resimler SAYFA 23 de yayınlanıyor bilgilerinze
resimler SAYFA 23 de yayınlanıyor bilgilerinze
artık olmuş olgunlaşmış olup iyice dalından toplanma modunda en seksi + ashesShamyl adlı üyeden alıntı
canlı heyecanlı ortamın en delisi ve en çok hoplatan zıplatan oynayanlarında kesinlikle + soner + albatros ahmet
Bugün, dünden farklı olalım, gelişelim...
abi bu arada resimleri küçük boyutlarda koyarsanız daha iyi olur çok yavaş açılıyo site
refreş yapıyorum yarım sat geçiyo aradan buna bi dikkat edersek
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
yokyok bence en iyi dans eden TAMER .
valla yenge dayanamadım yanlız bırakmiim dedim oooo
adam dağıtmış heryerde oynuyor.
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
valla gece çok güzeldi gece sonunda gebzeye conqueror'un(fatih) 600f ile gittim,bi ara 185 yaptım fazla basmadım,ama benim 535'ten sonra bayağı bi değişik tabii....Umarım herkes eğlenmiştir,haftaya çarşamba buluşmak üzere...
[B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]
eveeeeetttttttttt duyarli MT istanbul sizleride söyle alalim efendimmm saygilar
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
yav bi resmımız çıkmamış
ne diyeyımkı yane...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Geldi bendeki fotolarrrrrr.Eğlenmişiz ya.
Şööle tepeden herkesi çekeyim dedim ama ekseriyetle Bruce (Ahmet) üstadıma yoğunlaşmışım galiba.
Sonercim değerli yardımların için çok teşekkür ederim.Arkadaşlarımın hepsi size bayıldılar.İki tanesi ehliyet kursuna yazılmaya karar verdi.Sayenizde.
Sol çektim olmamış.
Sağdan çektim olmamış.Her yer direk.
Güzel kardeşimiz Şebnem ($ebo) ile saçı olmayan bir o kadar yakışıklıi iki o kadar da karizmatik üstadımız Göksel (along).Göksel, gözlerini kapamana ramak kalmış ama göz kapakların tamamen aşağıya inmeden yakalamışız.
Ve brubaker üstat Pelin kardeşimin kollarında buldu huzuru...
Soner gel bakayım sen buraya.Sevgi kelebeğim benim.
Fatih kardeşimin (soldan üçüncü kırmızı gömlekli) doğum gününü sizlerle birlikte kutlamak harika oldu dostlarım.Zaten aklıma ilk Dersaadet geldi.İyi ki de geldi.Hepiniz harikasınız.Herşey için, bu güzel gece için, dostluğunuz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.Sağlıcakla.İki tekeriniz hep dönsün.
Minik Not:Kardeşlerim pek yakında gerçekleştireceğimiz Darülaceze ziyareti için desteğinizi bekliyoruz.Bu mutluluk verici olayı birlikte idrak edelim istiyoruz.Eğer siz de istiyorsanız http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16928
Bende oramı buramı acsam yarışmada birinci olurdum ama biz sanat yapıyoruz bu iş oroyı burayı acmakla olmuyo yakında ashesi magazin programlarında görürseniz şaşırmayı
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Ya hakkaten cem, dün neydi öle yaaa tamer ne bçim oynuoducamadan adlı üyeden alıntı
yengeeee, yengemmm tameri sakın üzme hee, seni çok seviyor valla
arkadaşlar günaydın ben haalla zıplıyorum yaaaa
bu arada sayfa 23 e resimler yüklenmeye devam ediyor
yafu yine süper eğlendik çarçambadan çarşambaya kesmiyor beni sizleri çok özlüyorum
bu arada MT İzmirede çok selamlar en azından Karakız ın bizimle olması bile çok güzeldi sizleri çok seviyoruzz
KAMP ADAMLARI
Ersen ben birazını hatırlıyorum ama bende gerisini hatırlamıyorumashes adlı üyeden alıntı
galatada ağlemciler ......... .....
KAMP ADAMLARI
Zaten ehliyet yok. Üstüne ruhsat kaybolup. peşindende kılkuyruk bir müşteriyle uğraşınca vede kontrollerin tekrar start aldığını duyunca Dersaadetteki buluşma sakata geldi.
O güzel insanlarla bir arada bulunup çok güzel müzik eşliğinde İstanbulun tadına varmak bir başka bahara kaldı. Tabi bu elim ve vahim durum bendenizi ziyadesiyle üzdü.
Yinede forumdan çok güzel eğlendiğinizi duymak ve görmek gayet mutlu olmama sebep oldu
teşekkürler.......
T.D.
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
tamer abi geçmiş olsun ruhsat içinakalteke adlı üyeden alıntı
vardır inşallah bir hayr sıkma canını
ehliyetsiz oldugunuda bilmiyordum
abi senin eksikliğini çok hissetikakalteke adlı üyeden alıntı
neyse haftaya çarşamba görüşürüz
sizleri çok özlüyorum 7 gün geçmiyor
KAMP ADAMLARI
Abi bu kadar kafa adamı para versen gazeteye ilan yazdırsan inan toplamak cok zor he imkansız demiyorum ama zor, gelen gelmeyen ve topiği okuyan herkeze teşekürler haftaya gelin
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
Evet ya Tamer Abi, dün herkes seni sordu bilhassa Sebo ve Along Merak ettiler....Haftaya bekleriz......
Yahu kardeş böyle laflar söyleyipte bizi ajite etme sonra şizofreniye bağlıyorum bünyeyi. Gönül karantinalarında közde yürek kavuruyorum. Yetmiyor onikibin devirde 500 km yol yapıp sağa çekip motoru stop etmeden ciğerimi manifolta değdirip feryat figanlarda can çekişiyorum.dostdark adlı üyeden alıntı
Olsun. "motora binip tedavi oluyorum"
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Ya resimlere baktım ağzımın suyu aktı.Ne güzel eylenmişssiniz yine.Bu hafta gelemedim ama haftaya kaçırmam.Soner abi coşturmuş yine herkezi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)