arkadaşlar ben ve belki +1 de ilk kez gelicez ilk kez gelmemin ezikliğini yaşatmayacağınızı tahmin ediyorum sıcak kanlı insanlara benziyosunuz görüşmek üzere
arkadaşlar ben ve belki +1 de ilk kez gelicez ilk kez gelmemin ezikliğini yaşatmayacağınızı tahmin ediyorum sıcak kanlı insanlara benziyosunuz görüşmek üzere
aranızda olmaktan zevk alacağım kesin gibi
+1
vesile ile tanışmış oluruz, şimdiden teşekkürler
Tamam gelin ya böyle yazılar yazmayın gelin biz kimizki her mt net üyesine acık burasıRölanti adlı üyeden alıntı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
benide yazın abiler mekana bu kadar yakınken gelmemek ayıp olur
soner uyuyor galiba listede kendinden başkası yok
yoksa tek başınamı eglenmeyi düşünüyor
katılamayacağım için özür diler tüm arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim...
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
gelmeyi istiyorum da umarım bu sefer katılabilirim. ama ne olur ne olmaz siz listeye yazmayın bence
harbiden yahuShamyl adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Kardeşim Yıkıyoruz Yıkıyoruz Yıkılmıyor Ya Ne Galataymış beee...
Adamlar Bu sefer Sağlam Yapmışlar...
Sonerciğim Bende İstanbul'da olursam Kesin gelirim. Gelemesemde beni yaz abicim.
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
herkeze günaydın.
hayırlı haftalar.
benide yaz abiciğim.
ama benden önce twety 'de yaz.
sonra olan hep bana oluyor.
çok çalışmam lazım çoook.:)
ok teşekkürler bu arada arkadaşlar kaskları napıyosunuz? fotolarda motorların üstünde kask görmedm hiç deALBATROS-FB adlı üyeden alıntı
Kardeş dün gelseydin Eyüp tede tanışabilirdik. İkramın için teşekkür ederim alkol kullanmıyorum.ashes adlı üyeden alıntı
http://www.youtube.com/watch?v=tnPor...%20tunak%20tun
arkadaşlar çarşamba günkü programımıza böyle bir şarkı dahil ettik uyarmı bakın bakalım....
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
usatam sen erken cık yola 2 kişi 125 cc le gelene kadarrrrr..along adlı üyeden alıntı
yolda denk delirsem cekeriz seni beya..
abi artık çarşambaları sensiz olmaz ne iyi seni tanıdım kendimi şanslı sayıyorum..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
abi beni biliyosunuz o gün benim mektep günüm nereye gitcem şaşırdım
ashes yenisin herhalde ismini hatırlamıyorum hoş gldin
soner abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
güncellesene bi listeyi
benide +3 +4 +5 kafana göre yaz sen ne yazarsan bende o kadar kişi getircem
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
gelsem benide eğlendirmisiniz ben aranızda daha yeniyim utanıyorum
YANIMIZA ALIYORUZ hani köprüyü yıkıcaz ya ondanRölanti adlı üyeden alıntı
aha basıldık
pelinim aşkım bitanem valla sensiz ben hiç eglenemedim hatta kahrımdan içip durdum.inanmasan arkadaşlara sor bak..töbe bi daha sensiz adım atarmıyım dışarıyaa..
[COLOR="Blue"]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE[/COLOR] [COLOR="Red"]Bizki ustasıyız vatan sevmenin...[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)