptırdım. Eyfel koydum adını.fly+fly adlı üyeden alıntı
O kule varyaa
Sen Hayatinda Geyik Yetiştirdinmi Yetiştir Tafsiye Ederim
Abi ozaman bende TASVİYE ederim hepsiniALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Yardırıyımı abi yardırıyımı haa yardırıyımııı
Arkadaşlar bir aksilik olmaz ise ben de KARAKIZ'ım ile beraber orada olacağım. Düşük bir ihtimal bir de +1'imiz olabilir. Çarşamba görüşmek üzere..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Uğramaya çalışacağım, Khutuck (?!?) yazın ben anlarım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)