valla deli gibim geziyoruz yağrın sabah da silivri semizkum kampa gidiyorumbrubaker adlı üyeden alıntı
yetkililerle konuşacağım
valla deli gibim geziyoruz yağrın sabah da silivri semizkum kampa gidiyorumbrubaker adlı üyeden alıntı
yetkililerle konuşacağım
KAMP ADAMLARI
oğlum ben bu keyif adamlığından sıkıldım tazminat verin ayrılayım
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
yanlış anlamadıysam aynı yere bi daha gidilecek yakın çevrede bu kadar yer dururkene hemide şaka yapıyosun herhaldedostdark adlı üyeden alıntı
[B]ASLOLAN HAYATDIR...HAYAT DA BEŞİKTAŞ[/B]
bu işler bize göre değil erken git nargile ic siz erken gelinde aktivite görün size tur yaptırırım
Abi size tanzanya diyorum süper bir yer deniz ağaclık trafik polisi yok icki serbest oraya gidelim gelenler yer ayırtsın acele edin
bütün alternetifleri değerlendiriyoruzBRUCE adlı üyeden alıntı
şu anda kesin birşey yok
turban tesislerinden de haber bekliyoruz
yağrın komite yine toplanır
KAMP ADAMLARI
Ahmet abi abimde geliyo. Nargileyi getirecek orda izin verirlermiALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
abi bi akşamda pavyona gidelim ben hic gitmedim nasıl bi yer merak adiyorum iki bi şey iceriz cıkarız
abi oraya gidersek bizim elemanlar dönez sana söyliyeyimALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
hemen KEYİF ADAMLARI KABİLESİ kurarlar
abisi aç hemen bir topic listeye benide yaz bende hiç gitmedimALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
esra haydi ek arkadaşlarını sende gel veya onlarıda getirzeytin_fly adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
caner gelse bile görev icabı gelir asayişi inceler bizi korur motorları kulanır bizim ayak işlerini o yapar iyi cocuktur istersen götürmeyelim ama ağlar peşimizdenzeytin_fly adlı üyeden alıntı
Gitmiyorum esra git mi yooo ruuum. Abim gidecekzeytin_fly adlı üyeden alıntı
onlar olmaz ki yaaaa keşke nerde çok isterdim (sen anladın) neyse p ile başlayan konuyu ayrıca görmemezlikten geliyorum
hop burası tartışma yeri değil akıllı olun ikinizinde kulağını cekerim O p ne harfi türk alfabesimi
eğlenin eğlenin ne güzel
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
esra o zaman haftaya çarşamba kimseye söz verme biz her şarşamba oradayızzeytin_fly adlı üyeden alıntı
haftaya senide görmek isteriz
vedat bu akşam beşiktaş ta buluşalım beer point de
albatros sende gel
KAMP ADAMLARI
ya ben çok gittim. gerçi yaşım küçük
bruce ve brubaker abilerim daha iyi bilirler eskidirler ne de olsa.
bizim arkadaşların yeri var. gideriz valla 24 saat açık.
çok çalışmam lazım çoook.:)
orası nerede len fransadamı tam yer belirt ucakla gelim orayıda yıkalım kazma kürek getireyimmi saat kacta
abi bize gel AYRANLI KEYİF ADAMLARI KÜLÜBÜ ne para istersen ..ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
sana özel açık çek veriiim..
kaç kişimiyiz ..eeee şimdilik bir..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
pardon ama ne demek istediğinizi anlamadım hangi anlamda p harfini sordunuz by albatros
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)