ya başka siteye yazıyordum pc de arıza var herhalde yanlış ve otomatik mesaj lütfen cevap yazmayın
ya başka siteye yazıyordum pc de arıza var herhalde yanlış ve otomatik mesaj lütfen cevap yazmayın
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
ALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
ya bugün çok hoş heeee
alın size az çiçek şey edim de şey olsun
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
Ersen harbiden bozuldum yarın şort getir denize atcam seni havluyu unutma
ersen bende bozuldum
yokmu şöle bi fıstık beni ii edecek kendime getirecek sarışın elisha cutberth gibi bişiiiii
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
abi akşam isterseniz ön prova yapalım
sana mide ilacıda getiririm
varsa benden delisi gelsin abi bi motorla galataya nasıl gelinir alem görsünashes adlı üyeden alıntı
Evet Ahmet yine yardirmissin beaa....
Bu ne bicim gelis böyle...
Soner Yaz,
Offran + 1 olarak, bizim Orhan + Yenge.....
Beni de yazın diyecektim ama zaten ersen yazmış. Görüşmek üzere.
ALPAY
heeyyyyyyyyyyyy
günaydın arkadaşlar
hadi bakalım hazırmıyız
yarın akşamı iple çekiyorum hepinizi çok özledim
MT izmir hepinizi çoook seviyoruzkuvva adlı üyeden alıntı
günaydın dostumcakman adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Ersen güncel yaptımashes adlı üyeden alıntı
bak bakalım herkez hazırmı
heyoooGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
gidilecek mekanda nargile var busefer taşımana gerek yokcakman adlı üyeden alıntı
aramıza hoşgeldin
vedat ferni 81 kilomu olduvedat kaya adlı üyeden alıntı
sen yandın yaaa
[IMG][/IMG]
KAMP ADAMLARI
Ersen ben 19.00 gibi oradayım erken gelebilirsen müzik başlamadan deniz kenarı nargile keyfide yaparızashes adlı üyeden alıntı
erken gelecek arkadaşlar mekan program başlamadan da süperrr
KAMP ADAMLARI
evet erken gelecekler gercekten nargile keyfi süper oluyo .
yaptım ..biliyorummm..
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
geliyorum merak etmeyin hakkatten ihtiyacım var zaten
vedatım hafta sonu gelemedim çünkü .....
gelince konusuruz bana yanınızdan denız manzaralı koltuk ayırın
bruce abimle yanyana içecem
yafuuu ben yapmadım ama kıskandim o zaman yarın ben 18.00 oradayımmbrubaker adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ersen olum sende msn çalışıyormu, Levent abiyle konuşcam konuşamıyorum..
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
DOSTARK kardesim gelecegiz dedik ama gelemiyoz be pazar gunu patladık. Gelemezsem affolo. Bakalım birine artı olabilirsek belki. Alo arkadaslar sakat artı almak isteyen varmı. Sizler şimdiden iyi eglenceler
dene valla ..elamalı süper oluyo bide yanına buz gibi bira..dostdark adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
aloo iyikine işlerim yoğun da burada yazamı yorum bune yaw konu çökmüş alla alla
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
hıımmmmmmmmmmmmm
demek ki herkez enerji topluyor
off ya canım çekti yağrın erken gidip mutlaka bu keyfi yaşayacağımbrubaker adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
yaa soner o kadar gezdiniz bir yer bulamadınızmı .. ayıp ettiniz valla..şunun şurasında geziye gelecek toplam 150 kişi kadarcık motor var yanii...şu kadarcık kimsenin kalacagım bir kamp yeri nasıl bulamadınız hayreettt..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)